FIV in Ungaria 137
Raspunsuri - Pagina 21
lyly_mar spune:
Sabina,nenea PK te trimite la hematolog,nu iti da el tratamentul..clexane scrie pe tine,cel putin 0,4... eu am MTHFR 677 homo si 2 PAI-uri hetero si mie hematologa mi-a dat clexane 0,4, ca cica PAI-urile nu sunt cine stie ce.......
Citat: |
citat din mesajul lui 5ab1na mda si c677t homozigot |
cybele spune:
mda, tineam io bine minte ca te dusesei la un hemato cand erai la Buda si nu iti daduse nimik pt el. Nu stiu cum suna asocierea dintre doua homozigote, un PAI si un MTFHR...Ar fi bine daca ai putea sa iti faci homocisteina si sa verifici parametrii de coagulare, proteina C/S, anticoagulant lupic si sa vorbesti cu un hematolog pe baza lor. Stii cum e mutatiile ca mutatiile , insa mai important e cum si cat de afectat e corpul, asta numai un hematolog o poate spune. Din pacate nu sunt in masura sa iti fac o recomandare in sensul asta, eu doza de clexane o am stabilita de uscateasca, de la fundeni, insa femeia e destul de repezita si are si toane, nu pot sa iti spun sa faci un drum la bucuresti sa stai pe holuri la fundeni si sa nu intelegi nimik dupa o discutie de 2 minute cu ea- din pacate are momente de-astea.
tonirro se duce la Avram, poate intra si iti da relatii, tipa asta e si la cluj si la bucuresti. ea era incantata de ea, pt ca in primul rand iti explica logic si face niste corelatii pe care ulterior le poti urmari si sa te simti in siguranta- ai sa vezi ca sarcina vine cu nelinistile ei, printre care una , si cea mai comuna a fetelor trombofilice cu sarcini obtinute greu - e cea daca e corecta doza de anticoagulant
MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter
Keep walking --life is such an incredible journey!!!!
5ab1na spune:
fetele multumesc mult pt toate info
of of
facusem toate astea gen proteina s, c, anticoagulant lupic minuni la primul fiv. nu facusem pai si Xiii.
iesisem bine desi cu schepsis. la AIII si proteina s obtinusem niste valori de pus in perfuzie, dar se pare ca synevo gresise, am mers la alt lab unde numai prot s iesea mica (si astia trimiteau la timisoara undeva analiza asta), apoi iar la synevo si erau ok valorile dupa un mic scandal ca nu mi-au tinut singele ala cum trebuie.
ce sa mai zic...pot sa zic asa din capitolul "experienta cu PK" ca atunci cu toata problema asta cu aIII si prot s cred ca am reusit sa-l fac pe PK sa se enerveze extrem de tare.
initial stiu ca mi-a zis ca el nu da tratament de stimulare unor persoane atat de bolnave:)) atunci cand i-am trimis AIII si prot s cu valori f mici.
m-a intrebat de ce nu i-am spus pana atunci de aceste analize si sa-i spun exact de ce anume sufar:)
eu derutata i-am zis ca mi-am facut aceste analize de capul meu si ca nu ma stiu bolnava.
m-a certat evident si mi-a zis ca el trateaza pacienti cu simptome si ca nu trateaza analize gresite de laborator. sa ma duc sa le repet in alta parte.
eh...asta e din "mailurile de amor" cu pk.
cybele spune:
pai 5ab1na, sa stii ca analizele astea de coagulare chiar ca pot iesi eronate daca probele nu sunt recoltate si tinute cum/cat trebuie pana la interpretarea lor.uite asa poti sa iesi bolnav cu acte ;)
e un subiectf sensibil asta, si la noi prea putini se pricep....
MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter
samira33 spune:
va pup doamnelor
ce faceti???
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
5ab1na spune:
e bine bine. numai bine nu e:)
am ieist cred bine la testul cu glucoza. mi-au venit rezultatele si la insulina si cred ca e ok. adica n-au iesit din valorile laboratorului.
dar mi-a venit si rezultatul de la PAI care s-a trezit sa fie homozigot 4G/4G.
mustacesc acum sa gasesc o solutie astfel incat sa reuseasca implantarea copchiilor mei
tu samira?
multumesc fetelor inca o data.
fac un rezumat: bag femibion, b-uri, acid folic, cetebe+zn, magne b6, omega 3
daca nu ajung la hematolog (aici ma mai gandesc) iau clexane 0.4 din z1 pe propria raspundere. hai hai nu va speriati si nu considerati ca mi-ati dat voi sfatul asta. n-aveti nici o treaba. sunt fata mare, femeie maritata cu acte care vrea sa faca plozi.
intrebare: intrerup cu 36 de ore inainte de punctie? si fac din nou din ziua a doua (cea de dupa punctie?)
cybele spune:
sami, tu ce faci? te-ai mai conversat cu PK?
sabina, pai clexane il faci seara. Doua seri inainte de punctie si in ziua punctiei nu faci, apoi reiei. eu ma bucur ca te-ai hotarat, eu am facut dupa punctie 0.2 si apoi 0.4 , cu toate ca am doar o mutatie hetero.
MTHFR C667T Heterozigot
samira33 spune:
sabina,ma bucur ca esti bine cu insulina si glicemia.
eu sunt bine...am ajuns acasa si ma dor picioarele ca dimineata am colindat prin magazine vreo 3 ore cu o prietena draga-adipapazi
altfel...maine e musai sa ma duc sa-mi iau rezultatele la analize ca vreau sa i le trimit doftotasului....si astept ziua 1 de CM.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
5ab1na spune:
eu ma bucur ca nu ma certi/ judeci. expresia asta "cu doua zile inainte de punctie" vreau sa fiu sigura ca am inteles-o. este f posibil sa nu inteleg nici daca un doctor mi-ar spune-o. sa zicem ca am punctie joi. cand intrerup? marti? inteleg bine? asta inseamna ca marti nu fac?
deci ai facut 0,2 in ziua punctiei?
oricum vad in prospect ca e indicat in profilaxia bla bla bla.
a gata am priceput. nu fac nici marti.
am citit de 2 ori acum.
samira33 spune:
cybele,in seara asta ii trimit mail lu PK.
sabina,iti spun cum am facut eu:in ziua in care am avut de administrat Ovitrelle-seara la 23...in seara aia ar fi trebuit sa fac si Clexanele insa l-am facut in dimineata zilei respective...asa am avut la punctie fix 48 de ore de "neadministrare".
punctia a fost azi dimi...Clexanele l-am reluat maine seara,la ora normala.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite