FIV in Ungaria 137

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

atunci cand ne-a ajutat adc cu lamuriri am inteles tot de la ea ca au fost 2 lucruri:
1) primele 2 incercari au fost cu cetrotide din care la a doua pk a fost de acord cu mastodynon peste stimulare.
2) la a treia incercare (cea castigatoare), pk a schimbat pe suprefact si i-a dat voie cu mastodynon peste stimulare.
a fost si mastodynonul sigur un factor de succes in cazul ei pt ca adc spune ca numai asa i-a scazut E2, dar sigur a fost si protocolul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

da, este clar ca tratamentul cu suprefact a fost mai indicat in cazul ei, de altfel si pentru endometrioza este indicata inhibarea cu suprefact/diphereline, ori se stie ca endometrioza este o afectiune estrogeno-dependenta.

ok, sabina, voi mai reveni

bafta multa, fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

mami_Lacuriculeeee trebuia sa zbieri in gura mare ca vezi inimi puternice! haiiiiii

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

sunt datoare sa scriu si eu aici impresiile dupa vizita mea la Budapesta din 2 septembrie.

deci, dr. Kovacs este un tip super, noua ni s-a parut foarte profesionist si apropiat. biroul acela mic al lui mi-a inspirat un calm extraordinar si mi s-a parut atat de zen el incat am avut brusc impresia ca sunt pe maini bune. ne-a vorbit la obiect, ne-a prezentat lucrurile logic, a gasit si cuvinte de incurajare, a fost super ok. noua ne-a spus ca doar bazandu-se pe varsta noastra (amandoii avem 35 de ani) sansele sa concepem un copil in mod natural sunt de 25%, iar daca fac eu o usoara stimulare, respectivele sanse cresc la 80%. el a spus ca totusi analizele noastre ne permit sa incercam de maxim 3 ori inseminare si daca nu merge asa, atunci sa incepem protocolul pentru FIV. mi-a zis, de asemenea, ca daca observ ca nu raspund cum trebuie la tratament, sa nu incerc de 3 ori, ci de maxim 2 ori si sa ii scriu.

intamplarea face insa, ca noi sa ne incadram in sansele acelea de 25%. el nu a vazut la Budapesta, pentru ca era prea repede, dar ieri am confirmarea ecografica ca sunt insarcinata in 6 saptamani. poate nu pare mare lucru, dar la AMH-ul meu de 0,07 mie imi pare de-a dreptul miraculos. vis-a-vis de asa un AMH, el mi-a subliniat, o data in plus, ca analiza aceasta se refera doar la cantitate, fara sa spuna ceva despre calitate.

deci, fetelor cu un AMH mic, minuni se mai intampla.

eu sper acum ca totul sa decurga bine si normal la noi, sa fie bebe sanatos si puternic, iar voua va doresc mult, mult noroc si sa dea Doamne Doamne sa vi se implineasca dorinta de a fi mamici.

adevarul este ca noi, inainte de Budapesta, tot discutasem si hotarasem ca intr-un fel sau altul vom fi parinti: ovocitul nostru, ovocit donat sau adoptie.

nu stiu ce sa va mai spun. va doresc mult, mult noroc si sa aiba Doamne Doamen grija de voi. va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

anaasta - FELICITARI!!!! ma bucur mult de tot pentru voi! sa ai sarcina usoara si bebe sanatos si la termen!

fetelor, eu sunt in urma rau de tot cu cititul, am lipsit cateva zile si ati scris un capitol, ma bucur insa ca gasesc vesti bune

MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter

Keep walking --life is such an incredible journey!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

anaasta felicitari!!! sarcina usoara si la termen cu bebe sanatos!
si eu sunt dintre cele care cred cu adevarat ca minuni se intampla!!!!!

30+ Luca Eduard

Mergi la inceput

anaasta felicitari!!!

fetele cochetele please please spuneti-mi si mie daca PK e de acord cu clexane pt PAI 1(status 4G/4G tip mutant) homozigot?

sa ma duc la hemato sa obtin un tratament de clexane si apoi sa-i spun lui poate poate e de acord? sau credeti ca daca-i cer lui parerea imi recomanda el????????????

cred ca visez eu mult si bine.

Mergi la inceput

5ab1na daca ai de la hemato recomandarea pt clexane PK o sa iti spuna OK-faci cum ti-a spus hematologul.
daca nu ai o astfel de recomandare nu cred ca o sa iti dea el clexane, eu nu am vazut ca el sa fi stabilit doza/mom inceperii tratamentului cu anticoagulant pt nimeni, indiferent de mutatie.

MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter

Mergi la inceput

5ab1na, tu mai aveai parca si C-ul homozigot?

MTHFR C667T Heterozigot

Mergi la inceput

mda
si c677t homozigot

Mergi la inceput