FIV Europa(47)
Raspunsuri - Pagina 9
Ralu_mv spune:
Buna, Balanta!
Cum iti dai seama doctor ca un endometru este refacut? Zic eu ca alt instrument neinvaziv nu au decat ecografia, adica eu cred ca daca la eco endo arata bine pentru perioada resp. a ciclului, atunci s-a refacut. De asemenea ma gandesc la femei care au facut chiuretaje, si care au mai patit sa ramana si imediat dupa ... ca si chiuretajul e o trauma asupra endo ...
Eu rationamentul acesta il am: antibioticul distruge inflamatia (speram, ca asta nu o mai poti verifica decat tot printr-o histeroscop., - dar pp ca antibioticul acela scump a fost tocmai pt aceasta) apoi tratamentul care incepe cu AC, pune o pauza pe endometru, ca sa nu-l solicite hormonii, si apoi cand incepe inhibare/stimulare sa fie apt pt a reactiona de la zero ... mie imi suna ok ... Dar oricum cel mai bine intreaba si pe dr..
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
anticorpi antisperm. x 2 , 2 ia, 1 fiv nereusite
aristica spune:
sar'na ca va pasa
Imediat dupa histeroscopie am inceput si antibioticul si anticonceptionalele. Si eu sunt foarte curioasa sa vad ce va fi maine la eco.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
balanta_tm spune:
ralu
eu ma intreb: daca la eco nu s-a vazut ca endo este inflamat si cu sinechii (inainte de histero), o eventuala eco (,) care sa 'spuna' ca acuma endo este ok, este relevanta? la eco se vad anumite chestii iar altele nu.
da, am auzit si eu ca unele femei raman imediat insarcinate dupa curetaj. cred insa ca este un pic diferit din mai multe puncte de vedere: curetajul este o treaba iar un endometru inflamat si plin de sinechii este in alta categorie; plus ca femeile alea raman natural, in vreme ce la noi totul este indus de medicatie.
balanta_tm spune:
Feteleor, am vazut azi ceva legat de anestezii si sistemul imunitar la "Ce se intampla doctore?" cu Oana Cuzino (la stirile ProTV), dar bineinteles ca nu am fost atenta 100%. Era ceva de genul ca anesteziile suprima sistemul imunitar (astept sa puna filmuletul pe site ca sa revad). Pai eu la stomatologie fac intr-o veseile anestezii locale. Marti mi-a facut doua, ca prima nu a prins , saptamana trecuta una si saptamana viitoare o sa mai fac cel putin doua. Acuma ce sa fac, ca pe viu nu suport sa imi lucreze.
Oricum, cand o sa am timp, o sa citesc mai mult despre anestezii vs sistemul imunitar.
5ab1na spune:
balanta ma faci sa zambesc....
eu am acum niste intrebari in legatura cu anesteziile astea si TSH!!!
tot asa am fost in ultimul timp la stomato si am facut cam multe anestezii
am intrebat, doctorul a spus ca n-au treaba cu TSH...
stiti ceva cumva de anestezii si tiroida?
ralu...uite aici ce discutau niste fete cu NK la FIV Ungaria despre prednison
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149904&whichpage=14
balanta_tm spune:
pisucmic n-a reusit la fivul ala unde a avut 7.5 mg prednisone (ea a facut la goldenes kreuz la viena), dar a reusit cateva luni mai tarziu cu un fet facut la nu stiu ce clinica din bucuresti unde lucreaza prof ronel sau cum il cheama. cred ca la fetul ala n-a luat prednisone.
oricum, mi se pare super tare sa nu reusesti la fiv si sa reusesti la fet!
Ralu_mv spune:
Da, chiar e tare ca a reusit la fet-ul de dupa !
Macar de as crede si eu in sansa asta :) dar mai am timp sa ma razgandesc :)
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
anticorpi antisperm. x 2 , 2 ia, 1 fiv nereusite
5ab1na spune:
ralu citeam acum putin despre nk si am dat si peste
http://www.forum../viewtopic.php?f=2&t=45
5ab1na spune:
Ralu nu stiu de ce a aparut cu puncte puncte...ti-am trimis mail cu linkul acum.
sper sa se vada