Nasterea la Arcadia - Iasi (19)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Ai PM AlynaB

Lena - 37+

AMR un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalic spune:

Neata mamici gagici...
O veste proasta ..nu mai dau tzitzi.....
nu am mai rezistat, facea crize daca mancam o pruna........strugure......piersica........vinete.........urla intr-una... asa ca am decis, gata nu mai pot.
Am avut momente in care cand se intorcea spre san imi dadeau lacrimile, plangeam deoarece ma simteam vinovata.Stiu ca nu e o decizie buna dar nu am avut incotro.....nu caut scuze dar im era foarte greu. Cum a crescut baiatul fara, sa dea DD sa creasca si ea sanatoasa.......
Va rog sa nu ma judecati

Legat de fundulet, eu folosesc doar pudra de la bubchen si are pielea ca fatuca, e curata fara pic de bubita, n-am avut probleme niciodata si o sterg cu servetele pampers, n-am spalat-o niciodata la chiuveta cum am auzit ca mai faceti mamici, ar fi insemnat sa o ud de vreo 6 ori pe zi la cat caca facea......

Bafta Oana sa ai parte de vesti bune....

LEnaC....fitermanii au si lant farmaceutic si sunt originari din dorohoi, am gasit si eu pe net....parca dan fiterman, si raluca o fi nevasta????sa barfim si noi putin

deConstantin Octavian 12 ani
de fetita]Maria Sofia -

Ai grija de noi Doamne

Mergi la inceput

O intrebare am si eu pt cunoscatoare oare are ceva daca merg la control inainte de 40 zile? la 32 sau 33?? ca tot am drum in iasi?sau sa las dupa 40......??????

de fetita]Maria Sofia -

Ai grija de noi Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Buna fetelor, Lalic, acum ca ai introdus laptele praf, sunt curioasa cum sta Sophia cu colicii?? Sunt la fel? Sau mai moderati?
Legat de consult, oricum ai fost la scos firele, mai bine te duci dupa 40 zile decat mai devreme.Probabil iti va zice sa iei Cezarette(anticonceptionale), asta daca nu ti-ai legat trompele la cezariana ca nu ne-ai mai spus.

Dadda, ma uitam la pozele de pe mailul comun, ce par lung si bogat ai, tie nu iti cade deloc? ca eu m-am saturat de starns gheme de prin casa, si m-am si tuns mult mai scurt!

Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Neata burtici/mamici/bebelusi dulci

Lalic, imi pare rau sa aud ca nu mai alaptezi, dar asta e decizia ta, cum sa te judecam? Important este ca sunteti sanatoase amandoua si bine .

Da, ma gandeam eu ca e o intreaga retea .

Legat de vizita de la 40 de zile, cred ca ar fi mai bine sa suni medicul si sa il intrebi daca poti veni mai devreme?

Lena - 37+

AMR un pic

Mergi la inceput

La cap colici stam bine de cand cu lp...asa ma gandeam si eu sa merg mai tarziu la control.
Nu nu mi-am legat trompele....prea multi bani

Eu am 64 kg ma simt o grasana si am trecut pe dieta, manand sfecla rosie la borcan de cand am ajuns acasa am bagat vreo 7 borcane si legume mexicane fierte da aseara pe la 12 tot am bagat o ciorbita radauteana

de fetita]Maria Sofia -

Ai grija de noi Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Buna dimineata si de la noi
Venim si noi cu raportul , am trecut pe ceai de galbenele si crema de la bubchen si inca suntem rosiori dar macar nu mai plangem la schimbat, de papat si de somnic suntem in grafic, mai putin mami care acum in loc sa doarma langa pui s-a gandit sa faca ordine in casa si se da pe net.
Ieri nu am reusit sa mananc aproape nimic, adica un pic de branzica de vaci, un iaurtel cu niste cereale seci si aseara aceleasi cereale cu laptic. Astazi incerc sa pap si niste carnita, poate reusesc
Lalic mami ce bine stai cu kg , sper sa ajung si eu la vechile kg, problema e ca la mine s-au pus doar la burtica si acolo se dau cel mai greu, nu am voie sport, nu pot face tratamente ca alaptez si astept sa dau jos doar prin dieta.
Totusi am prea multe pretentii la o saptamana dupa nastere, nu?
Cat despre lasat alaptatul e decizia ta si doar a ta si nu trebuie sa iei in considerare ce zic altii, ai facut ceea ce ai simtit ca e cel mai bine ptr tine si printesa.
Lena multumesc de info, cred ca o sa mai asteptam ...eu ma gandeam sa profit de drumul la Arcadia si sa fac de toate, dar cred ca o sa merg la Pedlife, e si mai aproape, aici in cartier
Va pe toate mamicile si burticile.

