FIV in Ungaria 137
Raspunsuri - Pagina 11
Cris_25 spune:
Valorile sunt in pmol/L la estradiol...
Cu CM e umpic ciudat ... e la 28 de zile fix ... dar tine 2 zile ... De cand ma stiu am spus la gine ca tine putin, dar nime nu a zis ca ar fi o problema...
Legat de schema... La primele 2 FIV-uri am avut Diphereline si Menopur (75 ui), iar la FIV 3 am avut Gonal F (112,5 Ui) si Cetrotide pe final ...
Cris_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 cris,tu nici nu ne-ai scris in ce unitate de masura sunt exprimate vaorile tale,asa ca e posibil sa ai dreptate. 3 sarcini extrauterine FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A 3 FIV-uri nereusite 2 FET-uri nereusite urmeaza FIV4... in toamna |
N-am fost nici eu atenta la unitatea de masura... Intr-adevar, daca le transform ... au valori intre 20 si 50 ... Asta inseamna ca e ok, asa-i? Eu ma uitasem doar la valorile de referinte de la lab... si chiar mi-era frica sa nu fie prea mici
5ab1na spune:
cris si tu ai aflat greu de trompe?
si eu
iar te bat la cap cu intrebari
mai ai trompele? eu da.
n-ai sigur hidro? eu cica n-am.
stii vreun motiv pt care sunt infundate? eu nu. dar am citit ca are treaba cu estradiolul. asa cica s-ar fi dezvoltat ele (asta mi-a spus un doctor...nu de fiv, unul din asta normal), eu am continuat si mi-am zis ca s-or fi dezvoltat asa pt ca am fost intodeauna cu hormonalele dereglata. eu ma stiu si stiu cum aveam ciclul. ma urcam pe pereti, cu maxi night si din astea. luam piafen pt ca asa spuneau medicii....
offtopic
ultimul doctor la care am fost aici in orasel mi-a spus sa intreb pe doctorii din ungaria ce parere au despre transferul de ziua 6:))))
mai ales acum ca mi-a vandut el pontul asta
eu i-am zis sec ca n-am nici un interes sa ma bag in seama, vreau doar sa-mi reuseasca.
a mai picat in felul asta un doctor "titrat" de pe lista.
Cris_25 spune:
sabina, am aflat de trompe dupa aproape 2 ani de incercari nereusite ... Nu "m-am cautat" mai repede ... pt ca pana nu de mult faceam parte din categoria de oameni care spun "n-o sa mi se intample chiar mie"... Le mai am si acum ... Din cate stiu nu mai am nicio alta pb... nici hidro...nici altceva... CM la mine nu a fost niciodata abundent ... din contra ... Tine doar 2 zile si e normal ...
samira, cu dieta si eu am inceput de vreo 3 luni, dar nu chiar asa strict ca tine ... De fapt nici nu-i pot spune dieta, doar incercare de a avea un stil de viata mai sanatos... La ce te referi cu grasimi "bune"? Exista asa ceva?
5ab1na spune:
cris...aia cu dipherilene cred ca au fost cam departe de problemele tale.
stai bine cu e2 si daca zici ca te tine ciclul asa putintel....poate nu-i rau sa faci o histero sa vezi ce afli la histero.
sincer as face o histero in locul tau si, daca as avea bani, m-as duce repede inapoi cat mai am E2 ala simpatic. parca nici chiar 20...dar e bun si ala.
eu una as mai face trombo si sa fiu sigura pe progesteron.
cam atat imi vine in cap.
cris faptul ca ai avut E2 mititel asa te-a predispus la infectii? citisem ca E2 mare protejeaza de balauri. pe mine se verifica (eu am e2 mare). n-am balauri dar n-am nici copii.
gata fetele. imi cer scuze. ma culc. e ceva cu hipofiza asta. cica trebuie s-o culc devreme.....
samira33 spune:
sabina,la ultimul FET eu am avut embrioni de ziua 6
cris,da,sunt bine valorile estradiolului tau.
sigur ca exsita grasimi bune:pestele si grasimea de peste,avocado,maslinele,uleiul de masline extravirgin,semintele si alunele crude.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
Cris_25 spune:
Am facut laparoscopie si histeroscopie imediat dupa ce am aflat de trompe ... in 2009 ... de acolo stiu ca nu mai am nimic ...
Legat de estradiol... vad ca am avut valori diferite de fiecare data ... cele de 170 sunt de fapt in jur de 50 dupa transformare... deci par sa fie ok ... Eu am avut si estradiol supermegamare la hiperstimulare .... asa ca las ca e bine cum e ... cred
samira33 spune:
sabina,ai fost foarte haioasa cu "n-am balauri da nici copii"
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
samira33 spune:
pai la hiperstimulare e normai sa ai estradiol urias.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
samira33 spune:
somnic usor sabina
eu mai stau 10 minute sa-mi sustin soata ca sufera tare rau la meci
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite