FIV in Ungaria 137

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

:)
eu la fiv-ul trecut i-am adresat o sumedenie de intrebari. si la nici o intrebare nu mi-a dat un raspuns ca si cum as fi intr-o situatie de risc.
nu, nu este nevoie, nu nu e problema, nu, nu.
a avut dreptate in multe situatii (sa zic cred 95% poate chiar 100% daca n-am eu dreptate in cele 5%). nu am ajuns sa fiu in multe situatii de risc pentru a sti ce sa aleg.
acum....stiu deja raspunsurile. daca as intreba pot sa iau vitex asa de exercitiu? raspuns: nu s-a dovedit ca foloseste este suficient sa nu iei nimic. daca as intreba ce ar fi daca as lua peste tratament va imaginati....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

'neata fete cucuiete.

sabina,cunosc prea bine stilul lui de a raspunde
de-a lungul comunicarii noastre i-am mai invatat chichitele si am invatat cum trebuie sa-l "iau" ca sa primesc raspuns la intrebarile mele.
in timp, am observat ca daca ii pui intrebari generale,gen:ce as mai putea lua,ce analize as mai putea face???etc etc raspunsul e mai mereu:nimic,nu e necesar,nu e dovedit...asa cum spui si tu insa daca ii pui intrebari concrete,punctuale despre o chestie iti raspunde.
de exemplu cand nu eram lamurita si hotarata cu ce sa aleg intre histero si/sau biopsie de endometru...nu l-am intrebat daca le considera necesare-ca asta decisesem eu deja ,l-am intrebat ce-mi recomanda intre cele 2 si am primit o explicatie mult mai stufoasa decat ma asteptam.
la mailu din draft i-am spus ca iau de 3 luni Vittex si il intreb daca sa-l opresc cand incep stimularea sau pot sa-l iau pana la punctie...e,n-are cum sa nu-mi raspunda la intrebarea asta...si tot asa.
aaaa...si niciodata sa nu-i pui mai mult de 3 intrebari in mail ca nu raspunde la toate,raspunde doar la ce considera el.

acu' sa nu inteleaga cineva ca ma dau inteligenta sau ca ma cred detinatoare de adevaruri universale..ce am scris e ce am observat eu in indelunga mea corespondenta cu doftorashu cu ochi albastri.
de 2 ani si 2 luni vorbesc pe mail cu el...timp in care am facut 5 drumuri la Budapesta...ooooffff...ce m-am saturat.
nici nu mai am naibilor ce sa vizitez si pe un' sa ma duc

si ca sa vedeti ca m-am dus si cu caputu' oarecum...azi-noapte am visat ca-i scrisesem lui PK si-i spuneam ca are fata de mine o datorie morala sa fie maximum de implicat in cazul meu ca vin a3a oara la el sa facem FIV si daca eu i-am acordat toata increderea mea atunci si el este dator sa inventeze ceva nou pentru mine
si dimineata nu mai stiam daca am visat sau chiar asa i-am scris
probabil ca ideea asta e prezenta in subconstientul meu si m-am culcat cu gandul la mailul pe care vreau sa i-l trimit si ...asta a iesit.

hai ca m-am intins cat o pomana tiganeasca.
va doresc un we frumos si pe cei din Bucuresti va sfatuiesc sa mergeti la Zilele Bucurestiului in Parcul Herastrau si/sau Centru Vechi...noi acolo avem de gand sa ne petrecem dupa-amiaza.
dar pana atunci am de facut rocada hainelor de vara cu cele de iarna in dulapuri.
va pupizez maxim

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

samira multumesc frumos
stiu ca nu se da nimeni cunoscator in ale PK. in fond cred ca pe nici una dintre noi nu ne intereseaza sa impresionam in vreun fel vreun medic. eu una asa as vrea sa scap de chestia asta si peste ani nici macar sa nu-mi amintesc.

trebuie sa-i reuseasca samira sa te faca sa ramai insarcinata tura asta. cred sincer ca metmorfinul ala va face ce trebuie. si pus in balanta cred ca factor v e o mica bagatela pe langa conditia asta de diabet.
vreau si eu sa ma duc luni sa vad cum fac testul ala cu toleranta. ma duceam azi dar astia de la synevo de aici dorm sambata in papuci. am dat eu singe sambata pt AT3 si Prot S. era sa par bolnava de pus si trait in perfuzii cu rezultatele lor.
nu-mi place mie cum ma comport cu dulcele si mi-e teama. nu stiti daca diabetul este ereditar? tatal meu este suspect acum in zilele noastre.

