Nasterea la Arcadia - Iasi (19)
Raspunsuri - Pagina 16
oana.irina spune:
Claudia, cu cate kg ai ramas? Oricate ar fi, sa vezi cum se duc.
Mada, asa stiam si eu, ca daca alaptezi, slabesti mai usor, decat daca nu alaptezi. Arderile sunt mai intense, organismul consumand mai multe calorii, pentru a intretine fabricuta de lapte. Plus ca laptele se formeaza din depozitele de grasime adunate in timpul sarcinii. Problema e ca suntem nevoite sa mancam ceva mai consistent in timpul alaptarii, si pofta de mancare e mai mare.
gravidacori spune:
LALIC, sincer mi s-a ridicat parul pe mine cand povesteai ca fata cauta sanul si tu nu-i puteai da .eu sunt fan inrait ALAPTARE ..mi se pare cel mai mare bine pe care il poate face o mama unui bebe,dar sigur ai facut cum ai crezut ca e mai bine.IONELA a punctat iarasi ff bine ...cu fiecare cuvant
LenaC spune:
Barbatii sunt ca bluetooth-ul, cand esti aproape conexiunea este buna, cand te indepartezi incepe sa caute noi device-uri pentru conexiune. Femeile sunt ca wi-fi-ul , vad toate retelele dar se conecteaza la cea mai puternica
Oana, super ca ai vesti bune .
Lena - 37+
AMR un pic
gravidacori spune:
DADA,ai descris perfect capitolul botez la biserica,asa a fost si in cazul meu..abia asteptam sa fug acasa cu ciresica mea vanata de frig .Nici nu mai conta ca preotul a facut o slujba jalnica...m-am bucucar macar ca nu a bagat-o cu capul in apa si a tinut-o f bine si comod.
LenaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gravidacori DADA,ai descris perfect capitolul botez la biserica,asa a fost si in cazul meu..abia asteptam sa fug acasa cu ciresica mea vanata de frig .Nici nu mai conta ca preotul a facut o slujba jalnica...m-am bucucar macar ca nu a bagat-o cu capul in apa si a tinut-o f bine si comod. MAMA PRINTESEI ESTERA ELENA-26MAI 2011 |
Fetelor, acum frig???
Pai cum o sa fie in nov/dec?
Ei nu incalzesc in biserica?
Lena - 37+
AMR un pic
ionelamaria spune:
Lena, eu l-am botezat pe Mihnea in ianuarie. Eram convinsa ca biserica va fi incalzita. Erau -20 grade afara, ger de inghetai instant. Eu am stat cu geaca incheiata pe mine in biserica, asa era de frig iar eu nu sunt friguroasa. Nu au incalzit deloc. Mai aveam putin si plangeam de frica
Oana iei pastilute?( contraceptive)
Despre vaccinul de 2 luni "trebuie"sa stii ca poate da febra si dureri locale. Ca se preseaza bine locul dupa vaccin macar 2 minute. Se pun comprese reci( poti pregati la frigider niste felii de cartof crud/ frunze de varsa strivite , inainte sa pleci la medic) . Paracetamolul interfereaza cu vaccinul si e de preferat sa ii dai alt antitermic in caz de febra ( da, stiu, medicii iti recomanda paracetamol, imi pare rau ca nu mai gasesc documentul unde aveam exact explicatia oficiala, ideea e ca se reduce din efectul vaccinului si daca tot il faci macar sa fie ok). Pot aparea stari de inapetenta si plans puternic timp de 2 zile dupa vaccin, apoi incet incet va veti reveni la normal
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 34+ cu Tudor
LenaC spune:
citat din mesajul lui ionelamaria Lena, eu l-am botezat pe Mihnea in ianuarie. Eram convinsa ca biserica va fi incalzita. Erau -20 grade afara, ger de inghetai instant. Eu am stat cu geaca incheiata pe mine in biserica, asa era de frig iar eu nu sunt friguroasa. Nu au incalzit deloc. Mai aveam putin si plangeam de frica Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 34+ cu Tudor |
Ma gandesc ca as putea sa merg inainte sa intreb.
Ce povestesti tu mi se pare horror . Adica, daca bebeul are imunitatea ridicata mai merge, dar daca nu
Lena - 37+
AMR un pic
oana.irina spune:
Da Ionela, i-au Cezarette de 10 zile.
Ce pot sa-i dau altceva pt febra? Pot sa-i pun si gheatza, ori numai rece? merci pt raspuns.
Asta e si marele meu stres, ca va fi frig in biserica si ca va fi traumatizata de tot ritualul.
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui oana.irina Da Ionela, i-au Cezarette de 10 zile. Ce pot sa-i dau altceva pt febra? Pot sa-i pun si gheatza, ori numai rece? merci pt raspuns. Asta e si marele meu stres, ca va fi frig in biserica si ca va fi traumatizata de tot ritualul. Mamica Mariei Antonia - nascuta la 22.07.2011 |
Exact asa am patit si eu de la contraceptice ( aceleasi) si m-a tinut 2 sapt prima oara, apoi pauza 2 sapt si iar... m-au apucat toti bazdacii si le-am aruncat. Nu mi-a mai venit apoi pana la 9 luni si ceva.
Nu fa ca mine. Dar vezi si tu, daca e de la ele cautati o alta varianta de protectie
Poti pune si gheata, dar nu direct, neaparat invelita in ceva. Gheata direct pe piele face leziuni ca degeraturile mai ales la bebei mici
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 34+ cu Tudor
oana.irina spune:
Ionela, dar chiar ma gandeam ce m-o fi apucat de-am cerut anticonceptionale. Nu ca n-as avea nevoie, dar totusi.... Nu stiu... sa vad daca nu imi trece in 3-4 zile, nu le mai iau.