FIV in Ungaria 137
Raspunsuri - Pagina 13
ariadna33 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 5ab1na da ariadna asa o fi. dar daca nu l-a mai stimulat deloc, nici bland si nici mult? |
pai diphereilne asta face, fie ca vrei tu sau ca nu vrei, ca asa e scris in studii de specialitate. ar fi putut sa nu-l stimuleze (bland, repet) decat daca o fi fost expirat
maria81 spune:
samira multumesc mult de raspuns mi-ai mai luat o piatra de pe inima
am intrebat pt ca mie dr. White mi-a recomandat laparoscopia pt ca s-ar vedea mai bine si trompele si mi-a spus ca HSG ar avea doar 30% acuratete.Ma gandeam ca poate e cineva la care la HSG trompele au fost ok si au descoperit la laparoscopie ca nu sunt defapt ok.
laparoscopia fiind singura procedura pe care nu am facut-o inca ..... ma gandeam ca, fiind asa mic procentul de acuratete al HSG, poate totusi trompele sunt de vina de nu am ramas niciodata insarcinata in cei 5 ani de incercari.
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
5ab1na spune:
cine le stie. eu recunosc ca nu stiu.
eu si aseara ma intrebam de menopur...si acum ma intreb
daca te rog frumos nu explici cu Lh ala si cu Menopur?
samira33 spune:
maria,cu laparo se vad trompele pe dinafara...inauntrul lor nu are cum sa intre cu laparoscopie...cel mult ostiile tubare le poate vedea.
poate vrea sa-ti faca laparo in ideea ca ai ceva aderente pelvine care au prins trompele si au generat strangularea lor.
la HSG-urile mele pe trompa pe care o mai aveam la momentul respectiv se vede ca un firisor controsionat....ce exprimare
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
bombi spune:
samira, mie dr mi-a spus ca laparo verifica atit permeabilitatea, cit si functionalitatea.
de ce zici ca nu e verificata toata lungimea? ca daca se vede substanta in burta e clar ca a trecut prin toata trompa ... de hidrosalpinx nu sint foarte lamurita cum se vede, daca e vizibila umflatura cu ochiul liber
laura40 spune:
citat din mesajul lui monilaza Deci, iata rezultatul meu.Eu nu inteleg nimic. <5,30mUI/ml-negativ. Sa inteleg ca nu este sarcina, nu? |
Buna Monilaza.
Eu in ziua 10 dupa et am avut beta <10.Trebuie repetat la 2 zile .Azi e 16 ,ai avea 12 zile dupa et.Sper ca te duci sa mai faci beta.Nu intrerupe utrogestanul sub nici o forma.Inteleg daca ai fi avut val 0 dar asa.....Unde ai facut beta??/
maria81 spune:
samira ai dreptate
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
Cris_25 spune:
citat din mesajul lui maria81 cris_25 te rog spune-mi si mie daca la tine s-a vazut si al HSG ca ai trompele infundate? sau numai la laparoscopie? intreb pt ca eu am facut decat HSG?.............si sunt ok Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit |
Dada ... s-a vazut la HSG ...
Cris_25 spune:
sabina, nush de ce zici tu ca nu e ok Diphereline ... mie mi-a mers foarte bine ... chiar daca am luat doza mica de menopur (75 UI) ... am avut 16 foliculi, din care 14 ovocite ... Problema a fost ca s-au fecundat putine, dar nu cred ca tratamentul de inhibare/stimulare a fost de vina ... Si nici nu cred ca-mi trebuie doza mai mare de stimulare, pentru ca reactionez destul de bine si la doze mici ...
5ab1na spune:
cris eu nu zic nu
discutia se purta pe tema calitatii ovocitelor.
eu aseara am spus ca ar tine si de tratament faptul ca o persoana obtine o rata de fertilizare mai mare sau mai mica.
tu ai obtinut 16, eu 13. asa stii daca e vb de numar...stii tu: in sabii sa ne luptam.