FIV Europa(47)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

curiozitatea ma omoara.
de ce apare cu puncte puncte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

cine imi poate da relatii despre cazare, masa convenabile in madrid, barcelona?
astept PM.
multumesc

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, doua FIV-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

aadina, ce se mai aude cu histeroscopia ta? o faci? cand?
matilda, ne-ai parasit? nu mai zici nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

De facut o fac, dar imi intarzie ciclosul luna asta, deja cu 12 zile, dar nu-i ceva neobisnuit pt. mine. Deci, cred ca o fac pe la sf. lunii, sau octombrie. In rest nu am mai facut nimic.

Mergi la inceput

aadina, deci esti deja in Z40 si nimic? cam la cate zile ai tu cm de obicei?
fetelor, eu de aseara sunt in stare de soc si nu imi revin. am fost pana la medlife si asteptand acolo un pic, am vazut o familie cu o fetita de vreo 6 ani ce avea sindromul down. si dupa cum se tavalea pe jos si tipa, avea si adhd. parintii ii vorbeau, dar ea parea sa nu asculte sau sa nu inteleaga nimic si nici macar nu vorbea, ci scotea niste sunete nearticulate. la un moment dat, atat de mare devenise scandalul facut de fetita, incat tatal a luat-o aproape taras si a iesit cu ea din clinica, fiindca toata lumea se uita la ei ca la urs. nici nu pot sa ma gandesc ce chin este atat pt fetita cat si pt parinti o asemenea viata...
intorcandu-ma acasa, pe drum mi-a venit in minte mailul d-nei dr uscatescu trimis dupa ce i-am spus ce am patit cu sarcina: mi-a zis ca sunt foarte norocoasa ca am descoperit ca am un copil bolnav in pantece si deci ca dumnezeu ma iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Ultima menstruatie a fost pe 5 august, deci ar fi cam ziua 42-43. Pana sa incep toate stimularile de la inseminari, fivuri era total haotic ciclul, chiar si la 2-3 luni cateodata, sau de 2 ori pe luna.
De cand am inceput stimularile s-a mai reglat cat de cat, cam la 30-35 zile, sau o intarziere de cel mult 1 saptamana. Acum vad ca-si face de cap. Sau psihicul meu vrea sa amane histeroscopia.

Ai dreptate cu ce ai zis in continuare. Poate a fost mai bine ca ai aflat inainte si ai putut face ceva. Ar fi fost groaznica viata in primul rand pt. copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

balanta iti ofer o imbratisare virtuala. Sper sa ajute putin!
simonia pe unde umbli, doamna? Si, mai ales, dece? te plimbi? sau coci un fiv pe natural?

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Sabina, merci, apare asa din cauza DC.
E un site concurent pentru ei ...
Super idee bombi, pentru cosmetizare :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Aadina, esti cu o zi inaintea mea :) (eu pe 6 aug ) si inca astept :) dar nu ma grabesc, doar ca am o multime de cosuleti mici mici pe frunte de vreo doua zile.

Balanta, si eu am intalnit o fetita cu sindrom Down cam de 6 ani, acum 2 sapt, la mare. A venit direct la mine, " buna, ne jucam? "dansam?" un pic greoaie vorbirea, dar intelegeai perfect. si m-a luat direct de maini, si a inceput sa danseze cu mine, si am intrat in joc, ne stiind de unde aparuse. Eu eram inca cu un tub de crema in maini, cu un pic de crema pe fata, dar ea era atat de vioaie si zambareata incat, chiar si dupa acei ochelari mari, care ii acopereau aproape toata fata, iti dadeai seama ca era un copil cu un suflet mare. I-am dat si ei cu crema pe manute, vroia sa ii mai dau, am mai dat si m-a uimit tandretea ei, acunsa dupa acest crunt sindrom care nu face alegeri...
Intr-un final am vazut ca era cu tatal ei, lanaga care aveam masina parcata si care se uita mut, probabil si cu frica, teama sa nu enerveze cumva pe cineva fetita. Apoi a chemat-o, a spus singura "pa" si eu am ramas uitandu-ma dupa ea, cu o emotie incredibila, imposibil de descris in cuvinte cum m-am simtit inca o saptamana dupa, si acumcand imi amintesc iar ...

Mergi la inceput

ralu, sunt fel si fel de forme ale sindromului down...tu ai fost norocoasa sa vezi un caz "fericit", daca il putem numi asa; eu am vazut aseara o forma grava.
am auzit si eu ca (,) copiii bolnavi sunt mai afectuosi decat cei sanatosi.
aristica

Mergi la inceput