Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (198)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Neata!
Hai sa va mai inveselesc cu perelele lui fiu-meu.

El are unele cuvinte pe care le stie numai in franceza, unul din ele e zmeura, el stie de framboise. Asa ca la munte, striga unchiu-sau : hai la zmeura, am gasit zmeura! La care Patrick:
-Unde e zmeul cel rau? Am o sabie, imediat il dobor!

Mergem la Mitropolie. Ii zic Patrick asta e Mitropolia sau catedrala metropolitana. La care Patrick: Catedrala napolitana? Mie imi plac napolitanele. Aici se dau napolitane?

In continuare Patrick sustine ca se va casatori cu Kevin cand va fi mare. Noi incercam sa-i explicam ca in primul rand nu se poate casatori cu fratele lui. Apoi taica-su ii mai explica faptul ca in general baietii se casatoresc cu fete : Ai sa-ti iei o sotie, o fata. La care Patrick: Nu, eu nu vreau sotie, eu am sa-mi iau un sotiu.

Mami de Patrick(29.04.2008) si Kevin (10.02.2011)
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

cat e de haios! Patrick

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Va pup fetelor! Sunt intr-o criza de timp ceva de speriat....dar am intrat special sa le spun lui Nicole si Alinei ca le urmez....va pup cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui mi_bebelina

Va pup fetelor! Sunt intr-o criza de timp ceva de speriat....dar am intrat special sa le spun lui Nicole si Alinei ca le urmez....va pup cu drag!

Doamne ajuta, sa fie intr-un ceas bun!!! Sarcina usoara!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:

Felicitari!! Ma bucur tare mult pt voi! Si hai ca n-au durat asa mult "antrenamentele"

Alina 23+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_anto

Citat:

Felicitari!! Ma bucur tare mult pt voi! Si hai ca n-au durat asa mult "antrenamentele"

Alina 23+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Nu, inca nu intraseram in panica...rateurile au fost cu buna stiinta.......sot in delegatii sau noi foarte obositi chiar in perioada ovulatiei...ca de altfel n-am probleme...sunt ceas...28 zile fix.Va pup!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Citat:

Doamne ajuta, sa fie intr-un ceas bun!!! Sarcina usoara!!!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Va iubesc pana la cer si dincolo de el...

Multumesc mult, sper sa fie ok, sa ma duc la munci cat mai mult....pup, o seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Felicitari, mi-bebelina! Sarcina usoara! Sa fie intr-un ceas bun!

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

felicitari pt sarcina, mi_bebelina! sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Felicitari, mi-bebelina! Sarcina usoara!

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

mi_bebelina felicitari!!! Sarcina usoara iti doresc!

Mergi la inceput