FIV in Ungaria 137
Raspunsuri - Pagina 22
5ab1na spune:
multumesc samira
sper sa nu ma bata pk daca ii fac vreo hemoragie la punctie. si aici serios vorbesc nu ma alint. voi spuneti ca pk e doctor cu psiho cu bla bla. dar mie imi pare extraordinar de serios.
citeam acum efectele adverse sau, ma rog, complicatiile si evident iepurele din mine aproape ca da inapoi.
samira sa inteleg ca iar ai fost la analizat secretiile. si eu sunt curioasa cu hormonalele mele de luna asta. poate am scapat de E2 mare.
cybele fata draga iei vitex sa inteleg. altceva ce mai zici? cum mai esti? cred ca tu si samira mergeti cam in aceeasi perioada la Buda nu?
stiu ca n-am inteles atunci cum ti-ai gasit curajul sa iei clexane. parca nu avusesei nici o pierdere de sarcina nu?
cybele spune:
sabina in ziua cu punctia nu, dar in ziua imediat urmatoare reiei. 3 zile pauza.
eu inainte de punctie nu am facut dar am luat aspirina, iar PK m-a pus sa opresc aspirina chiar cu 4 zile inainte de punctie, mi-a spus ca aspirina actioneaza altfel decat clexane, cu alte cuvinte ca efectele le pastreaza mai mult de 48 de h, si ca nu vrea sa sangerez la punctie. oricum daca iei clexane spune-i si te sfatuieste.
eu am scrisoare medicala de la uscateasca, scrie in ea negru pe alb ca sunt trombofilica si ca imi trebuie 0.4 in sarcina si 6 saptamani dupa nastere, ma duc cu inima usoara la PK, pt ca stiu ca imi zice sa fac cum a prescris hematologul
samira, ii scrii si de vitex?
acuma - intrebare intrebatoare : pe mine PK nu m-a mai pus sa fac profilul hormonal, mi-a cerut doar AMH-ul -care cum v-am spus a iesit de toata jena- 0.4. (am eu senzatia ca m-am si grabit sa il fac, pe primul CM dupa chiuretaj...)
Ma gandesc ca schema de stimulare mi-o stabileste dupa AMH-ul asta si dupa cum am raspuns la prima stimulare.
acuma, eu mai am la dispozitie un singur ciclu- asta de urmeaza. ce sa fac, sa le fac? eu iau vitex- or sa iasa modificate, nu?
dati si la mine cu parerea, ca mai am cateva zile sa iau decizia
MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter
Keep walking --life is such an incredible journey!!!!