Nasterea la Arcadia - Iasi (19)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Iulia, am zis ca operatia s-a terminat luni la 14.15 si marti la ora 6(dimineata) ma dadeam jos din pat, si seara am avut vizitatori.Deci daca luni la ora 16 mi de desmortisera picioarele, pana la 6 a doua zi nu a fost decat ...calculeaza tu
Stai fara griji totul o sa fie bine, din zi in zi e mai bine, de exemplu eu azi nu mai am decat o jena mica.
Cand il vezi pe bebe cum cauta titi uiti de toate

Claudia 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui claumarcoci

Iulia, am zis ca operatia s-a terminat luni la 14.15 si marti la ora 6(dimineata) ma dadeam jos din pat, si seara am avut vizitatori.Deci daca luni la ora 16 mi de desmortisera picioarele, pana la 6 a doua zi nu a fost decat ...calculeaza tu
Stai fara griji totul o sa fie bine, din zi in zi e mai bine, de exemplu eu azi nu mai am decat o jena mica.
Cand il vezi pe bebe cum cauta titi uiti de toate

Claudia 39+

eu sunt programata la operatie la 8 dimineata si dr mi-a zis ca ar trebui sa ma dau jos din pat pe la 5-6 dupa-amiaza in aceeasi zi ,sau mai devreme chiar ,oare o sa pot ?Serios bebe cauta titi? Vreau si eu adica si bebe al meu sa faca asa ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalic spune:

LenaC paturica cu hello kitty si multe altele gasesti la C and A, nu gasesc semnul i-am luat si clamite, elastice de par, strampisori tot kitty, e magazinul meu preferat

deConstantin Octavian 12 ani
de fetita]Maria Sofia -

Ai grija de noi Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Lalic, nu e din Iasi magazinul, nu?

Lena - 37+

!!! AMR un pic !!!

Mergi la inceput

AAaa eu am luat la botosani, dar cred ca e si in iasi..........

de fetita]Maria Sofia -

Ai grija de noi Doamne

Mergi la inceput

http://www.iasi4u.ro/2011-ca-in-iasi-la-palas-mall/

de fetita]Maria Sofia -

Ai grija de noi Doamne

Mergi la inceput

Cand o sa se deschida Palas... pana atunci mai este

Lena - 37+

!!! AMR un pic !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Va salut mamici si burtici.Noi am fost ocupate cu botezul gazulinei...A plans mititica toata ceremonia de nici corul nu se mai auzea.Doar cand a bagat-o in cristelnita a tacut si s-a tinut cu manutele de margine (spre bucuria mea), ca nu a reusit sa o bage preotul cu capul sub apa. desi asta ii era intentia. Era pregatit cu mana infipta in gatutul fetei si a dat sa o bage cu capul la fund insa nu a putut ca gazuta mea e zdravana. :)) Nasa solicitase inainte acest lucru (sa nu o bage la fund cu capul. Pana la urma a udat-o numai cu apa din palma pe tot capusorul.Ma gandeam saraca si cum plangea de mi se rupea inima, o mai baga si cu capul sub apa cred ca muream acolo. Oricum toata ceremonia am considerat-o o tortura pentru micuta. Dezbracarea, imbracarea, atata foiala, cat a facut ture pe acolo nasa cu copilul cu capul ud ma gandeam sa nu raceasca saraca. Slava Domnului ca s-a terminat. Nu stiu cum se permite atata barbarie pentru bietii micuti.Mi-a si slutit-o cu foarfeca, m-a mai si pus sa o tin de cap sa nu ii bage foarfeca in cap...Ei cu foarfeca de pielite de unghii taie parul la bebelusi.Parca nu puteau lua o forfecuta pentru bebelusi cu varful rotund. Offf....Popa a zis ca o sa devina o mare soprana la cat a urlat saraca.
La urmatorul bebe (daca o sa mai fie) sar peste capitolul asta ca e bataie de joc.Nu am vrut sa o botez nici pe gaza.Mai mult de gura soacrei si a mamei.Am primit si certificat de botez
Peste cumatrie am sarit. O sa o facem cand invata sa mearga mititica pentru ca e petrecerea ei si sa se bucure si ea, sa se joace cu baloane si cu confetti, sa danseze, sa o pot tine si pe ea la chermezuiala.
Am chemat invitatii acasa dupa aceea. Oricum a fost ceva foarte restrans. Numai familia apropiata:parinti, surori si frati.
Azi ii face nasica baita insa am planificat sa ii facem spre seara cand ii fac eu de obicei baita sa nu ii schimb ritualul.
AlynaB multumesc pentru informatiile despre fotograf.Oricum era tarziu sa il mai contactez si fara suparare mi se pare foarte scump.Cel putin mie imi trebuia filmare si poze maxim 1 ora si sa dau 32 milioane pentru atat...no way. Pentru nunta sa stea toata noaptea si la biserica da, merita poate atat insa pentru botez 32 mil. e mai mult decat exagerat.Am avut fotograf profi, ne-a adus nasa si a fost tot cadou din partea ei.Eu am facut doar acasa cateva foto cu aparatul meu, astept si cele de la biserica insa cred ca au iesit toate aiurea ca mititica era toata plansa.Acasa, desi nu a dormit dupa botez, s-a linistit ca era mediul ei unde se simte cel mai bine.Niciodata nu a urlat ca la biserica.
Acum facem nanita si eu ma duc sa mai trebaluiesc prin bucatarie sa fac pregatirile pentru diseara.
Ovy felicitari pentru cele 4 lunite ale fetei!Si noi le-am implinit si ne pregatim de vaccin.
Am pus cateva pozici in albumul comun cu noi.Pupicei!

Mergi la inceput

DadaIna ai o fetita superba. E foarte eleganta in rochita si palariuta.
Felicitari pentru botez

Lena - 37+

!!! AMR un pic !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Multumim Lena.Acusica ai sa iti strangi si tu in brate comoara.Eu nu am cuvinte cand vad bebici mici pentru ca mi-s toti dragiCand ma uit la poze cu bebelasi imi dau lacrimile si ma bucur ca mi-a dat si mie Dumnezeu un ingeras care ne lumineaza zilele de cand a venit pe lume.Cred ca e cea mai mare binecuvantare si bucurie sa fii mama.

Mergi la inceput