Mergi la inceput

sabina,ai dreptate...e ultimul lucru la care m-as putea gandi...sa-l impresionez pe doctoras.
il bantui pentru ca vreau sa inteleg cat mai multe si cand ma impotmolesc..."sun un prieten"

din pacate diabetul poate fi ereditar...la mine asa este.
daca poti merita sa faci analiza aia cu atat mai mult cu cat mai ai ceva timp pana la FIV si daca,Doamne-fereste, e ceva ai vreme sa incepi sa tratezi.

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite

Mergi la inceput

am facut naut...in intentia de a obtine humus. dupa ce l-am papat mi-am dat seama ca humusul s-ar putea sa aiba si fasole rosie.
bun si asa. bunicel. am gasit ieri pasta de susan de cumparat (FARA CONSERVANTI scria) si m-am pus la treaba.
eh...doar asa daca stiti...offtopic...este vreuna din ele "puternic" estrogenica?
mai ce-mi plac mancarurile "bune" si apoi plang ca nu stiu ce am mancat.

je...m-am plictisit de budapest de numa'. eu am mai fost si intr-o vacanta acolo cand eram mai tanara. atunci mi-a placut mult dar acum, cel putin ultima oara cand am fost, chiar ma gandeam: oare trebuie sa mai vin mult timp pe aici?????????????

hotarata, ordonata si atenta mai esti tu samira. asa devreme cu sortatul hainelor? eu...mai merg si iarna cu tricou. si vara daca e seara trag un pulover. TSH-ul e de vina:)) rar dar se intampla. tot timpul mi-am propus sa fac si eu o schema din asta cu sus/jos in dulap dar nu pot si basta.

Mergi la inceput

sabina,uof...alea 5 vizite de care ziceam au fost in scop medical...daca le mai adun si pe alea in scop turistic ma apuca depresia definitv.

eu sunt obligata sa fac trambalarea lucrurilor ca nu avem loc,pentru ca noi exageram in multe printre care si cumparatu de boarfe.
si eu mai port tricou pe sub jacheta iarna....da rochiile,fustele,sarafanele,bluzele,pantalonii colorati si flu-flu nu le pot purta iarna si sus cu ele in dulapurile din tavan.

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemskaia spune:

ciao fetelor!

mi'a soptit o "pasarica" care va citeste din umbra ca a postat cineva pe forum o sursa de progesteron injectabil din Cehia, dar nu mai stie la care topic
eu am cautat un pic, dar nu gasesc....

stie cineva ceva?

va multumesc si we placut

Mergi la inceput

samira eu nu prea sunt cu hainele. asa sper. si bineinteles ca gasesc in dulap haine pe care nu le-am purtat atunci cand fac o curatenie de anotimp....

kemaskaia am cautat si eu acum si n-am gasit, dar am senzatia ca samira stie. parca ea a scris de o sursa din cehia.

de aici de pe topicul asta nu mai pleaca nimeni la budapest? nu se mai testeaza nimeni?

Mergi la inceput

sabina,pai pana azi a fost plecat doctorashu cu ochi albastri si de asta nu e activitate pe Budapesta...pe Szeged probabil sunt fete care nu scriu.

kemskaya,Agolutin se numeste prg. din Cehia.

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Fetelor ... abia acuma ca v-am tot vazut vorbind de metformin... mi se aprinde si mie un beculet. Mie la primele 2 FIV-uri mi-a dat Metformin, dar eu credeam ca face parte din schema de tratament ... pe atunci nu prea mi-am batut capul, am avut incredere in dr si gata ... Acuma insa, ma tot intreb de ce mi l-a dat ... Si PK a intrebat si i-am zis ca nu stiu
Stiu insa ca a avut un efect pozitiv la mine ... Eu sunt constipata de obicei, dar in perioada in care l-am luat mi-a mers foarte bine (nush daca are totusi legatura), iar dupa punctie (cand nu am mai luat), am fost constipata din nou...

Mergi la inceput