Nasterea la Arcadia - Iasi (19)
Raspunsuri - Pagina 7
mami_de_tzuc spune:
da, da! eu eram..cu sot, copil si bebe la pachet..
te-am admirat ieri, esti tare draguta!
deci posibil sa ne reintalnim intr-o luna, nu?
alinuta84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LenaC Alinuta Nope, nu eram eu :). Eu am fost la Arcadia intre 18 si 19... am vazut doua gravidute. Cu una am facut turul, avea si un baietel de vreo 3-4 anisori si alta era la consiliere clienti la cealalta tipa. Eu stiam ca suma nedecontata este foarte mare (scrisesem mai inainte pe forum). Si eu trebuie sa merg la consultul preanestezic. Pe noi ne-a programat vineri, adica maine . De bilet de trimitere nu stiu ce sa iti zic. Medicul meu de familie imi spunea ca a dat mai multe pe luna la o graviduta. Presupun ca trebuie sa insisti putin si o sa iti dea. Poti sa o suni mai intai ca sa nu bati drumul degeaba pana acolo. Eu am unul pe care o sa il folosesc la consultul preanestezic si analize. il am eliberat pe 30 august. Pe 30 septembrie ma duc dupa cel pentru nastere (dar si aici am o dilema... eu daca nasc inainte de 30 sept, cum fac cu biletul? ca in contract scrie ca BT trebuie sa fie eliberat inainte de internare. Pai si eu daca ma internez noaptea si doctorul de fam nu este? Biletul de a doua zi nu mai e ok . Eu am intrebat-o pe tipa daca se poate aduce biletul a doua zi si ea a spus da. Dar in contract scrie invers. Si nu prea am incredere in ce spune k mi-a mai dat informatii incorecte. O sa mai intreb maine) Lena - 36+ !!! AMR un pic !!! |
si mie imi spusese medicul de familie mai de mult ca se poate sa-mi dea mai multe bilete pe luna catre aceeasi specializare(asta pt ca sunt gravida si ca ma incadrez la nush ce exeptie), insa acum ii tine locul alta doctorita care din pacate nu imi da mai mult de unul pe luna, a zis ca daca vreau sa-mi dea bilet de internare..da ce sa fac cu ala pt consultul preanestezic??mie imi trebuie de trimitere...am sa apelez la dr.cacicovschi ca mi-a zis tipa de la consiliere ca ar putea sa-mi dea dr.bilet...mi-e asa oarecum...incerc..maine dr.cacicovschi e de la 15 la 22...am sa merg pan la ea sa vad ce rezolv...
alinuta84 spune:
Nico..scriam mai inainte ca a fost ok prima intalnire cu dr. cacicovschi dar ca nu prea m-a incurajat in decizia mea de a naste natural...in rest e ok, e placuta, vb frumos, te intreaba de toate si iti explica tot ce vrei sa stii...
alinuta84 spune:
Fetelor voi cum stati cu tensiunea...am uitat sa zic ca dr.cacicovschi m-a chemat la fiecare 2 3 zile la arcadia sa mi se ia tensiunea ca mi-a gasit-o cam mare 140 cu 9...nu am mai inteles nimik...pan la 30 de sapt m-a supravegheat nemescu care mi-a zis ca pana nu ajunge la 160 nu-mi da nici un tratam si nici nu se sperie, ieri cand am fost la arcadia sa inkei contractul am rugat o asistenta sa-mi ia si o tensiune...mi-a gasit-o 15 cu 9...m-a pus sa stau 20 de min relax si mi-a mai luat-o o data alta asistenta care mi-a gasit-o 14 cu 8 si s-a cam speriat...cea de dinainte mi-a zis"stati linistita ca daca nu trece de 15 e ok"...cea de-a doua mi-a luat tensiunea intr-un cab.unde se afla un medic(in acelasi cab.la care este dr.cacicovschi...stiti cumva cine e in locul ei la cabinet??o fi vieriu??nu m-am uitat pe ecuson)..ma rog..iar dr.asta cand a auzit ce tensiune mi-a gasit asist.m-a intrebat ff uimit "si nu vi se da nici un tratament??"..si i-am zis ca nu si s-a uitat cu o fata speriata la mine...nu mai inteleg nik...sapt trecuta cand am fost la dr.cacicovschi mi-a luat chiar ea tensiunea si mi-a gasit-o tot 14 cu 8 si a zis ca e cam la limita dar ca nu imi da tratament inca..de aia m-a kemat la 2 3 zile..sa vada daca creste , scade etc...uooofff...sper sa fie bine pan la urma..
