Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (198)
Raspunsuri - Pagina 12
Lorich spune:
am observat, maica...m-am uitat cu emotii in urma, pt ca eu cu Cristi comentasem nitel unele "semne", de ex el zicea "ai scapat sapunul=ti s eintampla ceva surprinzator, sau cum era acolo, dar cica nu neaparat neplacut"..glume de astea, de autobaza. Dar cleo cu ochionii eii
Lilyy...nu-ti pov de noi si bratele si bolile si mucii si mai nou bubeleee ca incerc sa le iau...usor, trec toate si maine-poimanie imi zice "ia mai taci mama, ce stii tu?""
Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorich ...usor, trec toate si maine-poimanie imi zice "ia mai taci mama, ce stii tu?"" Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011 |
sau chiar mai rau!
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
cleo78 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Luminel
sau chiar mai rau! Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj |
Luminel, asa am fo si noi la adolescenta. Asa ca sa ne bucuram acum, cand sunt mici, si stam nas in nas, si bouche a bouche.
Lorichule, haha, vezi ce ochi critic am.
Deci asa, Simonixu, astia de la munca te imbolnavira. Poate iti pun ceva in cafea - dev-ii, sa scape de tine si bug-urile tale . Stai sa ma vaz si io cu ce culeg pe aici, eu am venit pregatita moral pt o reimunizare, cot la cot cu Mara.
YLARI spune:
Buna, m-am tot gandit si rasgandit daca sa zic sau nu, si m-am hotarat, am sa zic.
Repet, nurofenul mi-a fost recomandat de un medic, i l-am dat si nu o sa ma simt vinovata ca am facut-o doar ptr ca tu, Cleo ai ceva impotriva chimicalelor. Pai de acum inainte sa intru pe forum cand o mai ave Eva probleme ca sa iti solicit un tratament. Dar mai bine nu mai intru deloc, ca doar platesc un abonament de sanatate ptr asta. Ah si nu cred ca am cerut ok-ul nimanui ptr tratament, am povestit doar un pic despre noi ce mai facem. Si da, de data asta chiar m-am suparat.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
www.fertilityfriend.com/home/2ba005/
Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise
Alysh spune:
citat din mesajul lui YLARI Buna, m-am tot gandit si rasgandit daca sa zic sau nu, si m-am hotarat, am sa zic. Repet, nurofenul mi-a fost recomandat de un medic, i l-am dat si nu o sa ma simt vinovata ca am facut-o doar ptr ca tu, Cleo ai ceva impotriva chimicalelor. Pai de acum inainte sa intru pe forum cand o mai ave Eva probleme ca sa iti solicit un tratament. Dar mai bine nu mai intru deloc, ca doar platesc un abonament de sanatate ptr asta. Ah si nu cred ca am cerut ok-ul nimanui ptr tratament, am povestit doar un pic despre noi ce mai facem. Si da, de data asta chiar m-am suparat. YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE Mami de Eva scumpa http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot www.fertilityfriend.com/home/2ba005/ Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise |
Hai sa fim seriosi, Ylari, Cleo nu a impus nimanui sa nu mai dea Nurofen, a spus o simpla parere despre acest subiect, asa cum au mai fost abordate pe acest forum zeci de mii de alte subiecte, cu abordari diferite. Ideea e sa respectam opinia celuilalt fara sa ne suparam aiurea, zau.
YLARI spune:
citat din mesajul lui Alysh
Hai sa fim seriosi, Ylari, Cleo nu a impus nimanui sa nu mai dea Nurofen, a spus o simpla parere despre acest subiect, asa cum au mai fost abordate pe acest forum zeci de mii de alte subiecte, cu abordari diferite. Ideea e sa respectam opinia celuilalt fara sa ne suparam aiurea, zau. ALI, mami fericita deVlady si Luca- doua minuni de la Dumnezeu |
Cu tot respectul, Cleo a spus "Iti recomand sa nu-i mai dai Nurofen" ca si cand eu i-l dadeam asa, ca pe sucul de portocale. Dupa care au mai fost fete care mi-au recomandat asta, pe bune nu sunt vreo dementa sa dau fetei medicamente aiurea. Imi recomandase un medic sa dau Nurofen. Un medic care ii cunoaste istoricul (polipi, otite, etc), un medic care a consultat-o.
In fine...
La revedere.
