Aradence DC (166)
Raspunsuri - Pagina 3
adablackcat spune:
Salut. Eu sunt absolut inebunita la lucru, pentru ca e in concediu colega mea. Am de lucru dublu.
Ca sa fie treaba mai cu motz: de alaltaseara iar e Vlad cu respiratie greoaie. Ieri dimi a fost Teo cu el la urgente si de acolo au zis sa mergem la Geanta ca e cel mai vrednic medic din oras si o sa ni-l puna pe picioare. Prin urmare am mers la homeopatila, am inceput de aseara tratamentul cu Ketof, bilute de patru feluri si aerosoli cu ser, ventolin, dexa si ambroxol. Vlad e mult mai bine, azi-noapte nu l-am auzit nici macar tusind, desi dupa ce l-a consultat a zis dr ca e foarte rau ceea ce se aude. Am incredere ca e o decizie foarte buna sa nu-l indop din nou cu antibiotic, e inutil, dimpotriva!
Moni .
Xray, asteptam vesti bune despre voi.
Ada
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag
Bazar umanitar DC
adablackcat spune:
Musai sa va dau vestea buna: tumora lui G este foarte rara dar benigna. Ma bucur mult!
Ada
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag
Bazar umanitar DC
maria_rubi spune:
Moni, recunosc ca m-am speriat un pic de mesajul tau, te-am si sunat astazi.... Eu am incredere ca trialul va reusi. Noi suntem alaturi de tine, trebuie doar sa ne ceri ajutorul!
Super veste cu G! Ma bucur mult ca este totul ok pentru ei!
Mama Marei si a Dorei
monica70 spune:
ADA mersi de veste! X-RAY acum asteptam cheful ... ai vazut ca a fost alarma falsa
CRISTINA scuze ca eram in bucatarie si n-am auzit telefonul,pe urma n-am mai sunat inapoi ca s-a culcat Tudor - si la ora asta doarme inca
Nu am vrut sa va "sperii",dar credeam ca ati inteles cum sta treaba fiindca stiu sigur ca am scris si aici la subiect (in cap.trecut) despre nodulul de 10 mm , uitati "dovada" :
Citat: |
citat din mesajul lui monica70 Salutare,am primit si eu deja mail de la doctorita: RMN cerebral negativ, CT pelvian si abdominal negativ,doar la piept (sanul drept) se vede - fix ca la eco la dr. mea de familie - o formatiune de 10 mm si cateva mai mici (2-4 mm) . Plus la axila dreapta ceva leziune de 3 cm,care zice ea, e incerta ca poate fi cicatricea.Mi-a scris ca ea crede ca e un rezultat bun si spera ca medicamentul nou va duce la vindecarea completa bla bla ... MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE "10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla" |
Citat: |
citat din mesajul lui monica70 Salutare.Na, incepand de cateva ore am devenit oficial cobai.M-am intors din Ungaria cu pastilele anti-Braf in poseta ,le iau de doua ori pe zi.Noutatea e ca de fapt leziunea de 10 mm si cele mici de 2-4 mm, nu-s in san cum intelesesem initial,ci-s la plamani,sau ma rog in zona,cel de 10 mm,e undeva paravertebral langa T1.N-am inca traducerea oficiala.Confuzia a plecat de la cum mi-a scris aia chest, tradus din engleza ca piept ... eu stiam ca la plaman se zice lung ,ma rog,se pare ca la san nu vazura astia nimic.Deci exista inca micronodulii aia de 2-4 mm ce erau si in primavara,aia necrescand nu-s suspecti,ramane ala de 10 mm ce nu se vedea atunci.Acum astept sa vedem de apar niscaiva efecte adverse, in principal am inteles ca pot aparea eruptii pe piele. MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE "10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla" |
Dar probabil fiind perioada de concediu n-ati citit,sau ati citit superficial.
GABI pai nici nu trebuia sa imi zica nimeni,in orice cancer metastaza la distanta=stadiul IV si cum stadiul V nu exista,stadiul IV= ultimul Si metastaza la distanta sunt considerate si formatiunile din san,care la eco se vad (astia din trial nu mi-au facut si eco ,iar la san nu e bun CT ) nu doar ce exista la plaman.Stadiul III e doar pana la ganglionii locali (cum a fost la mine la axila dreapta) - iar daca se extindea si la alti ganglioni ,la cealalta axila,inghinal sau mai stiu eu unde,tot stadiul IV era considerat.
Acuma ca sa va mai tai din sperietura ultimul stadiu nu e chiar egal cu stadiul terminal,adica mai sunt care au lalait-o cativa ani inclusiv cu metastaze la plamani - ba operate,ba cu chimio,ba cu nimic Sau chiar supravietuitori de cursa lunga exista dar asa 10-15% doar.In schimb, cazul cu metastaze de melanom si la san e mai rar (ca sa nu zic foarte rar) si asta din cate am citit are un pronostic ceva mai prost = cateva luni.Dar toate pronosticurile astea sunt de dinainte de a aparea inhibitorul anti-Braf,anti-Mek, ipilimumabul si alte chestii experimentale/nou aparute.Pana una alta vad daca functioneaza asta ce-l iau si pentru cat timp,pe urma ma stresez sa caut alt trial prin Europa cu celelalte chestii - e foarte greu - ca si sa mergi tot la trei saptamani pana la Debrecen ,cale de 3 ore e greu si costa (transport,translator) - dar nu imposibil.
ALINA si DIANA11 please scrieti-mi pe pm cand putem sa ne intalnim sa incerce Diana rochitele alea pentru nunta.
ADA imi pare rau de Vladut ... si Diana tuseste cam urat de cateva zile si eu nici la pediatra nu am dus-o inca I-am dat deocamdata niste Fluidol si Humex - ce-am mai gasit pe-aici.In rest are stare buna ...