LenaC spune:
citat din mesajul lui mami_de_tzuc da, da! eu eram..cu sot, copil si bebe la pachet.. te-am admirat ieri, esti tare draguta! deci posibil sa ne reintalnim intr-o luna, nu? |
Ce fain, Mami_de_tzuk . Eu de asta am scris pe forum la ce ora ma duc, ma gandeam ca daca mai merge cineva poate ne intalnim.
Multumesc si voi sunteti o familie superba. Ai un baietel tare scumpel (ma gandeam, ce nasol ca nu ii da voie in rezerva mamei baietelului.)
Poate ne vedem si la cursul Lamaze .
Lena - 36+
!!! AMR un pic !!!
LenaC spune:
citat din mesajul lui alinuta84 Fetelor voi cum stati cu tensiunea...am uitat sa zic ca dr.cacicovschi m-a chemat la fiecare 2 3 zile la arcadia sa mi se ia tensiunea ca mi-a gasit-o cam mare 140 cu 9...nu am mai inteles nimik...pan la 30 de sapt m-a supravegheat nemescu care mi-a zis ca pana nu ajunge la 160 nu-mi da nici un tratam si nici nu se sperie, ieri cand am fost la arcadia sa inkei contractul am rugat o asistenta sa-mi ia si o tensiune...mi-a gasit-o 15 cu 9...m-a pus sa stau 20 de min relax si mi-a mai luat-o o data alta asistenta care mi-a gasit-o 14 cu 8 si s-a cam speriat...cea de dinainte mi-a zis"stati linistita ca daca nu trece de 15 e ok"...cea de-a doua mi-a luat tensiunea intr-un cab.unde se afla un medic(in acelasi cab.la care este dr.cacicovschi...stiti cumva cine e in locul ei la cabinet??o fi vieriu??nu m-am uitat pe ecuson)..ma rog..iar dr.asta cand a auzit ce tensiune mi-a gasit asist.m-a intrebat ff uimit "si nu vi se da nici un tratament??"..si i-am zis ca nu si s-a uitat cu o fata speriata la mine...nu mai inteleg nik...sapt trecuta cand am fost la dr.cacicovschi mi-a luat chiar ea tensiunea si mi-a gasit-o tot 14 cu 8 si a zis ca e cam la limita dar ca nu imi da tratament inca..de aia m-a kemat la 2 3 zile..sa vada daca creste , scade etc...uooofff...sper sa fie bine pan la urma.. |
Alinuta, la mine tensiunea e joasa, chiar am mai avut probleme inainte de sarcina... scadea foarte mult si aveam niste migrene de neimaginat. Si mie Scurtu mi-a spus ca daca trece de 16 cu nu mai stiu cat sa il anunt.
Deci mai jos de 16 e ok.
Lena - 36+
!!! AMR un pic !!!
claumarcoci spune:
Buna seara la lume si bun venit noilor burtici
Noi tocmsi sm sjuns acasa, bebe doarme acum asa ca incerc sa scriu repede un rezumat..
In rezerva am avut net pe tf si era asa aiurea de scris ca timp as fi avut noaptea
Povestea pe larg cand o sa am putin mai mult timp.
Iulia intreba detalii asa ca incep cu astea... Deci asistentele destul de super OK, in functie de cata agitatie este, eu una am avut noroc in prima zi de cele mai super asist, ca atunci a fost cel mai greu. Cu infirmierele sau cum s-or chema cele care aduc masa si fac diverse, este una care nu mi-a placut deloc, acra rau frate , parca era nu stiu cine
Asistentele de la copii nu m-au dat pe spate, am prins vreo 3-4 ture si din toate doar 2 mi-au fost de un real ajutor.
Cand o sa nasca Ionela o sa le dea lectii
Dr. Caticovschi un super bombon de femeie, ea a fost mana a doua in blocul operator si s-a ocupat de mine cand dr meu a ramas blocat in trafic sau a fost de garda full in Cuza.