Claudia David Andrei 12 sept 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalic

La cap colici stam bine de cand cu lp...asa ma gandeam si eu sa merg mai tarziu la control.
Nu nu mi-am legat trompele....prea multi bani

Eu am 64 kg ma simt o grasana si am trecut pe dieta, manand sfecla rosie la borcan de cand am ajuns acasa am bagat vreo 7 borcane si legume mexicane fierte da aseara pe la 12 tot am bagat o ciorbita radauteana

de fetita]Maria Sofia -

Ai grija de noi Doamne

Lalic, ai sa vezi ca daca nu mai alaptezi o sa slabesti mult mai repede, plus ca poti tine si regim! Asa ca succes! Poate era mai bine daca le legai, sau mai ai de gand sa faci un bebe? Ma gandesc la cati bani ai dat pe toate lucrurile de la Hello Kity faceai 2 ligaturi de trompe, nu una!

Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Lalic, eu nu pot spune decat ca regret decizia ta. Dar probabil e cea mai buna pentru tine.
Mada, te contrazic la capitolul slabit mai repede fara alaptat. E absolut gresit. Cu siguranta nu are legatura cu alaptatul Tine de organismul fiecareia. Sunt multe variabile dar sigur nu slabesti pentru ca nu alaptezi cum nu te ingrasi pentru ca alaptezi. E atat de diferit de la mamica la mamica. Oricum, in principiu, cele care ALAPTEAZA isi revin mai repede la forma initiala decat cele care NU ALAPTEAZA. Vorbim totusi de o statistica si nu de o regula, deci individual s-ar putea sa arate diferit situatia

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 34+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Neatza fetele!

Vestile de la eco sunt bune. La piciorusul stang, unde avea foarte putin, s-a inchis unghiul de tot. La dreptul, cel cu problema, a evoluat foarte bine. A crescut unghiul cu 8 grade si cica e foarte mult, asta consecinta a faptului ca am luat masuri de la o varsta asa mica. In primele 3-4 luni de viata ei se dezvolta foarte alert si am avut noroc ca am mers asa devreme. Hamul insa trebuie sa il purtam 3 luni, asa cum ni s-a prescris la inceput. Urmatorul control e peste 6 saptamani.

Lalic, e alegerea ta si sunt convinsa ca tu stii ce e cel mai bine pentru copilul tau. Eu una nu sunt de acord cu asta, in sensul ca eu o sa incerc sa alaptez cat o sa pot de mult.
La 64 de kg, sunt sigura ca arati deja supeeer! Eu am acum putin sub 64 (63 si ceva) si ma simt din ce in ce mai supla. De la 82 cat am avut in sarcina... E bine ca tii dieta, te felicit. Despre controlul de 40 de zile, cred ca poti sa mergi si mai devreme. Dar daca poti, suna totusi medicul si vezi.

DadaIna, chiar ai un par minunat, esti o mamica foarte frumoasa.

Lena, ce frumos o alinti pe fetita ”ghinduta mea”

Mie astazi mi-au venit ”musafirii”. M-am trezit dimineatza intr-o balta. Chiar nu ma asteptam. Doctorita a spus ca o sa imi vina f putin, dar mie nu mi se pare putin deloc, ba din contra e f abundent.

Intreb mamicile, ce trebuie sa stiu despre vaccinul de la 2 luni? Sapt viitoare trebuie sa il facem si eu nu stiu nimic despre asta. Cum trebuie sa ma pregatesc, la ce sa ma astept, daca este ceva ce pot face ca asa o ajut pe micuta. Daca aveti ceva materiale, va rog sa ne dati si noua.

Mergi la inceput