POZE
Mami de Eva scumpa
Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise
Nicole1980 spune:
Ylari – si eu ii dau lui David nurofen sau panadol, dar in niciun caz nu m-am simtit lezata de ceea ce a spus Cleo. Abordarea ta nu este una matura. Eu consider ca fiecare mamica isi asuma responsabilitatea cand ii da copilului sau medicamente dupa ureche. Si eu fac asta si mi-o asum, pentru ca nu o fac zilnic. Pe forum ne exprimam liber parerile si ascultam sau nu sfaturile oferite de mamici in aceeasi situatie. Cleo nu a facut decat sa isi exprime o opinie, atata tot.
in 20+ si mami de David 16.06.2008
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Evolutie Bebe
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui YLARI Buna, m-am tot gandit si rasgandit daca sa zic sau nu, si m-am hotarat, am sa zic. Repet, nurofenul mi-a fost recomandat de un medic, i l-am dat si nu o sa ma simt vinovata ca am facut-o doar ptr ca tu, Cleo ai ceva impotriva chimicalelor. Pai de acum inainte sa intru pe forum cand o mai ave Eva probleme ca sa iti solicit un tratament. Dar mai bine nu mai intru deloc, ca doar platesc un abonament de sanatate ptr asta. Ah si nu cred ca am cerut ok-ul nimanui ptr tratament, am povestit doar un pic despre noi ce mai facem. Si da, de data asta chiar m-am suparat. YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE Mami de Eva scumpa http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot www.fertilityfriend.com/home/2ba005/ Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise |
Eu de cand ai scris ma tot gandesc daca sa scriu sau nu si m-am hotarat si eu sa scriu. Cred ca te-ai suparat degeaba, nu cred ca Cleo a intentionat sa te supere. Esti un pic dura cu Cleo si chiar nu merita. Si nici nu se merita sa te superi din atata lucru, zau asa.
Hai, faceti pace ca e pacat sa va suparati una pe cealalta. Ar fi pacat sa mai plece cineva din motive puerile, si Fecian tot asa aiurea a plecat. Ca s-a certat cu mine! Si mie, oricum, dupa ce am zis ce am avut de zis, mi-a trecut supararea; dar, nah, asa sunt eu: zic ce am de zis si suntem prietene iar. Nici macar nu trebuie sa fii de acord cu mine, ca sa fim iar prietene, trebuie doar sa asculti ce am de zis. Asa ca, Cleo a zis ce a avut de zis, tu la fel, pace-pace, toata lumea prietena.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
YLARI spune:
citat din mesajul lui Desiree2002
Eu de cand ai scris ma tot gandesc daca sa scriu sau nu si m-am hotarat si eu sa scriu. Cred ca te-ai suparat degeaba, nu cred ca Cleo a intentionat sa te supere. Esti un pic dura cu Cleo si chiar nu merita. Si nici nu se merita sa te superi din atata lucru, zau asa. Hai, faceti pace ca e pacat sa va suparati una pe cealalta. Ar fi pacat sa mai plece cineva din motive puerile, si Fecian tot asa aiurea a plecat. Ca s-a certat cu mine! Si mie, oricum, dupa ce am zis ce am avut de zis, mi-a trecut supararea; dar, nah, asa sunt eu: zic ce am de zis si suntem prietene iar. Nici macar nu trebuie sa fii de acord cu mine, ca sa fim iar prietene, trebuie doar sa asculti ce am de zis. Asa ca, Cleo a zis ce a avut de zis, tu la fel, pace-pace, toata lumea prietena. _ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 VICTORIA |
POZE
Mami de Eva scumpa
Lorich spune:
Neata!! ??
Ylari sa-ti zic ceva ce mi-a zis odata un om intelept - ca o suparare de asta pe forum pe diverse motive (de dat medicam, de dormit cu copil, de tipat la copit eeetc) survine doar daca tu cumva ai o problema, o nesiguranta in legatura cu actiunile tale, nu stiu daca-mi iese exprimarea, voi continua sa "espplic" cu exemple: eu le dau copiilor nurofen si daca nu au 38 grade, ci usor sub, cum era Ana deunazi rosie, fiarta, leguma, agitata si plangareata, avea cam 38, dar starea ei era de 40. Poate sa-mi spuna ORICINE pe forum orice, eu nu ma simt vinovata sau nesigura; apoi, le-am dat chestii gen zyrtec, sau altele care nu se dau sub 2 ani dar fara indoieli pt ca daca mi le-a prescris dr., daca eu, cu copilul bolnav m-am dus sa-i cer ajutorul, apoi ii urmez tratamentul, nu vin si ma indoiesc pt ca "sunt parerri pe forumuri". Nu am nicio problema cu orice se scrie.
Saaau..dorm cu copilul - mamaaa ce pareri se scriu pe forum despre asta - mie nu-mi pricinuiesc suparari, daca eu sunt impacata cu asta,nimic nu ma zgruncina. Nu mai dezvolt.
Stiu ca te poti enerva, mai ales pe fondul altor suparari, oboseli etc, eu cel putin la fazele asta sunt plina de nervi si nu mai am chef de "pareri" dar trec peste.
Te rog, nu te supara, multa sanatate Evei...te pup, mami drag
aaaa...inteleapta aia de ti-am zis maio sus era tot Cleo.