Aradence DC (166)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Alina, stranut dar nu foarte des...cert e ca si o colega de a mea e tot in aceeasi situatie ca mine si asta ni se intampla de vreo sapt jumate
Initial am crezut ca fac herpes si era tot cu aciclovitul dupa mine

Ma doare capu...eu sunt la munca si Clau la fel, asa ca l-am rugat pe tati sa mearga el la sedinta...vai durere...cica invatamant obligatoriu si gratuit Am o lista cat Casa Poporului de mare Singura bucurie e faptul ca la noi e obligatorie uniforma Saptamana asta sau cealalata vine o tanti cu mai multe modele sa ne alegem si cica costa in jur la 70 de lei uniforma. No chestia asta chiar ma bucura! In rest, bani frate, bani, de zici ca suntem cu totii bancheri

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LA MULTI ANI IOANEI!
Super frumoasa si eleganta a fost la ziua ei Am apucat sa vad doar un sfert din poze, iar pe cele de la cheful Adelinei+Bogdi le am inca restanta.
Noi am fost la strand azi,de la 17 la 20 . A fost suuuuper fain: lume fff putina,apa numa' buna - ca am fost in partea veche ,in bazinul cu apa termala pentru adulti - cel de copii era gol.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Moni si eu ma gandeam azi ce fain ar fi fost pe strand, dar ...munca e munca si scoala scoala
Stii ce vreau sa te intre, dar sa nu mi-o iei in nume de rau, pentru ca eu am spus de foarte multe ori, la medicina nu ma pricep, dar totusi nu te expui cam mult la soare data fiind si problema ta de sanatate?

Pot sa-mi "decupez" nasul cu caterul de pe birou?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Claudelu
Moni
Stii ce vreau sa te intre, dar sa nu mi-o iei in nume de rau, pentru ca eu am spus de foarte multe ori, la medicina nu ma pricep, dar totusi nu te expui cam mult la soare data fiind si problema ta de sanatate?

Pai am mers la strand tot cam dupa orele 17,30-18 ,cand nu mai arde soarele,m-am mai si dat cu creme de protectie 50+,sau acum si cu 110+ (crema de la Cristina Rubi) Dar sincer mi se rupe de toate interdictiile,atata vreme cat la stadiul meu actual, cu tratamentul clasic, prognosticul teoretic e de cateva luni ... Nu a reusit inca sa demonstreze nimeni ca soarele e cauza melanomului.Sunt doar presupuneri bazate pe observatii cum ca apare mai des la persoane cu pielea/ochii deschisi,care se ard usor la soare,care au multe alunite etc. Nu se vindeca stand in casa,fara sa ma vada defel soarele ... Deocamdata s-au obtinut rezultate prin manipulari genetice,adica medicamentul ce-l iau si eu ,e un inhibitor al genei BRAF. Atat ca desi are rezultate spectaculoase la cca 80% din cei tratati - rapide (chiar saptamani) si micsorari de peste 75% ale tumorilor sau chiar disparitia lor ,din pacate rezultatul nu e de durata.Dupa cca 8-10 luni,sau chiar mai devreme,la multi boala progreseaza iar.Mai sunt si alte mutatii si permutatii pe-acolo pe la gene ,au de lucru din plin geneticienii.Asta ca tot eram io pasionata de genetica ... na aveti grija ce pasiuni aveti,
In concluzie ,dupa mine ,cu soare sau fara soare tot acolo e ...

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Citat:
Super frumoasa si eleganta a fost la ziua ei

S-a accesorizat singura
Moni eu zic sa nu mai citesti atatea pronosticuri, trebuie sa fii increzatoare ca te vei vindeca.In ce stadiu e acum boala? Tratamentul actual cum merge?

