FIV in Ungaria 137
Raspunsuri - Pagina 10
5ab1na spune:
samira eu voiam anul asta. asa ma intelesesem cu PK. dar am ceva multe probleme cu analizele. E2 mare luna trecuta, am facut histero si luna de acum de dupa histero nu stiu exact dar s-au suparat endo si/sau ovarele, am o problema continua cu TSH care nu scade si nu scade, luna asta n-am putut analiza E2 pt ca nu am fost in tara. nici nu m-am super analizat. am fost cam suparici dupa esec si am ocolit subiectul. acum am inceput sa ma iau la analizat. dar eu sper ca anul asta.
samira33 spune:
am inteles.
Doamne-ajuta sa fie cu reusita cand o fi!!!
tot citind pe siteul ala al tau...ma incearca iar mancarimea cu NK-urile...ce-ar fi sa le dozez totusi???
nah...ca piticul responsabil cu NK-urile din creierii mei a dormit linistit pana acum
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
Cris_25 spune:
sabina, ovulatia mi-e ok ... inainte sa stiu de trompe, am monitorizat la gine ovulatia mai bine de un an ... Ovulez normal, o data pe luna, ba pe stanga, ba pe dreapta ... analizele uzuale sunt toate ok, inclusiv
Estradiolul a fost 77,3 sau 167,8 sau 132,6 (normal 46-607) - acuma am observat ca au fost valori diferite de fiecare data , dar in limita totusi, nu?
FSH - 7 (normal 3,5 - 12,5)
LH 3,6 (normal 2,4 - 12,6 )
AMH - 3 (normal 1-8)
Eu asa stiu ca-s ok analizele astea... sper ca nu ma insel
samira33 spune:
cris,estradiolul tau este cam mare.
chiar daca se afla in intervalul de referinta,estradiolul este ideal sa aibe o valoare de maxim 50 in ziua 2-3.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
5ab1na spune:
nu stiu ce sa zic de nk-urile astea. ai vazut ca cica medrolul coaguleaza singele. parca asa citism azi. poate va vedea doctorul la histero daca e inflamat endometrul...si daca nu e...atunci ai scapat nu?
eu nu le-am dozat.
ai incredere in metmorfin-ul ala. am o colega cu ovare polichistice, dar ea are ovare polichistice, nu avea ovulatie, nici ciclu, prezenta toate simptomele. a dibuit-o un doctor, ia metmorfin, acum are ciclu spune ea la 28 de zile.
hm...daca ma duc sa fac chestia aia cu toleranta nu stiu cum ma inteleg eu cu doamnele de la synevo. nu mai spun ca ma cunosc, ma stiu pe de rost si se uita corespunzator: ca la o persoana bolnava la cap nu de infertilitate.
Cris_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 cris,estradiolul tau este cam mare. chiar daca se afla in intervalul de referinta,estradiolul este ideal sa aibe o valoare de maxim 50 in ziua 2-3. 3 sarcini extrauterine FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A 3 FIV-uri nereusite 2 FET-uri nereusite urmeaza FIV4... in toamna |
Eu ma gandeam ca daca valorile normale sunt intre 46 si 600 ... mi-era teama sa nu fie prea mic ... dar prea mare nu m-as fi gandit ... Totusi sunt foarte aproape de limita inferioara... Cum sa fie prea mare? Eventual la alte valori de referinta ...
samira33 spune:
eeee...iti dai seama ca daca nu ma punea doctrorasul cu ochi albastri sa fac analiza asta...mie nici prin cap nu-mi trecea s-o fac
cre'ca ma razgandesc totusi cu NK-urile alea...costa 650 de lei la Synevo Imunofenotiparea limfocitare si n-am chef sa mai dau atatia bani...poate degeaba...mai bine imi cumpar o bluzitza,o fustita,o gentutza,nu???
toleranta la insulina merita s-o faci ca e doar 100 de lei.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
5ab1na spune:
cris dar sunt pg sau pmol la unitatea de masura?
si mai stii cumva cam in ce zi ai ovulatia? si daca ciclul e cantitativ?
la protocol ai primit suprefact sau cetrotide?
mama mia numai intrebari...
samira...si daca mananci cioco sau dulce fara sa mananci mancare te simti obosita dupa ceva timp?
bluzita sau fustita sau un dinte:)))))
glumesc. dar bineinteles ca asa e. faci atatea analize si ce faci cu rezultatul lor? ca ti-e teama sa inghiti nu stiu ce pastila daca doctorul nu e de acord.
samira33 spune:
cris,tu nici nu ne-ai scris in ce unitate de masura sunt exprimate vaorile tale,asa ca e posibil sa ai dreptate.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
samira33 spune:
sabina,nu mai mananc dulce normal de la 1 Ianuarie.
insa inainte ma simteam foarte obosita sa stii.
acum mananc doar alimente cu nr.mic de carbohidrati.
zaharul,faina alba,grasimea saturata si produsele procesate-patiserie,biscuiti,prajituri,covrigei au disparut din alimentatia mea complet.
acum este formata acum din cereale integrale,lacate degresate,grasimi bune,proteine,legume,fructe-dar nu orice fructe.
zaharul l-am inlocuit cu fructoza.
si le combin intr-un anume fel.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite