Nasterea la Arcadia - Iasi (19)
Raspunsuri - Pagina 6
LenaC spune:
Alinuta
Nope, nu eram eu :). Eu am fost la Arcadia intre 18 si 19... am vazut doua gravidute. Cu una am facut turul, avea si un baietel de vreo 3-4 anisori si alta era la consiliere clienti la cealalta tipa.
Eu stiam ca suma nedecontata este foarte mare (scrisesem mai inainte pe forum).
Si eu trebuie sa merg la consultul preanestezic. Pe noi ne-a programat vineri, adica maine .
De bilet de trimitere nu stiu ce sa iti zic. Medicul meu de familie imi spunea ca a dat mai multe pe luna la o graviduta. Presupun ca trebuie sa insisti putin si o sa iti dea. Poti sa o suni mai intai ca sa nu bati drumul degeaba pana acolo.
Eu am unul pe care o sa il folosesc la consultul preanestezic si analize. il am eliberat pe 30 august. Pe 30 septembrie ma duc dupa cel pentru nastere (dar si aici am o dilema... eu daca nasc inainte de 30 sept, cum fac cu biletul? ca in contract scrie ca BT trebuie sa fie eliberat inainte de internare. Pai si eu daca ma internez noaptea si doctorul de fam nu este? Biletul de a doua zi nu mai e ok . Eu am intrebat-o pe tipa daca se poate aduce biletul a doua zi si ea a spus da. Dar in contract scrie invers. Si nu prea am incredere in ce spune k mi-a mai dat informatii incorecte. O sa mai intreb maine)
Lena - 36+
!!! AMR un pic !!!
mami_de_tzuc spune:
Clau, mersi de info! am vb si eu ieri si mi-au zis ca, costa 150 ron fototerapia, ciudat ca in contract spun ca orice apare in perioada de spitalizare e gratis.. deci oricum platesti ce e in plus..aiurea.
mami_de_tzuc spune:
alinutza, si noi ne-am luat saltea de cocos pt baietel, pt primul si e f buna, si acum o foloseste si nici nu pare uzata, plus ca nu transpira pe ea.
Tot de pe mykids am luat-o pe atunci si acum mai vreau sa mai comand cate ceva de acolo...
iulia_iulia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alinuta84
Lena si eu am fost tot ieri si am semnat contractul..oare nu plateam amandoua in acelasi timp la ghiseu???...era in jur de 12 cred...ma rog...si eu am dat tot avans de 1000 ron..deci nu 30%sin suma nedecontata...ca cica suma nedecontata pt o nastere naturala e 7000 si ceva de RON....Dumnezeule ce muuult....eu am sambata consultul preanestezic(chiar daca nasc natural mi-a zis ca se impune acest consult in caz de complicatii si se cere o cezariana..sper sa nu) si analizele incluse in pachetul de nastere, precum si exudatul nazal pt tati...mi-au cerut bilet de trimitere pt toate astea...tie nu??...problema este ca eu am fost prima data sapt trecuta la dr.cacicovschi si am avut bilet de trimitere...acu nu imi mai da altul, se da doar unul pe sapt..si nush ce sa fac:((...am inteles ca ar putea sa-mi dea dr.cacicovschi...tre sa umblu dupa ea prin spital si sa o rog sa-mi dea un bilet pt sambata...uof..sper s-o rezolv pan la urma...pupicei |
ALINUTA intreaba la consiliere daca nu poti sa te prezinti la consultul preanestezic cu bilet de trimitere pt specialitatea MEDICINA INTERNA ,daca nu ma insel au mai fost fete care au avut un astfel de b. t si nu a fost nici un fel de problema .
LenaC spune:
Da, Iulia, asa spusese Oana.irina, dar eu ieri cand am fost am auzit-o pe doamna de la consiliere care vorbea cu alta graviduta spunandu-i sa isi ia alt bilet de trimitere pt obstr-gineco, ca asta nu e bun, dar nu stiu de care era. Oricum, cel mai bine este sa suni si sa intrebi.
