Aradence DC (166)
Raspunsuri - Pagina 4
monica70 spune:
LA MULTI ANI NICOLAS!
GABI mie mi-a trimis Alina nu de mult mail cu ce scria Ioana in blog - sper ca e bine in continuare.
NIKO ma bucur ca aparusi!
Io o tulesc la strand,Tudor doarme inca,deci vin numai eu cu Diana - care mi-a promis ca nu se baga cu capul in apa (da' parc-o vad ) Mergem in partea veche, sper sa nu fie prea aglomerat.
Mai vine careva? Sau sunteti deja p-acolo ?
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
flavia ramona spune:
Maine dupa cum se arata o sa fie vreme frumoasa si avem de gand sa mergem la strand pe la 10:30, cam asa. Se mai inscrie careva? Vreau sa stam langa bazinul mijlociu si cel de valuri, daca cumva ii careva pe acolo sa ne cautati.
anca16 spune:
Ceau fetelor Poate nici nu va ma amintiti de mine, la cat de "des" am scris aici.De fapt, eu va citesc din cand in cand, insa nu prea stiu ce sa va spun.Voi aveti discutiile voastre si na,nu-mi vine sa ma bag si eu in seama.Totusi, as vrea sa va intreb daca cunoasteti vreo gradinita/educatoare buna in zona Centrului.Anul viitor face si Razvan 2 ani si probabil va trebui sa mearga la gradi, asa ca as vrea sa vorbesc din timp undeva.
Duminica placuta!
Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
www.lowcostroutes.com/ro" target="_blank">zboruri ieftine
Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.
flavia ramona spune:
Asa cum v-am scris ieri plecam laa strand imediat. Ne gasiti pe acolo daca veniti.
alinamoro spune:
Salutare!
Noi suntem in Retezat, la Sanpetru, am venit vineri dupa masa cu niste prieteni, stam la verisoara lor care are o viluta de vacanta aici. E super zona!
Imediat ne pregatim de intoarcere spre casa ca maine ne reluam activitatile.
Moni, imi amintesc acum de mesajele tale, dar mi-a scapat totusi ceva, citeam doar pe telefon forumul atunci ca nu aveam net.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
alinamoro spune:
Am trimis mesajul ca scriu de pe telefon si posibil sa le pierd pe drum. :)
La multi ani Nicolas!
Sa cresti mare si cuminte, sa fii sanatos si ascultator. Esti un baietel tare scump!
(imi pare rau ca nu pot sa pun iconite de pe telefon)
Niko, succes la gradinita! Felicitari pt. Kg! Cum ai reusit? Nu te-am vazut demult nici macar in poze.
Moni, cu parere de rau, dar inca n-am acces la rochita, saptamana viitoare sper sa ne mutam. Mai vorbim noi.
Anca16, nu stiu despre gradinitele din Centru, Anca Polgar cred ca stie mai multe, Alex e undeva in centru la gradi.
Ada, cum se mai simte Vlad?
Ma bucur mult ca sotul alinei.a se simte bine si nu-i nimic grav.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Melania 14 spune:
Salutare fetelor,
Va scriu de la ai mei,la mine nu mai merge mozila si nici YM si cum sunt fara sot, momentan, nu stiu ce sa-i fac.
La multi ani sarbatoritilor!Ioana si Nicolas! sa va traiasca si sa va bucurtati de ei!
X-Ray ma bucur de vestile bune.
Moni tu cu optimismul tau ne dezarmezi.Nu stiu ce as face eu in locul tau.
Niko felicitari pt cele 59,7kg.
Eu sunt restanta la vizionat poze,dar revin in forta dupa ce le vizionez.
Succes scolarilor noi si vechi si gradinarilor in noul an scolar!
Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)
alinamoro spune:
Citat: |
Alina unde ti-ai facut investigatii la tiroida? As vrea sa merg si eu ca asa am o senzatie de manusa pe gat ca nu o mai suport. Cam cat costa consultatia, analizele, eco? Acum vreo 3 saptamani m-am lovit la un picior in zidul de la bazinul mic de la strand si nu-mi mai trece durerea si umflatura. M-am dat cu gel cu arnica,comprese, revitalizant-e o zeama care miroase f. urat dar parca m-a mai lasat. Ce ma enerveaza e ca-mi simt piciorul greu si mi s-a umflat glezna, acum seara am observat. Unde sa ma duc? |
Diana, am fost la Laser la Endocrinologie, la dr. Cristia Niculina. Ii foarte draguta si cu multa rabdare. Cu bilet de la medicul de familie, adeverinta de la serviciu si programare nu platesti consultatia. Daca vrei si eco costa 50 lei.
Mi-a dat ea bilet de trimitere la laborator (dr. de familie nu poate recomanda analizele specifice pt. tiroida) si nu am platit nimic la analize. Tot asa cu adeverinta si programare.
Cu piciorul eu zic sa mergi la Ortopedie.
maria_rubi spune:
Anca16, eu am amandoua fetele la Gradinita Postei, sau PP20 de pe Simion Balint. Suntem multumiti de ingrijitoare, educatoare, mancare, de tot. Nu au grupe de cresa si nici grupe mini. Incerca, poate ti-l iau totusi la grupa mica, cu toate ca e cam micut.
Mama Marei si a Dorei