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
diana11 spune:
salutare
Moni iti las pe PM nr. meu de telefon sa ma suni si sa stabilim o intalnire. Rochita Alexandrei are si un bolerou dragut daca e mai frig.
Alina unde ti-ai facut investigatii la tiroida? As vrea sa merg si eu ca asa am o senzatie de manusa pe gat ca nu o mai suport. Cam cat costa consultatia, analizele, eco?
Acum vreo 3 saptamani m-am lovit la un picior in zidul de la bazinul mic de la strand si nu-mi mai trece durerea si umflatura. M-am dat cu gel cu arnica,comprese, revitalizant-e o zeama care miroase f. urat dar parca m-a mai lasat. Ce ma enerveaza e ca-mi simt piciorul greu si mi s-a umflat glezna, acum seara am observat. Unde sa ma duc?
Ada imi pare rau ca Vladut e iar bolnavior. Eu cred ca tratamentul homeopat o sa-si faca efectul mai eficient decat cel cu antibiotice.
Ma bucur pentru X-Ray.
Succes boboceilor si nu numai in noul an scolar!
flavia ramona spune:
Buna sara'
Nu prea am ce sa va spun, dar sa dau putin raportul.
Moni, iti doresc multa putere si sa fii la fel de luptatoare.
X-ray, . Ma bucur de rezultatul bun.
Ada, fa cum crezi tu ca e mai bine. Sanatate lui Vladut. Il pupam.
Am inceput si noi gradi, fara probleme. Am avut si sediinta, dar s-a dus mami ca io nu am putut. 120 lei dam si pe langa engleza, gimnastica, apa, hartie, etc. Ce m-a bucurat este ca zilele astea le-a facut o evaluare si mi-a spus educatoarea ca va lucra cu el cu fise mai grele, pentru ca ii merge mintea si el se plictiseste ca face ce are de facut mult mai repede ca altii, Mi-a cerut acordul sa lucreze cu el la un nivel mai ridicat, iar eu nu pot decat sa ma bucur, mai ales ca nu e meritul meu ca stie atatea, pentru ca nu am atata vreme sa ma ocup de el cum as vrea.
In rest toate la fel, am lucrat saptamana asta de dimineata pana seara la 8 zilnic, ma simt groaznic de obosita si mai lucru si maine. Sper sa se mai linisteasca putin treburile ca in ritmul asta clachez.
Pentru maine ca sigur nu mai apuc aici sa scriu:
Nicolas
Sa cresti mare frumosule si sa fii la fel de cuminte!
maria_rubi spune:
Moni, eu de formularea ta cu stadiul IV - ultimul, m-am speriat, ca de nodul citisem, dar n-am facut legatura si nici acum nu vreau sa o fac!!! Da, stadiul IV nu inseamna neaparat terminal... Cand credeam eu ca am cancer, am vorbit cu o supravietuitoare de boala Hodgkin, cu chimio facuta in Germania....avea deja 5 ani de la diagnostic, mergea anual la control si se simtea minunat.
Asa ca Moni, exista si cazuri vindecate care infirma conceptia clasica potrivit careia stadiul IV este inevitabil fatal.
Sa stii ca optimismul si sangele rece de care dai dovada sunt de admirat! Esti o luptatoare in adevaratul sens al cuvantului.
Aaaa, si sa stii ca o sa te sun pana raspunzi!
Mama Marei si a Dorei
gabitzica spune:
Moni si eu am citit si retinut mesajele,dar daca nu ne-ai zis concluzia, nici prin cap nu mi- a trecut ca e stadiul IV sau metataze... Sper din tot sufletul sa dea tratamentul rezultate.
Ma bugur de vestile bune despre G.
Ada imi pare rau de Vladut si ma bucur ca ati mers pe varianta homeopata. Cat despre lucru.... Sunt in aceeasi barca cu tine, am si eu o colega in concediu si de lucru de nu imi ajunge ziua de 24 de ore.
Am fost la o petrecere la Grand center in seara asta. Am stat pe terasa, care e super, are si un tobogan imens.
Tudor e tare incantat ca a reinceput scoala, ar merge si miine. Si de after school ii e dor, se bucura ca o sa ramana de luni. Evident, la scoala cel mai mult ii plac pauzele.
gabitzica spune:
La multi ani Nicolas. Ce mai stiti de Ioana, ca nu a mai dat nici un semn de multa vreme.
niko_26 spune:
Salutare mamici!
Moni, sa te faci bine, si sa dea rezultate tratamentul!
X-Ray ma bucur ca sunteti bine!
La multi ani sarbatoritilor lunii septembrie!
Avem si in cartier o gasca destul de mare de pitici nascuti in sept , asa ca tot ne-am chefuit luna asta, si Bogdi tot de fusta mamei s-a tinut, desi ii stia pe copii ca toata seara se joaca in parc cu ei. A inceput si el gradinitza si a plans toata sapt , mai ales dimineatza dupa mine.Nu lasa pe nimeni sa-l imbrace in pijama la pranz si doarme imbracat, nu vrea sa faca pishu la gradi si nici sa bea apa.De mancat a inceput sa manance cate putin doar ca de multe ori ii duce ingrijitoarea in grupa.
Maia e cumintzica si domnisorica finutza;se inghesuie baieteii la gradi care sa mearga cu ea demanutza la masa.Ieri se plangea ca vecinul nostru Darius toata ziua vrea sa se joace numai cu el, si ea vrea sa se joace si cu alti copii.
Cam astea sunt noutatile.Eu sunt bine sanatoasa si va anunt cu mandrie ca am 59,7 kg.Nu mi-a mai aratat cantarul cu 5 in fata de aproape 6 ani.
Sanatate multa la Vladutz si Diana!