FIV Europa(47)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

balanta se masoara in pg/ml. Cu adriana am vorbit deja la telefon.
Nuuuu bombi, din contra, creste repede. Eu la primul fiv am avut E2 de 8.000 si stiu ca Dr. Albu se teme de hiperstimulare. N-am PCOS, dar am AMH-ul de 2,4 si-s mai tinerica. Mi-a oprit puregonul...cred ca tocmai d-asta l-a oprit ca miercuri aveam E2<10 si vineri este 93, dupa doar 2 zile de stimulare (eu cred ca-n 48 de ore a crescut mult, dar mai e si partea ca la prima eco se vedeau doar 7 foliculi, acum sunt 15).

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

productiva.....nu gluma

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Mergi la inceput

ha-ha...te-ai metamorfozat...ti-am zis ca esti pretutindeni...tre' sa vin eu la Sibiu

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

Citat:
citat din mesajul lui aristica
Nuuuu bombi, din contra, creste repede. Eu la primul fiv am avut E2 de 8.000 si stiu ca Dr. Albu se teme de hiperstimulare. N-am PCOS, dar am AMH-ul de 2,4 si-s mai tinerica. Mi-a oprit puregonul...cred ca tocmai d-asta l-a oprit ca miercuri aveam E2<10 si vineri este 93, dupa doar 2 zile de stimulare (eu cred ca-n 48 de ore a crescut mult, dar mai e si partea ca la prima eco se vedeau doar 7 foliculi, acum sunt 15).

sorry pt confuzie, aveam impresia ca esti mai avansata (in jur de ziua 5). si zici ca ai deja 15 foliculi... distractie placuta
Pe ce scara e AMH-ul ala?

Mergi la inceput

era (a se citi micro, sau miu)mg/L - o sa fie distractiv, nu?

Mergi la inceput

ma refeream la intervalul de valori normale pt AMH (eu am 2.9 din 1-10 si am avut intre 25 si 35 de ovocite pe 3 protocoale lungi; ca la mine chiar s-a intentionat sa fie multe, e partea a doua)

Edit. Si micro se scrie u (daca nu exista miu), ca m e mili

Mergi la inceput

da bombi stiu povestea voastra, a ta si a sotului. Acum in ce stadiu esti?
Valorile normale sunt 1-8.

Mergi la inceput

In stadiul de Z1.

In principiu, ne mai gindim la o incercare in Cehia. Nu stiu daca apucam s-o facem anul asta, ca m-ar tenta o histeroscopie. Asta daca pot sa conving doctorita sa-mi dea trimitere si nu ma convinge ea sa ma razgindesc.

Mergi la inceput

PS.Planurile B, C sint cu donor (IAD sau direct embrioni).

Mergi la inceput