Nasterea la Arcadia - Iasi (19)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oiyoy spune:

buna dimi!
Ioana legat de programarea pt eco de sold cred ca trebuia facuta pana acum pt ca programul medicilor(2 barbati, noi am fost la dr Apostol Dan) de la Arcadia e dupa-amiaza, de la 18 parca la 20 si mai este o femeie dr care are la amiaza pe la 14.Din cate stiu eu prog e destul de incarcat.
LenaC Iulia saru'mana de aprecieri.M-amm distrat sa fac pozele alea.Daca se putea as fi facut in fiecare luna:P..Madline aveti o stea superba!
Loredana acum vreo 2-3 saptamani si fetita noastra a avut cateva zile in care seara incepea instant sa planga isteric si nu parea a fi de la burtica.Se uita la noi si parca se speria si apoi incepea sa planga.dupa ce-o plimbam prin casa si ii cantam se linistea dupa vreo ora.Bine ca a trecut

http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.194872657247130.49384.100001731918897&type=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui claumarcoci

Citat:
citat din mesajul lui iulia_iulia

CLAUDIA ,ms ca ti-ai gasit putin timp sa-mi raspunzi dar mai am sa te intreb .Auzi da' la infirmiera aceea care ti-a adus mancare si era acra nu i-ai zis vreo doua ?Dar asistentele de la copii nu erau pricepute ,adica nu au experienta in domeniu pt ca is mai noute in bransa sau din contra is de mult in bransa dar is cam plictisite ? Si cum vine asta ca-ti pune pe monitor momentul cand il scoate pe bebe ? Pe bune ? Eu asa fi foarte incantata ! I-am si zis d-nei dr a mea daca poate sa-mi i-a din fata campul acela steril ,stii ala de ti-l pune ca un perete in fata ,nasol,ca sa-l vad pe bebe ,si ea s-a cam mirat de cerinta mea ,mi-a zis :dar e murdar ,sa nu te sperii ,ea nu stie ca eu is un mic REZIST ! De ce ti-a fost rau in prima zi ,adica cum ti-a fost rau?De asta ma tem cel mai tare ,ce se intampla dupa operatie.Si la mine o sa fie mana a 2-a d-na dr Cacicovschi.Si cu lampa is curioasa daca ai paltit ceva suplimentar ,si inca ceva ,ai stat singura in rezerva sau cu inca o mamica ? Ai tinut bebele cu tine toata ziua ?Cred ca te-am inebunit cu intrebarile dar ma cam i-au emotiile .Azi am mutat patutul in camera la noi si am fost pana la CAREFOURE si am cumparat pampers.Maine dimineata ma duc la ultima eco
OIYOY frumoase poze ai pe facebook ,ai fost o graviduta f frumoasa !

Buna,
Scuze daca o sa raspund haotic dar a fost prima noastra noapte in 3.
Deci
-nu am platit suplimentar decat analiza-66 lei-investigatii suplimentare bebe asa apare pe factura, a stat de la 11-15 la lampa
-eu am iesit din operatie la 14.15,am stat in ATI pana la 16.15, apoi am fost adusa in rezerva, ( am stat singura)
--Pana la 19 a stat tati cu noi apoi singura, adica cu asist care veneau din 15 in 15 min si se uitau la perfuzie
-mi-au facut calmante
-am uitat sa specific, cand am ajjuns in rez, am cerut bebe imediat, a venit o asist, mi l-a dat in brate, facut sedinta foto,l-a dezbracat sa-l vedem, a inceput sa planga mi l-a pus la san ,evident doar ptr stimulare
-am fost intrebata daca vreau somnifer am zis nu si a doua zi am regretat, nici calmant nu am vrut si a fost un pic ca, dureos, nu burta in sine ci statul pe spate, ma durea spatele ingrozitor
-dimineata urmatoare la 6 a venit asist ,infirmiera blonda, mi-au facut toaleta, luat tens,temp, facu injectie si hopa sus
-m-am ridicat incet, incet, cand am ajuns in piciore a fost dureros si apoi da-i miscare, pana la baie si in pat
-venit medic Cacicovschi uitat la operatie, schimbat pansament,si apoi miscare,si incet cu incetul incepi sa-ti revii
-lumea din jur zicea ca am tonus bun, de la 16-19 am avut vizite si am facut carare pana la neonato la bebei si inapoi in hol
-stat cu bebe cat am vrtu, urmatoarea noapte luat si calmant si somnifer,ca in noaptea precedenta am reusit sa dorm adunate 3 ore
-din ziua urmatoare mai bine si in ziua externarii super fresh, numai ca am dat ciorapei de balerina prea repede jos si toate lichidele s-au dus din nou in piciore si iarasi sunt Fiona
-legat de burtiera lor minunata, e cea din sensiblu la 90 si ceva de lei, e super faina, eu deja imi luasem de la Sensiblu
-legat de dr neonato is tinere, ca de fapt aproape tot personalul, cred ca e si una mai in varsta la vreo40-50 ani, la noi a fost dr Claudia Ruginosu, a fost in salon mi-a dat indicatii, am pus intrebari, mi-am mai amintit noaptea, am notat si am cautat-o si mi-a raspuns, in principiu a fost OK,acuma nu stiu ce sa zic de cazuri mai deosebite...
Pupicei la toata lumea ca mai am un san de stors, asta e alta poveste

CLAUDIA mersi inca o data ca mi-ai raspuns ,abia a 2-a zi te-ai dat jos din pat ? vai ce ma asteapta .si zici ca ar fi bine sa cer si somnifer ? .am fost dimineata la ultima eco ,bebe e bine ,d-na dr s-a rugat de mine sa stau linistita astea 2 zile sau macar maine ca cica are de facut mancare si a ramas sa ne vedem luni dimineata .la voi toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Am fost la consultul preanestezic...