Bebe a stat azi la lampa 4 ore ca era la lim max cu bilirubina si l-a pus preverntiv, o sa ma uit pe fact sa vad daca am platit
Noi suntem bine multumim lui Doamne Doamne, bebe e un pic cam puturos cu sanul ca de a fost pe LP, dar de azi dimineatza a mancat doar san.
Sfat pentru urmatoarele, luati cu voi in sala de nastere tf, ap foto, ca eu nu am luatsi mi-a facut dr anestezist cu tf ei si aku astept mail-ul.
A.... si daca sunteti tari de inger la cezariana va pune pe monitor momentul cand il scoate pe bebe A FOST UUUUAUUUU si eu fara camera doar retina mea
Gata ca am scris asa de muult...daca aveti intrebari va stau la dispozitie.
PS La cat de rau m-am simtit in prima zi nu stiu ce as fi facut in Cuza
Claudia 39+
oiyoy spune:
Clau felicitari!refacere rapida, crestere usoara si nervi de otel!
tare mi-as fi dorit si eu sa vad pe ecran cum scoate bebelul din burtica dar nu stiam ca se poate sau inca nu era posibil insa poze in sala de nastere sau de operatii dupa atatea ore de travaliu si mai apoi ceza
despre diversificare, fetele care ai trecut deja prin asta, daca am gasit scris ca supa de zarzavat se fierbe cam 1-2 ore atunci in steamer cat o tin? 3-4h?
maine Claudia implineste 4 luni i-am cumparat o farfurioara cu lingurita sa i le dau sa se joacee pana va veni vremea diversificarii.marti am fost la med de fam si a crescut cu inca 2 cm in lungime si 1kg.si pt ca ne-a 'prins' dr ne-a facut si vaccinul de 4 luni. Zanutza mea l-a tolerat f bine....nu tu febra...nu tu dureri locale...i'm happy! a facut multe progrese in ultimul timp
gata ca plange
http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.194872657247130.49384.100001731918897&type=1
iulia_iulia spune:
CLAUDIA ,ms ca ti-ai gasit putin timp sa-mi raspunzi dar mai am sa te intreb .Auzi da' la infirmiera aceea care ti-a adus mancare si era acra nu i-ai zis vreo doua ?Dar asistentele de la copii nu erau pricepute ,adica nu au experienta in domeniu pt ca is mai noute in bransa sau din contra is de mult in bransa dar is cam plictisite ? Si cum vine asta ca-ti pune pe monitor momentul cand il scoate pe bebe ? Pe bune ? Eu asa fi foarte incantata ! I-am si zis d-nei dr a mea daca poate sa-mi i-a din fata campul acela steril ,stii ala de ti-l pune ca un perete in fata ,nasol,ca sa-l vad pe bebe ,si ea s-a cam mirat de cerinta mea ,mi-a zis :dar e murdar ,sa nu te sperii ,ea nu stie ca eu is un mic REZIST ! De ce ti-a fost rau in prima zi ,adica cum ti-a fost rau?De asta ma tem cel mai tare ,ce se intampla dupa operatie.Si la mine o sa fie mana a 2-a d-na dr Cacicovschi.Si cu lampa is curioasa daca ai paltit ceva suplimentar ,si inca ceva ,ai stat singura in rezerva sau cu inca o mamica ? Ai tinut bebele cu tine toata ziua ?Cred ca te-am inebunit cu intrebarile dar ma cam i-au emotiile .Azi am mutat patutul in camera la noi si am fost pana la CAREFOURE si am cumparat pampers.Maine dimineata ma duc la ultima eco
OIYOY frumoase poze ai pe facebook ,ai fost o graviduta f frumoasa !
lalic spune:
Neata gagici, mamici, burtici, felicitari Clau!
ASistenta acra, satena cu par prins in coada, mediu ca lungime si alunita, micuta de statura, slabuta feriti-va de magarusnu e e a periculoasa dar asa e gretoaaaaasa, eu am scris si in chestionarul de final.Asistenta super draguta un blonda cu par prins, vorbareata
deConstantin Octavian 12 ani
de fetita]Maria Sofia -
Ai grija de noi Doamne