Nasterea la Arcadia - Iasi (19)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlynaB spune:

Claudia FELICITARI pt noul membru al familiei voastre ! Sa va traiasca si sa fie sanatos!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Seara buna

Fost la Arcadia.
Facut turul Maternitatii (ne-a aratat o rezerva cu un pat (cu 2 paturi nu erau libere) si zona unde stau noi nascutii ). Erau trei baietei si trei fetite, nu am reusit sa vad unde scria David; Dar era o tabla pe care scria fiecare mesaje si am vazut scris Bine ai venit bebe David. Cred ca era vorba de bebelusul Claudiei; Ne confirma ea cand vine

Semnat contract.

Sunt fericita. Vineri mergem la analize si la consultul preanestezic.

Am fost dezamagita de unele aspecte
- tanti de la receptie clienti era cam imbufnata, desi in anumite momente a zambit
- mi-a oferit informatii eronate (l-a intrebarea: Daca nasc semnez contractul cu un colaborator si el nu poate veni la nastere si sunt asistata de un medic de garda se plateste comisionul? ea a raspuns da. In final, am mai intrebat o data manifestandu-mi nedumerirea, si a intervenit colega ei, care a spus ca daca nu vine colaboratorul nu se plateste comisionul, cum e si logic.)
- Am platit avans 1000 Ron, nu 2100 cat este 30% din suma totala (suma care o platim noi + suma decontatat de CAS). Si cand am sunat mai inainte mi s-a spus de cateva ori ca trebuie platit 30%. Totusi am respirat usurata ca am platit doar 1000 RON. am fost dezamagita ca nu am fost informata corect, nu ca am platit mai putin .

Pro:
- ne-a spus ca restrictiile de vizita sunt doar pentru rude (toti in afara de sot, inclusiv alti copii). Ei pot veni doar pe hol. S-au impus deoarece era un flux foarte mare de persoane. Nu a specificat ca tatal ar avea vreo restrictie sa stea un anumit numar de minute in rezerva.
- bebelusul poate fi tinut cu noi atat timp cat dorim. Doar daca cerem este dus la neonato.
- ne-a confirmat ca pentru ca sotul sa asiste la nastere este necesar acordul medicului si a toturor celor care participa la nastere, precum si taxa de 1000 ron.
- am intrebat daca vii la 2:00 am, daca o sa considere acea noapte ca noapte cazata si s-a cam eschivat, spunand ca se discuta atunci; depinde cat de lung e travaliu. Dar in principiu, din cate am inteles, daca vii si stai macar o parte din noapte este considerata noapte hoteliera [:d]

Cam atat. Daca aveti intrebari le astept si incerc sa raspund

Lena - 36+

!!! AMR un pic !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Neatza si de la noi! Lena daca stiam ca vii faceam planton pe hol.Daca ai rez cu un pat si tatii e negativ la exudate poate sta cat tine prg de vizita.Pupici la toata lumea si vb cand ajung acasa,akum ne chinuim cu titi si bebe....alt capitol.

Claudia 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

A....completare..intreba cineva daca face bebe icter...e pus la lampa ssi mami sta in spital pana se face bine bdebe,adica cosst suplim cazarea.

Claudia 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Neatza fetelor, Claudia bine ai venit in capitolul Mamici, sa fie plin de bucurii si numai de vesti bune!

Lena, uite aici puseul de 5-6 saptamani!!

Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

buna dimineata,
am revenit cu detalii daca trec de 34 de sapt am primit ok de la doc sa nasc la Arcadia, daca se declanseaza inainte mi-a spus ca e prea riscant, oricum eu ma ambitionez sa-i tin pana la 36 saptamanii sper sa nasc dupa 22 noiembrie
bebeii mei sunt bine e drept cam mititei dar bine
in privinta neonatologilor in parte s-a cam confirmat, din 2 surse, nu ca nu ar fi buni ci ca nu ar avea experinta mai ales cu cazurile mai dificile, nu sunt nici de la Cuza Voda si nici Elena Doamna,
saptamana viitoare sper sa reusesc sa ajung sa vad de un calcul estimativ, cat ma costa in plus faptul ca sunt 2
26+si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuta84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Seara buna

Fost la Arcadia.
Facut turul Maternitatii (ne-a aratat o rezerva cu un pat (cu 2 paturi nu erau libere) si zona unde stau noi nascutii ). Erau trei baietei si trei fetite, nu am reusit sa vad unde scria David; Dar era o tabla pe care scria fiecare mesaje si am vazut scris Bine ai venit bebe David. Cred ca era vorba de bebelusul Claudiei; Ne confirma ea cand vine

Semnat contract.

- tanti de la receptie clienti era cam imbufnata, desi in anumite momente a zambit
- mi-a oferit informatii eronate (l-a intrebarea: Daca nasc semnez contractul cu un colaborator si el nu poate veni la nastere si sunt asistata de un medic de garda se plateste comisionul? ea a raspuns da. In final, am mai intrebat o data manifestandu-mi nedumerirea, si a intervenit colega ei, care a spus ca daca nu vine colaboratorul nu se plateste comisionul, cum e si logic.)
- Am platit avans 1000 Ron, nu 2100 cat este 30% din suma totala (suma care o platim noi + suma decontatat de CAS). Si cand am sunat mai inainte mi s-a spus de cateva ori ca trebuie platit 30%. Totusi am respirat usurata ca am platit doar 1000 RON. am fost dezamagita ca nu am fost informata corect, nu ca am platit mai putin .

