Nasterea la Arcadia - Iasi (19)
Raspunsuri - Pagina 4
LenaC spune:
Neata gagici
Lalic, felicitari, esti tare harnicuta. La cat faci tu acolo, hranesti tot forumul .
Nu ne-ai spus ce face Maria
Eu iau micul dejun cu farfurioara pe burtica si bebe mic vrea sa o dea jos [:-))))]
Lena - 36+
!!! AMR un pic !!!
lalic spune:
Sofiuta, asa o alinta mama e o putoare mica merge pe formula nani, papa, caca
Noaptea o singura data se trezeste si papa, ziua mai are episoade de scremut si nervi de la colici dar cu alinan merge perfect si se mai calmeaza.
Nu exista zi in care sa nu-i multumesc lui Dumnezeu pt minunea ce mi-a dat-o, e o scumpa si ne topim cand ne rasplateste cu un zambet larg A facut si falcute, s-a lungit, e gagica ce mai........
Azi mergem ca putin la mall la sv sa mai sopingaim
deConstantin Octavian 12 ani
de fetita]Maria Sofia -
Ai grija de noi Doamne
DadaIna spune:
Felicitari Claudia!Sa iti traiasca si sa ai parte numai de bucurii din partea lui!
Eu sunt norocoasa.Nu am avut nevoie de tampoane de san.Am cumparat un set de tampoane lavabile de la Medela (in jur de 50 ron 4 discuri) foarte bune, si mi-au fost suficiente in primele 2 luni.Erau 2 seturi si le spalam, puneam si tot asa.Oricum le puneam degeaba in sutien.Nici acum nu imi curge din sani.Doar cand exprim laptele imi curge din sanul pe care nu il storc atunci.In rest e ok.
Fotograf profi pentru botez???Stie cineva?Si eventual niste tarife???
AlynaB ti-am vazut fotografiile de la botez si ti-am scris 2 randuri mai demult pe mess sa imi dai cateva detalii despre tarifele fotografului vostru.Am vazut si portofoliul pe situl lui.Mi-au placut tare mult pozele.Probabil ca nu ai reusit sa citesti mesajul meu ori nu l-ai primit...
LenaC spune:
Ma bucur pentru voi Lalic .
DadaIna, vreau sa vad si eu site-ul . Trimite-mi PM sau pune link aici. Mersic
Lena - 36+
!!! AMR un pic !!!
madline82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DadaIna Felicitari Claudia!Sa iti traiasca si sa ai parte numai de bucurii din partea lui! Eu sunt norocoasa.Nu am avut nevoie de tampoane de san.Am cumparat un set de tampoane lavabile de la Medela (in jur de 50 ron 4 discuri) foarte bune, si mi-au fost suficiente in primele 2 luni.Erau 2 seturi si le spalam, puneam si tot asa.Oricum le puneam degeaba in sutien.Nici acum nu imi curge din sani.Doar cand exprim laptele imi curge din sanul pe care nu il storc atunci.In rest e ok. Fotograf profi pentru botez???Stie cineva?Si eventual niste tarife??? AlynaB ti-am vazut fotografiile de la botez si ti-am scris 2 randuri mai demult pe mess sa imi dai cateva detalii despre tarifele fotografului vostru.Am vazut si portofoliul pe situl lui.Mi-au placut tare mult pozele.Probabil ca nu ai reusit sa citesti mesajul meu ori nu l-ai primit... |
Uite aici un fotograf de care noi ne-am indragostit, face poze superbe, ne-a facut sedinta foto de la 3 sapt, pt cine ne are pe facebook.Si nu e scump!
andreienea punct ro
Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011
lalic spune:
stiu si eu un tip in iasi care a facut poze la fratemiu ola nunta, a lucrat si la teleM, dar n-am decat adresa de FBhttp://www.facebook.com/dragos.eminescu?sk=info
deConstantin Octavian 12 ani
de fetita]Maria Sofia -
Ai grija de noi Doamne
DadaIna spune:
De la teleM am avut si noi pe cineva la nunta insa nu am fost multumita de rezultate....
LenaC asta e situl: http://www.cristitimofte.ro/#/acasa/
LenaC spune:
Multumesc, DadaIna.
Eu v-as recomanda acest fotograf, care dpdv este extraordinar, dar e mai greu sa vina in Iasi. Este din MD. raduviorel.com.
Lena - 36+
!!! AMR un pic !!!
AlynaB spune:
Dadaimi cer scuze, dar chiar nu am primit mesajul tau.....
Cristi Timofte este fotograful, ne-a facut poze si la nunta...au iesit super, de asta l-am contactat si la botez. Acum a crescut putin tariful, de la 23 la 32 mil, parerea mea este ca se merita. Daca vrei o sa mai pun pozici sa vezi.....
Ce face Antonia???? Nu mai ai pozici noi cu ea???