Doar sa fie sursa buna, ca altfel
Lena - 36+
!!! AMR un pic !!!
iulia_iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LenaC Alinuta Nope, nu eram eu :). Eu am fost la Arcadia intre 18 si 19... am vazut doua gravidute. Cu una am facut turul, avea si un baietel de vreo 3-4 anisori si alta era la consiliere clienti la cealalta tipa. Eu stiam ca suma nedecontata este foarte mare (scrisesem mai inainte pe forum). Si eu trebuie sa merg la consultul preanestezic. Pe noi ne-a programat vineri, adica maine . De bilet de trimitere nu stiu ce sa iti zic. Medicul meu de familie imi spunea ca a dat mai multe pe luna la o graviduta. Presupun ca trebuie sa insisti putin si o sa iti dea. Poti sa o suni mai intai ca sa nu bati drumul degeaba pana acolo. Eu am unul pe care o sa il folosesc la consultul preanestezic si analize. il am eliberat pe 30 august. Pe 30 septembrie ma duc dupa cel pentru nastere (dar si aici am o dilema... eu daca nasc inainte de 30 sept, cum fac cu biletul? ca in contract scrie ca BT trebuie sa fie eliberat inainte de internare. Pai si eu daca ma internez noaptea si doctorul de fam nu este? Biletul de a doua zi nu mai e ok . Eu am intrebat-o pe tipa daca se poate aduce biletul a doua zi si ea a spus da. Dar in contract scrie invers. Si nu prea am incredere in ce spune k mi-a mai dat informatii incorecte. O sa mai intreb maine) Lena - 36+ !!! AMR un pic !!! |
LENA aceeasi dilema am avut-o si eu cu B. T. dar tu trebuie sa gandesti pozitiv ,nu ai sa nasti inainte de vreme ,ai sa nasti la timp ! si eu am B. T . pt internare eliberat pe 29 august ,deci e din acela fara cod de bare ,dar au zis ca e bun .Am avut oarecum noroc (daca pot sa zic asa )ca dr mea m-a trimis sa fac consultul preanestezic mai devreme ,cand am semnat contractul tipa de la consiliere ma programase pe 5 sept (d p n -ul fiind 27 sept )dar dr mea s-a temut ca nu o sa duc sarcina pana la capat si atunci mi-a zis sa sun la arcadia si sa zic ca trebuie sa fac consultul preanestezic mai devreme si asa am si facut (am fost pe 17 august )mi-am luat B. T. din timp .Am stat si eu cu stres si teama dar uite ,cu ajutorul lui DOAMNE DOAMNE am ajuns si ziua de azi ,am 38 sapt si 2 zile
Nico-Lette spune:
Buna tuturor,
Alinuta cum a fost la d-na dr. Cacicovski, ca si eu vreau sa merg saptamana viitoare la ea .
LenaC spune:
Helen, ma bucur pentru tine. Acum trebuie sa stai cumintica si sa ajungi la 36 saptamani, asa cum vrei tu .
Daca noenatologii nu sunt nici de la Cuza nici de la Elena Doamna, atunci de unde?
Lena - 36+
!!! AMR un pic !!!
LenaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mami_de_tzuc ieri? cumva eram eu cu baiatelul??ieri? numa ca al meu abia a implinit 2 ani :D |
Mami_de_tzuk... eu am aproximat ca o graviduta... daca eram deja mamica probabil aproximam mai bine varsta (posibil sa fi avut 2 ani copilasul). Daca ai fost in turul Maternitatii aseara in jur de ora 18:00 atunci tu erai. Ca am fost in tur eu si inca o mamica, care a spus ca are 35 de saptamani si vrea sa nasca natural cu epidurala parca
Lena - 36+
!!! AMR un pic !!!