Mergi la inceput

GABI am remarcat accesoriile,ca fix de genul ala poarta si Diana.
Cat despre stadiu e deja ultimul - IV din moment ce s-a vazut la plaman si un micronodul de 10 mm - asta inseamana metastaza la distanta.Mai erau si-aia cativa de 2-4 mm,dar aia nu se stie de la ce-s ca de crescut n-au crescut fata de acum 6 luni.
Tratamentul actual merge brici ,adica am avut simptomele alea la inceput "ca la carte" care au trecut,acum insa continua sa imi mai apara pe piele - pe gat,umeri,torace - niste chestii mici: au cca 1 mm intai sunt albe ca si cosurile pe urma se fac mai rosii-maronii ,sunt crescute un pic in relief.Dar am impresia ca dispar,ca alea vechi s-au mai estompat.Parca asa imi amintesc ca a zis si translatoarea ca ar fi zis doctorita ca "astea trec". Oricum sunt putine si pentru cine nu stie,sunt invizibile Si parca-s un pic si obosita,dar la ani lumina distanta de oboseala produsa de interferon. Acum daca reactiile adverse au fost ca in teorie,ar trebui sa fie si rezultatul la fel ... vad eu saptamana viitoare cand merg la control si fac si CT iar.
Cat despre citit, tot citesc Cum era aia,cine are informatia ,controleaza situatia? Sau asta e inventata de mine?
Azi am ratat strandul : de balacit a beneficiat doar Tudor in piscinuta in gradina,in Gradiste.Si maine la 16 e sedinta la Diana la gradi,iar pica strandul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Moni, nu stiam de micronodulul de 10 mm. Asta nu era cand s-au vazut si cei de 2-4 mm?
Doamne ajuta sa-si faca tratamentul efectul si sa te faci bine!

Eu sunt singurica pe-acasa, imediat ma pregatesc sa plec la lucru.
Dragos e asa emotionat ca a inceput scoala ca se trezeste cu noaptea-n cap si nu mai are somn, cica abia asteapta sa mearga la scoala. Cred ca s-a bucurat de intalnirea cu colegii si zilele astea ii distractie pe-acolo ca nu fac mare lucru.

Io am fost ieri la endocrinologie si tiroida e ok, mi-a facut si eco. Mi-a dat sa-mi fac un set de analize si azi dimineata am fost sa-mi recolteze sange la Euromedic.
Ma simt mult mai bine, deocamdata tot cu tratamentul de la Pneumolog.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Moni, m-ai lasat cu gura cascata... Cum asa ultimul stadiu? Nici eu nu-mi aduc aminte sa ne fi scris de cel de 10 mm. Doamne-ajuta sa mearga tratamentul asta la fix si in alea 10 luni, dupa care zici ca in general revine boala, sa se descopere ce nu s-a descoperit inca de catre geneticieni.

Ada

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Moni dar ti-a spus medicul ca esti stadiul 4 , sau ai stabilit tu din ce ai citit/studiat. E bine ca ti-ai pastrat simtul umorului. Asa si trebuie
Fetelele doritoare de balet, va aduc la cunostinta ca de luni se face si la UTA. Fetitele care au peste 5 ani fac de la ora 16, luni si meircuri.
Mamicile de boboci nu mai zic nimic???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

De astazi am net.

Gabi sunt superbe pozele. Cel mai mult imi plac cele cu Ioana si Mara si cele cu baietii. Este una unde Matia sta gura cascata la Tudor si Alex.

Moni iti doresc tot binele din lume, nu stiu de unde gasesti puterea, dar sper din tot sufletul sa invingi in aceasta lupta.

Ada ce-ai facut pana la urma cu Vladut?

Uff cat mi-am batut creierii sa pricep ce-a vrut sa zica Gabi cu bobocii. Deci chiar asa cum va laudati?

Vic plange la gradi, a trecut in alta grupa si plange ca vrea inapoi cu Matia. Azi dimineata i-am dus pe Ade si pe Matia la el.

Nico pe unde mai esti?

Restul fetelor?

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput