FIV Europa(47)
Raspunsuri - Pagina 15
aristica spune:
E bine ca exista si variantele de backup
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
aristica spune:
pentru ca le ia pe rand: a, b, c...
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
bombi spune:
aaaa, asta era ...
ma rog, e Z1 si vorbesc si eu prostii, ca n-a functionat luna asta planul natural
apropo, stiti bancul cu iepurasul care vorbea prostii (mai era o varianta cu curatat pusca)?
balanta_tm spune:
Fetelor, va rog, care va pricepeti la progesteroane luteale (eu l-am facut ieri pt prima oara in viata mea, fiindca stiind ca n-am sanse pe naturel...):
- ziua 22 (nu stiu cand a fost ovulatia, dar am estimat eu ca la un CM de 30-31 zile, PGR in Z22 este ok): 14.20 ng/ml, limitele laboratorului fiind: mijlocul fazei luteale: 5.25-38.63 ng/ml si faza luteala: 3.28-38.63 ng/ml. Valoarea mea de 14.20 nu e cam mica?
Sa vorbesc oare cu dr si sa pun problema de progesteron injectabil dupa ET? (asta pe langa Utrogestan si Duphaston).
Multumesc anticipat de raspunsuri
Matilda78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui balanta_tm adriana, la inceputul lui Oct testam E2-ul. aristica, bafta cu rezultatele la analize. matilda, eu am vrut sa fac histero la Viena cu dr cu care am nascut. Mi-a spus ca o sa ma coste intre 2500-3000 de euro si m-am desumflat rapid . Si era vorba de histeroscopie de diagnostic, nu de reparatorie . La ce clinica vei face FIV? Ati vorbit de asta? |
Mi-a trimis profu' estimarea de pret pentru histero. M-am desumflat si eu ca si tine... Deci acum caut variante de histero in Bucuresti. Tu cu cine ai facut pana la urma?
In privinta clinicii de fiv, a zis ca sunt 3 in Viena: Goldenes Kreuz, Wunsch si Fetomed. Ca au statistici de reusita relativ apropiate si ca din punctul lui de vedere sunt cam tot pe acolo. Ramane sa aleg eu la care vreau.
Zoladex mi-a dat pt endometrioza/adenomioze care s-au vazut ecografic in peretele uterului.
Matilda
daniela74 spune:
Balanta eu nu ma pricep la valori,aici nu-ti spune nimeni asta,mi-e si si rusinica si sincer va citesc si va admir foarte mult pt.faptul ca sinteti atit de bine informate,vreau doar sa-ti spun ca progesteronul injectabil este mult mai bine asimilat,eu am facut in fiecare zi dupa transfer (si au fost 4 la numar )
daniela
aadina spune:
Imi pare rau Balanta, nu ma pricep prea bine sa interpretez, dar totusi este in marja laboratorului, in jumatatea inferioara. Si eu mi-am testat o singura data progesteronul, luna trecuta, si oricum rezultatul nu era relevant, fiind dupa fiv, dar era mult sub limita inferioara.
Am si eu o veste, in sfarsit pot declara azi Z1. Am sunat sa ma programez pt. histeroscopie. Receptionerele astea de la clinici ma uimesc din ce in ce mai mult. I-am spus ca vreau o programare, ca apoi medicul sa ma programaeze pt. o histeroscopie. A zis ca nu asa se face, ca ma programez direct la histeroscopie. Dar de unde sa stiu eu care este ziua exacta? Asa se procedeaza? Totusi m-a programat joi la o consultatie, apoi mai vad.
lyly_mar spune:
Balanta,este recomandabil sa fie la jumatatea intervalului.Eu zic ca e un pic cam mica...
Citat: |
citat din mesajul lui balanta_tm Fetelor, va rog, care va pricepeti la progesteroane luteale (eu l-am facut ieri pt prima oara in viata mea, fiindca stiind ca n-am sanse pe naturel...): - ziua 22 (nu stiu cand a fost ovulatia, dar am estimat eu ca la un CM de 30-31 zile, PGR in Z22 este ok): 14.20 ng/ml, limitele laboratorului fiind: mijlocul fazei luteale: 5.25-38.63 ng/ml si faza luteala: 3.28-38.63 ng/ml. Valoarea mea de 14.20 nu e cam mica? Sa vorbesc oare cu dr si sa pun problema de progesteron injectabil dupa ET? (asta pe langa Utrogestan si Duphaston). Multumesc anticipat de raspunsuri |
adrianaady spune:
Balanta eu zic ca e buna valoarea , la un cm de 30, ovulezi in z16-17 (30-14 sau 13), si ai facut progesteronul in z 22 adica la 5-6 zile de la ovulatie, ideal ar fi fost la 7 zile . Dar oricum valoarea este bunicica