FIV in Ungaria 137
Raspunsuri - Pagina 14
aristica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 cris,estradiolul tau este cam mare. chiar daca se afla in intervalul de referinta,estradiolul este ideal sa aibe o valoare de maxim 50 in ziua 2-3. |
...la mine e 52, la 4 zile de diphereline de 0,1. inca n-a aparut menstra.
...P4 e 2.2
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
aristica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 eeee...iti dai seama ca daca nu ma punea doctrorasul cu ochi albastri sa fac analiza asta...mie nici prin cap nu-mi trecea s-o fac cre'ca ma razgandesc totusi cu NK-urile alea...costa 650 de lei la Synevo Imunofenotiparea limfocitare si n-am chef sa mai dau atatia bani...poate degeaba...mai bine imi cumpar o bluzitza,o fustita,o gentutza,nu??? toleranta la insulina merita s-o faci ca e doar 100 de lei. |
fa-ti "complexe imune circulante' de la Medlife, cu 41 lei - ai rezultatul in 4 zile. Am vrut sa-l recoltez si eu azi-dimineata, dar in 4 zile lucratoare, deja rezultatul nu mai e relevant la mine. pe tine te va ajuta
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
samira33 spune:
aristico si ce-mi arata circulantele astea?
bombi,eu asa am citit.
am facut toate cele 3 investigatii-HSG,histero si laparo.
laparoscopia este cu siguranta mai completa si complexa,costa mai mult si se face numai cu anestezie generala...e totusi o interventie chirurgicala,ai fire de scos dupa 7 zile.
daca ma gandesc logic la laparo iti face 3 gaurele-una in buric si 2 in laterale...la HSG iti face interventia prin vagin...abordari diferite deci si rezultate diferite,din punctul meu de vedere.
hidrosalpinxul ala mie mi l-au vazut pe radiografia de la HSG...dar aici conteaza foarte mult si ochiul si priceperea medicului.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
aristica spune:
cica e relevanta cu complementul seric c3 si c4 si vezi daca sistemul imunitar e afectat.
Din pacate eu, la P4 de 2.2, s-ar putea sa aman acest fiv. Am crezut ca e fiindca n-a venit menstruatia, dar nop, cica-i imens. Trebuia sa fie de vreo 0,si putin
samira33 spune:
vai de capul meu...daca ii mai scriu si despre astea lu' Kovacs nu ma mai primeste la el....sau ma trimite la balamuc sa-mi fac niste analize si acolo...eu m-as trimite sa fiu in locul lui
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
maria81 spune:
aristica pai si at de ce este asa mare?
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
balanta_tm spune:
aristica, te contrazic un pic cu CIC si C3, C4, fiindca m-am lovit si eu de ele. M-am confruntat cu o urticarie si pt ea am mers la Viena la un imunolog (ca astia din TM doar imi dadeau Aerius, in rest ii durea la basca). Mi-a facut un set de analize, o gramada de C-uri, anticorpi, etc (al naiba set, ca a costat 650 de euro ) si mi-au iesit CIC crescute si C3 si C4 normale. Raspunsul lui:
"One finding that could be related to the urticaria problem is a borderline decreased C1-Inhibitor; I would recommend to retest this whenever it is possible for you.
One could then also follow up the increased level of circulating immune complexes which is a rather unspecific finding."
Deci omul spune clar ca treaba cu CIC crescute in cazul meu este destul de vaga.
samira33 spune:
adevarul e ca problemele astea imunologice sunt cel mai al naibii de detectat si tratat corect.
si ca sa fie tacamul complet ....fetelor,aristica si sabina...cu voi am vorbit despre asta....aia de la clinica aia noua mi-au pierdut rezultatele lamelor
m-au tot trombonit 2 saptamani in speranta ca le vor gasi si ieri au recunoscut ca am inceput sa fac precum indienii.
asa ca tre' sa ma duc iar sa m ascobesc la dodoasca.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
aristica spune:
eu abia ieri am aflat despre analiza asta, am citit putintel, recunosc, am vrut s-o testez la medlife, dar m-am oprit. Eu ma gandesc cam asa: decat sa dau 650 lei la synevo, mai bine dau mai putin intr-o perioada in care aparent, organismul meu nu sufera de absolut nimic si vad daca ar fi vreo problema imunologica, care sa justifice cheltuirea acestei sume mari. daca "ceva" iese prea mare, analizez mai amanuntit, daca nu, atunci ma opresc aici cu analiza si merg pe mana doctorului.