O membra DC, asistenta medicala in Irak

O membra DC, asistenta medicala in Irak | Autor: alinamoro

Link direct la acest mesaj

"Anul trecut Irakul a ales o asistenta romanca, tanara, destoinica si cu destula adrenalina in vene, incat sa lucreze intr-o baza militara americana dintr-o zona care fusese teatru de razboi. Este vorba de aradeanca Ioana Puf, care si-a facut "antrenamentul" timp de cativa ani la Serviciul de Ambulanta din Arad."

Probabil multi o cunoasteti pe pufymic de pe DC. Este prietena noastra, a aradencelor. A activat mult pe forum, mai ales cat a stat in CIC cu cei 2 pitici.
Lucreaza ca asistenta medicala in Irak de aproape un an.
Aici puteti citi mai multe despre Ioana si munca ei in Irak:
http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Ioana-Puf_-asistenta-medicala-in-Irak_14281/#comments_start

M-am gandit ca-i frumos sa-i transmitem felicitarile noastre pentru munca ei si pentru curajul de-a lucra in Irak.

Felicitari Ioana!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Felicitari Ioana! Si abia astept sa ne reintalnim!
Alina mama ce mai functioneaza telepatia: tocmai a terminat de citit articolul ce mi-l trimisesi si ma gandeam,ca ar fi dragut sa deschizi si un subiect pe DC ... n-au trecut 30 de secunde ca am si vazut ca ai rezolvat problema

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Pufymic...toata stima!Ma simt onorata ca cetatean roman si ca om!Felicitari si sa de Domnul sa-ti fie bine!!

Asteptam mai multe detalii!

*Blackmoon Lady 22+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubitRebecca
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ioana, pur si simplu nu m-am putut abtine si mi-au dat lacrimile. Mi-e dor de tine si sunt foarte mandra de tine. Abia astept sa vii acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ai grija de tine si sa te intorci sanatoasa.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Ai grija de tine si fa tot posibilul sa te intorci in viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Felicitari Ioana.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Ioana, am citit cu sufletul la gura articolul, desi stiam toate detaliile si povestile (si cele urate si cele frumoase). Te asteptam acasa.

Ada

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

waw, felicitari Ioana!! succes si sa te intorci sanatoasa acasa!!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Sa te intorci cu bine acasa!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Ioana
Fetelor, Alesio, baiatul cel mare al Ioanei a inceput scoala, ii urez mult noroc!

Mergi la inceput