Aradence DC (166)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Moni, nu am gasit cutia unde-i rochita. Azi nici n-am putut cauta prea mult ca a venit mesterul sa puna plinta la parchet (aia mai trebuia pusa) in dormitor si cand a gaurit a nimerit exact teava de la calorifer. A avut ceva de lucru apoi. Am cautat cateva randuri de cutii, dar efectiv nu-i, probabil ii ultima cutie, asa cum se intampla de obicei.
Vai ce mortal ii Tudor, am ras singura!

Cristinacsa, demult n-ai mai dat pe aici! Multa sanatate fetelor!

Ildi, am uitat sa raspund...eu stiu un stomatolog bun pentru copii, dar si f scump, in cartierul Functionarilor. Mai stiu pe str.Gh.Popa (cu Piata Mica), dar acolose sta mult la rand chiar daca ai programare.
Si eu caut un stomatolog bun pt.copii si cu tarife acceptabile.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Si noi am fost azi la ortodont...Mai trebuie sa poarte aparatul 1 data la 2-3 zile...
Se cam feresc de copii stomatologii astia...
Ada, la cine l-ai inscris pe V? Ioana am inteles ca are deja peste 30 pe lista...In lipsa Ioanei, a fost un domn inv (stii tu care) si a fost cam nasol...

Cristina si gemenele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Clau, imi pare f rau pt mama ta, sunt alaturi de tine si eu.
Fetelor care aveti copii la Peda, imi puteti spune aproximativ cam cat de mari sunt cheltuielile cu scoala? (uniforma etc.) Eu l-am pus pe Alex pe lista, acuma pana in 2013 mai e, dar sa stiu cam la ce ar trebui sa ma astept... Multumesc anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Am citit printre randuri ultimele pagini, recunosc....
Clau, daca ai nevoie de informatii despre neurochirurgul care m-a operat pe mine, cum se ajunge la el, tarife, conditii de spitalizare, suna-ma. Am rugat-o pe Flavia sa te anunte. Imi pare rau pentru mama ta, dar sa stii ca psihicul conteaza foarte mult in aceste momente. Sa fiti tari cu totii, inclusiv mama, si sa speram doar la bine.

Mama Marei si a Dorei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Neata.
Am vorbit ieri cu Clau cand era in drum spre Timi cu maica-sa. Mai tarziu am primit sms ca saptamana viitoare o vor opera la Timi. Tinem pumnii sa fie toate ok.
Fetele, incepand de azi e Campionatul National de Gimnastica Ritmica la Polivalenta. Intrarea e libera...eu cu Iulia sigur mergem. Cine vrea sa vina...ne intalnim pe acolo.
Cristina...nu mai tin minte cum o cheama. Mi s-a spus ca e blanda, asa ca e potrivita pentru Vlad.

Ada

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Clau, imi pare f rau de asa o veste! Si eu zic sa nu va lasati si sa mai cereti si alte pareri! Cine v-a spus ca ar fi inoperabila?

X-Ray asa ma bucur ptr voi! Totul e bine cand se termina cu bine!

Am citit si vesti imbucuratoare de la Moni (te imbratisez!) si de la Cristina (multi pupici, ma bucur ca ai invins ciuperca aia pacatoasa!) si de la Flavia (multa sanatate bunicii!).

Mergi la inceput

DianaR, ce mai faceti voi, ce fac copiii?

Ma bucur ca totusi o opereaza pe mama lui Clau.

La multi ani Cipri!
Gabi, sa-ti traiasca sotul si sa fiti fericiti!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

La multi ani, Cipri!
Nu ma pricep la urari, dar iti doresc multa sanatate si fericire!

Diana, ce surpriza! Ce mai faceti?
Clau, tinem pumnii sa fie bine! Cat costa operatia?

Azi la ora 9, in cadrul conferintei medicilor de familie s-a prezentat cazul meu cu lux de amanunte, documente, imagistica... Sunt celebra Sper sa fiu de folos medicinei.

Mama Marei si a Dorei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maria_rubi

Azi la ora 9, in cadrul conferintei medicilor de familie s-a prezentat cazul meu cu lux de amanunte, documente, imagistica... Sunt celebra Sper sa fiu de folos medicinei.

Mama Marei si a Dorei

Cristina, cine-a prezentat, care medic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Noi suntem bine, multumim frumos. Au venit bunicii (parintii mei) si stau in apartamentul de langa noi asa ca mai respir si eu. Am fost si in tara in august, dar a trecut repede. M-am intalnit cu Flavia si Gabi pe strand). M-am bucurat nespus sa-mi vad prietenii dragi dar de tara nu-mi era de loc dor. Nu va spun ce greu m-am obisnuit sa aud romaneste peste tot ...
Teo a mea cea cuminte a crescut si nu mai e asa cuminte, nu mai spun cum ma chinuie cu somnul noaptea... No asta e, trebuia sa fie un echilibru, nu? Timi cu gradi n-are treaba ii turuie gurita pe nemteste, Vlad e la alta scoala acum la 5 min de noi, isi da si el drumul la vorbit, si a inceput in ultimele zile sa mearga mai cu drag la scoala. Eu am emotii ca vreau sa merg la lucru, sper sa-mi gasesc, sa ma descurc, sa ma adaptez la sistem, limba offfff.

Mergi la inceput