Pro:
- ne-a spus ca restrictiile de vizita sunt doar pentru rude (toti in afara de sot, inclusiv alti copii). Ei pot veni doar pe hol. S-au impus deoarece era un flux foarte mare de persoane. Nu a specificat ca tatal ar avea vreo restrictie sa stea un anumit numar de minute in rezerva.
- bebelusul poate fi tinut cu noi atat timp cat dorim. Doar daca cerem este dus la neonato.
- ne-a confirmat ca pentru ca sotul sa asiste la nastere este necesar acordul medicului si a toturor celor care participa la nastere, precum si taxa de 1000 ron.
- am intrebat daca vii la 2:00 am, daca o sa considere acea noapte ca noapte cazata si s-a cam eschivat, spunand ca se discuta atunci; depinde cat de lung e travaliu. Dar in principiu, din cate am inteles, daca vii si stai macar o parte din noapte este considerata noapte hoteliera [:d]

Lena - 36+

!!! AMR un pic !!!

Lena si eu am fost tot ieri si am semnat contractul..oare nu plateam amandoua in acelasi timp la ghiseu???...era in jur de 12 cred...ma rog...si eu am dat tot avans de 1000 ron..deci nu 30%sin suma nedecontata...ca cica suma nedecontata pt o nastere naturala e 7000 si ceva de RON....Dumnezeule ce muuult....eu am sambata consultul preanestezic(chiar daca nasc natural mi-a zis ca se impune acest consult in caz de complicatii si se cere o cezariana..sper sa nu) si analizele incluse in pachetul de nastere, precum si exudatul nazal pt tati...mi-au cerut bilet de trimitere pt toate astea...tie nu??...problema este ca eu am fost prima data sapt trecuta la dr.cacicovschi si am avut bilet de trimitere...acu nu imi mai da altul, se da doar unul pe sapt..si nush ce sa fac:((...am inteles ca ar putea sa-mi dea dr.cacicovschi...tre sa umblu dupa ea prin spital si sa o rog sa-mi dea un bilet pt sambata...uof..sper s-o rezolv pan la urma...pupicei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinuta84

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Seara buna

Fost la Arcadia.

Semnat contract.

Pro:

Lena - 36+

!!! AMR un pic !!!

Lena si eu am fost tot ieri si am semnat contractul..oare nu plateam amandoua in acelasi timp la ghiseu???...era in jur de 12 cred...ma rog...si eu am dat tot avans de 1000 ron..deci nu 30%sin suma nedecontata...ca cica suma nedecontata pt o nastere naturala e 7000 si ceva de RON....Dumnezeule ce muuult....eu am sambata consultul preanestezic(chiar daca nasc natural mi-a zis ca se impune acest consult in caz de complicatii si se cere o cezariana..sper sa nu) si analizele incluse in pachetul de nastere, precum si exudatul nazal pt tati...mi-au cerut bilet de trimitere pt toate astea...tie nu??...problema este ca eu am fost prima data sapt trecuta la dr.cacicovschi si am avut bilet de trimitere...acu nu imi mai da altul, se da doar unul pe sapt..si nush ce sa fac:((...am inteles ca ar putea sa-mi dea dr.cacicovschi...tre sa umblu dupa ea prin spital si sa o rog sa-mi dea un bilet pt sambata...uof..sper s-o rezolv pan la urma...pupicei

am vrut sa zic ca se da doar un bilet de trimitere pe luna nu pe saptamana...scz

Mergi la inceput

Fetelor am vazut ca se tot vand ponturi... voiam sa va zic ca mi-am achizitionat o groaza de chestii de pe site-ul asta www.mykids.ro...am gasit produse la preturi promotionale..mi-am luat de aici patutul, produse de igiena pt bebe:samponel, gel de dus, forfecuta, jucarii pt carut, carusel muzical, etc...daca va ajuta in vreun fel ma bucur...eu am luat site-urile la rand si astia mi s-au parut ca au preturi destul de bunicele...pt mine ar fi fost mai greu sa le caut prin magazine...ma termina picioarele...iar salteluta de cocos cica ar fi cea mai indicata ...mi-a zis o prietena care tocmai a nascut ca cica i-ar fi zis o pediatra ca e antialergica etc...va pupicesc si spor la shopingait[pup]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui claumarcoci

A....completare..intreba cineva daca face bebe icter...e pus la lampa ssi mami sta in spital pana se face bine bdebe,adica cosst suplim cazarea.

Claudia 39+

CLAUDIA cum s-au comportat asistentele ? Ai putut primi vizite,adica ai putut sa te mobilizezi ,sa iesi putin pe hol?

Mergi la inceput