Cat de zuza pot sa fiu sa nu vad ca o sa am un consult si cu medicul ginecolog?

Si, evident nu am luat dosarul, si nu a putut sa vada exact ultimele ecografii ca sa isi dea cu parerea despre faptul ca pitica mea e mai mica si ca a mai ramas in urma in timpul sarcinii.

Am fost la doctorul Vieriu si la Tutuianu.
Foarte ok amandoi mi s-au parut.

Asa ca fetelor daca mergeti la cons preanestezic luati-va dosarul cu voi.

In rest e ok, fata de saptamana trecuta buburuza mea a crescut cu o saptamana. Deci e in schedule

Lena - 36+

!!! AMR un pic !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_de_tzuc spune:

Lena, si Sebastian, baiatul cel mare era in urma cu 2 sapt inca de la inceput si mi-au zis ca va fi mic la nastere, la un 3200 gr..si a fost de 4050 gr, si 54 cm si zdravan, arata cat altii de o luna. Deci chia daca la eco ei par mici, nu-ti fa griji..important e sa nasti la termen. Cu ce dr nasti? si cum o va chema pe fetita?

Mergi la inceput

Multumesc Mami_de_tzuk de sustinere

Da, la termen... dar la care? Ca dupa eco ar fi 23 oct, dupa primele ecografii 8-10 oct si dupa UM 4 oct. Doctorul a spus ca ne ghidam dupa primele ecografii . Sper sa fie totul bine . Ce imi este mie frica este ca o sa spuna ca e mica si o sa fie mai greu pentru ea nasterea naturala. Ca mi-a si spus, daca nu creste bine si e slabita o sa facem cezariana.
Dar eu presupun ca daca bataile inimii sunt bune, dopler e ok si nu stagneaza micuta mea, doar creste mai incet nu o sa fie nici o problema

Eu nasc cu Bogdan Scurtu si inca nu avem nume pentru fetita

Lena - 36+

!!! AMR un pic !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Clau, Ionela n-o sa le dea lectii la asistente ca va fi putin ocupata... si, la drept voirbind, ma indoiesc de faptul ca ar fi primite prea bine opiniile mele si nu am sa risc in stare "hormonata"( Doamne ajuta sa am intelepciunea sa tac!)
Ma bucur mult de vestile date. M ie personal imi face bine sa stiu ce asteptari sa am... chiar nu-mi doresc sa ies de acolo dezamagita....

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 34+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

lena aceiasi problema cu bebei mici o am si eu, mie Iliev imi zice ca-s mititei Grigore se bucura ca sunt mici ca cica asa o sa duc sarcina cat mai mult, tot ea mi-a zis ca daca diferenta ditre varsta UM si varsta eco e intre o sapt si 10 zile e ok, oricum sunt la regim pe baza de proteine,pe care le urasc inainte mancam carne de 2 ori pe luna, cica ajuta, important e sa nu apara semne de suferita fetala
oricum daca nu depasesc 2,500 gr nu nasc la Arcadia, nimeni nu m-a incurajat sa o fac, bebelina ta cat avea la ultima masuratoare?
in privinta numelui am si eu acceiasi problema la inceput avea in fiecare saptaman alt nume acuma am obsiat si ii spune pisi, baiatul are acelasi nume de la inceput
26+si

Mergi la inceput

Helen, la mine daca ma iau dupa primele ecografii e diferenta de 4-5 zile. Din cate am inteles ultimile ecografii nu sunt relevante pentru DPN, deci sunt ok.

Pentru gemeni tot trebuie sa depasesti 2500 gr? Nu e mai putin?
Probabil nu vor sa isi asume riscuri prea mari.

Acu o saptamana aveam 2283 grame .
Eu am multe nume din astea pentru ea: bubulina, buburuza, gaza, bombonica, printesa, gogolina etc . Sunt sigura ca o sa vina numele la ea. Gasim noi ceva intr-un final

Ce nume ai pentru baietel?

Lena - 36+

!!! AMR un pic !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

baiatul este Anton Cristian, si pt pisi vreau un nume care sa nu intoarca capul jumate din parc cand o strig, sa fie scurt sa nu poata fi prescurtat
eu in locul tau nu mi-as face griji fata va mai creste, copii cresc mult in ultima luna,
26+si

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui hellen79

baiatul este Anton Cristian, si pt pisi vreau un nume care sa nu intoarca capul jumate din parc cand o strig, sa fie scurt sa nu poata fi prescurtat
eu in locul tau nu mi-as face griji fata va mai creste, copii cresc mult in ultima luna,
26+si

Foarte frumos nume .
Eu am aceleasi criterii ca si tine pentru numele fetitei (in afara de sa nu poata fi prescurtat; dar vreau sa fie scurt, pentru ca numele e lung, deci ne trebuie un prenume scurt)

Sunt sigura ca ai sa gasesti si pentru fetita, asa cum o sa gasesc si eu

Da, sper sa creasca mare si sanatoasa. Chiar daca e mai mica, nu ma deranjeaza, atata timp cat e sanatoasa o sa creasca.

Lena - 36+

!!! AMR un pic !!!

Mergi la inceput