FIV Europa(47)
Raspunsuri - Pagina 13
aristica spune:
Am citit aici si mi-am dat seama ca-i pranz si ca nu stiu valorile de la P4 si E2. Intru pe medlife si nu merge Cica la pranz ar fi trebuit sa vorbesc cu grizonatul sa vad ce fac cu puregonul...dar aveam nevoie de E2 pentru asta...
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
bccami spune:
Aristica...da vad ca nu te potolesti. Vad ca tu umbli pe mai multe forumuri?
Esti constienta de starea ta? De ce nu vrei sa asculti?
Du-te afara, plimba-te, mergi la un film, cauta ceva de facut care sa-ti faca placere, citeste o carte...nu stiu dar nu e buna starea asta.
PS- am vorbit cu Lucia mai devreme pt ca am inceput sa stranut si mi-a zis ca vinerea sunt f multe paciente si ca au o sedinta cu dl dr in legatura cu programarile de luni si apoi aflam si rezultatele.
balanta_tm spune:
adriana, la inceputul lui Oct testam E2-ul.
aristica, bafta cu rezultatele la analize.
matilda, eu am vrut sa fac histero la Viena cu dr cu care am nascut. Mi-a spus ca o sa ma coste intre 2500-3000 de euro si m-am desumflat rapid . Si era vorba de histeroscopie de diagnostic, nu de reparatorie . La ce clinica vei face FIV? Ati vorbit de asta?
aristica spune:
cami eu umblu pe forumuri, citesc, comentez, glumesc pentru ca-mi face foarte bine psihic.
La primul fiv nu am citit nimic, pe nicaieri si am mers cu cea mai mare incredere la doctori si am avut beta 0,200. la FET, la fel. La fiv 2 am inceput sa scriu si sa citesc, dar nu indeajuns.
Acum, la fiv 3, dupa ce am trecut si prin grupul de suport la care a participat D-na. Dr. Psiholog Haica, am inteles un singur lucru: SA FAC CEEA CE-MI FACE BINE, SA SCRIU, SA VORBESC, SA MA ELIBEREZ DE TOT STRESUL! Ceea ce tie iti face rau, poate face foarte bine altei persoane - psihic, desigur. Iti multumesc foarte mult pentru grija, dar asa ma simt eu bine
m-a sunat asistent managerul: P4-a ramas 0,2, iar E2 e 93. Intrerup puregonul, adaug inca un merional.
adriana, balanta d punctul meu de vedere e o.k. E2. Voi ce ziceti?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
bombi spune:
balanta, eu am inteles intrebarea daca E2 nu e cumva prea mic.
parca aristica a inceput deja stimularea si E2 ar trebui sa inceapa sa creasca.
deci, aristica, in ce zi de stimulare esti?
balanta_tm spune:
daca a inceput stimularea, eu nu ma pot pronunta, fiindca mie nu mi s-a masurat E2 in stimulare.