Aradence DC (166)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Fetelor, imi pare rau ca trebuie sa va dau o veste trista (sper sa nu se supere Clau)...mama lui Clau e in spital,in ultima vreme avea tulburari de memorie si azi dimineata au dus-o la spital(credea ca a facut un accident vascular) si la RMN s-a descoperit o tumora pe creier (cat pumnul de mare, exact asa mi-a zis Clau) si e inoperabila.
Imi pare tare rau, v-am scris si voua ca sa fim alaturi de Clau, sa o sunam, incurajam...
Clau, daca ai nevoie de ceva te rog sa apelezi, macar cu o vorba buna, un sfat...putem ajuta.

Ildi, da, e tare nasol tratamentul pentru helicobecater, amoxicilia+claritromicina (care-i groaznica la gust si da senzatie de greata toata ziua) si inca un medicament pt. stomac.
Cand ii vorba de party anunt io.
Pana una alta putem face in curtea blocului, avem parc pt.copii cu gazon super fain, putem face si gratare ca avem gratar amenajat.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Of Doamne ce veste rea. Clau imi pare nespus de rau ca treceti prin asa ceva. Va dorec sa fiti puternici, sa puteti face fata situatiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Of ce mai veste,nu se mai termina cu vesti de genul asta?
CLAU imi pare foarte rau. Am mai citit despre tumori cerebrale cat pumnul ,operate cu succes (la Bucuresti) ... e drept ca depinde si de zona unde se afla.Sau daca ar fi de anumita natura stiu ca pot fi micsorate cu chimio/raze si apoi operate.Daca intri si ne dai amanunte,caut pe net si poate te pot ajuta cu ceva informatii.E bine sa ai si alte opinii ... ceea ce e considerat inoperabil pentru unii,poate fi totusi operabil pentru altii,depinde oarecum si de medic.
ILDI eu am mai fost cu Diana la dentista,dar nu prea e una "de recomandat".
CRISTINA cum a fost la via Carmina? parca ne-am fi dus si noi,dar ne-a prins ora de somn a lui Tudor si am renuntat.Cum mai sunt fetele? De crema mersi mult de oferta,mi-a prins tare bine si daca mai ai si nu-ti trebuie nu refuz Chestia e ca medicamentul ce-l iau zice-se ca da si super-sensibilitate la soare,din fericire sunt ok ,se pare ca mai mult cel de la cealalta firma are defectul asta.
ALINA numai grabeste-te cu gratarele alea pe gazon , ca se pare ca de saptamana viitoare cam vine de-adevaratelea toamna ... incep ploile
FLAVIA aoleu karate de 4 ori pe saptamana ... asa "intensiv"?
X-RAY imi pare rau ca ati renuntat la inot,dar la ce ore l-au bagat?
ADA de care gimnastica fac Iulia si Alexandra? Daca ai colega poate ai timp sa "dai cafeaua" si raportul mai des pe-aici.

Io am prins ocazia ca a iesit sotul cu Tudor - s-au dus sa o aduca pe Diana acasa de la mami - ca altfel ioc scris.Tudor e tot pe capul meu si de cum se trezeste da-i si turuie de imi face capul calendar
E criminal,stiti cum multumeste el? "Multumesc pentlu placele" - degeaba ii zic ca nu trebuie sa zica asa,ca tot "pentlu placele" zice Si mai nou a devenit si foarte politicos - daca il sterge taica-su la fund de kk ,sau il schimba numai ce-l auzi: "multumesc pentlu placele ca m-ai stels la fund" sau "multumesc pentlu placele ca mi-ai dat pantalonii". Nu mai zic cu cuvintele inventate - a vazut o imagine intr-o carte cu o oala pusa pe foc si cica "aici pune sa se fielbeste la alagaz".Iar cand vede rate zice ca-s ... "maca" Deci eu macar am portie de ras zilnica ... ca nu tace neam,fix cum era Diana,are "opinii" despre orice.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Clau, nu am cuvinte, ti-am spus si la telefon. Ma gandesc mereu la tine de cand am aflat. Sa va dea DD multa putere.

Moni, Ildy, locatie nu e schimbata in totalitate, face de 4 ori ca de 2 ori face la Gen 21 si de 2 ori la sala la Gloria. Mi se parea putin doar de 2 ori pe saptamana asa ca mergem de 4 cand putem, probabil ca nu o sa putem tot timpul de 4 ori, dar macar de 3 ar trebui ca sa se vada si ca invata ceva.

Bunica mea e ceva mai bine, a mers singura la wc ieri, greu, dar a mers.

In alta ordine de idei am nevoie in 29 octombrie de un costum de Halloween de imprumutat, pentru mine, daca aveti careva. Nu as mai da bani pe inchiriat sau cumparat. Sefu nostru vrea sa mergem la o petrecere atunci.

Ada, nu mi-s buni pantalonii, imi sunt largi putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Clau, . Sunt alaturi de tine. Tot la tine ma gandesc de sambata.
Dau .
Moni, absolut mortal e cum zice Tudor.
Si Iulia a fost cu Teo sambata la Via Carmina. De pe la 11 pana la 14. Au zis ca a fost bine si s-au distrat.
Flavia, si tie ti-era frica sa nu-ti fie mici...

Ada

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Pentru cine doreste www.ared.ro/ansamblul-rezidential-red1/index.php?nod_id=3-ansamblul-rezidential-red-1-uta&_sect_id=871-cursuri-de-teatru-la-ared" target="_blank">Cursuri de actorie pentru copii

Ada, da, asa ma gandisem. Stau pe mine, dar se aduna urat in zona fiermoarului din cauza ca is putin mari si is si elastici. In rest tare mult mi-a placut si culoarea si croiul. Chiar imi trebe niste blugi clasici, ceva culoare mai inchisa, dar nu negrii.

M-am intalnit cu Clau dimineata, azi o trimit pe mama ei de la spital la euromedic, pentru alte investigatii, dar nu stie exact la cate, trebe sa semneze o gramada de medici se pare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Felicitari Ioana!
Cititi aici.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Felicitari Ioana!Ai rezolvat cu viza?
Clau, sunt alaturi de tine...
Moni, X ray, ma bucur pt vestile bune.
Alina, sa stapaniti sanatosi noua casa!
Mandrele mele sunt cam racite...
Ada, am fost vineri la Mandruloc(a murit mama invatatoarei fetelor, nu stiam ca erati vecine, ea acum sta la Arad).
Moni, ai fost la palat?

Cristina si gemenele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CRISTINA n-am fost,am pierdut ceva esential? Am sunat sa vad cand au gata orarul si mi-a zis aia ca azi se impart pe grupe,sau asa ceva si ca nu se tin ore. Deci n-avea rost sa merg cu Diana cum aveam de gand (si sa si ramana in caz ca se nimerea vreo ora) si nu m-am mai dus nici io, ca la cate am inscris-o nu stiam unde sa merg Vreau sa vad intai ce orar are fiecare curs si asa sa fac un plan de bataie la ce in ce zile si ore mergem - probabil merg maine sa vad ce si cum.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Cristinacsa, stiu ca e din Mandruloc Ioana, desi nu o cunosc, am auzit numai lucruri bune despre ea. As fi vrut sa-l inscriu pe Vlad la ea dar m-am trezit tarziu...
Am citit de Ioana...Doamne cat de greu tre' sa-i fie.
Am vorbit si eu cu Clau ieri, s-a mutat la ai ei sa fie langa taica-sau, si nu are net. Incearca orice, merg oriunde cu ea ca sa auda mai multe opinii.
Moni, ma bucur mult de tot ca ai si vesti bune!

Ada

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput