FIV Europa(47)
Raspunsuri - Pagina 12
aadina spune:
Tot pt. calitatea proasta a ovocitelor mi-a fost recomandat DHEA, luam cate 2 de 25 pe zi.
oanademunck spune:
Bytzi, pfffff am revenit dupa ce am 'innotat ape foarte adanci' ca sa ma exprim poetic. Acum am ajuns la mal m-am linistit si am zis sa ma lupt in continuare cu AMH ul meu de ras. Mi se luase de tot si de toate,anul trecut am mai facut un Fiv prin octombrie in care am avut rezultate exceptionale pt mine adica un embrion de f buna calitate care insa nu s-a 'prins'. Acu mi-am relaxat creierii si cred ca incep al saptelea fiv intr-o zi cu soare de toamna
How' s you?Ceva noutati?Va dca pe aici in afara de balanta nu prea a mai ramas nimeni ceea ce e semn bun...nimeni nu ar trebui sa ramana la capitolul asta atata timp
pus pus
Corectez. Nu prea a mai ramas nimeni din 'generatia' veche.
balanta_tm spune:
oana, cred ca mai sunt fete din generatia "veche" care nu au reusit, dar nu mai scriu pe aici (adica eu stiu cateva).
eu da, am mai ramas pe aici, dar mult nu mai stau nici eu.
te pregatesti de al 7-lea fiv? wow! esti perseverenta.
catalina2307 spune:
oana - ce faci fata draga....imi era dor de tine dar as fi preferat sa te vad pe la alte sectiuni.
Te pup si da un semn cand te apuci de treaba. Sa tinem si noi niste pumni stransi!
bytzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanademunck Bytzi, pfffff am revenit dupa ce am 'innotat ape foarte adanci' ca sa ma exprim poetic. Acum am ajuns la mal m-am linistit si am zis sa ma lupt in continuare cu AMH ul meu de ras. Mi se luase de tot si de toate,anul trecut am mai facut un Fiv prin octombrie in care am avut rezultate exceptionale pt mine adica un embrion de f buna calitate care insa nu s-a 'prins'. Acu mi-am relaxat creierii si cred ca incep al saptelea fiv intr-o zi cu soare de toamna How' s you?Ceva noutati?Va dca pe aici in afara de balanta nu prea a mai ramas nimeni ceea ce e semn bun...nimeni nu ar trebui sa ramana la capitolul asta atata timp pus pus Corectez. Nu prea a mai ramas nimeni din 'generatia' veche. |
Oana,la mine nici o noutate,ce pot sa zic este ca ma uimesti cu atata perseverenta,dumnezeu te va rasplati!
Catalina
catalina2307 spune:
Bytzule - te pup si eu.De fiecare data cand iei pauze lungi ma gandesc ca o sa apari si o sa dai vestea aia mare.Sunt sigura ca se va intampla!
bytzi spune:
Offf,Cata,e greu...si eu sper ca va voi anunta intr-o zi, macar ca sant mamica... Dumnezeu stie mai bine.
Printesica de Anastasia cum mai e?
Numai bine va doresc!
balanta_tm spune:
Pe mine ma enerveaza maxim astia de la Medlife. Am card de firma si am mers ieri sa imi fac niste analize de rutina (hemoleucograma, colesteroale fel de fel, etc, etc). Azi sunt gata rezultatele dar nu le merge site-ul; i-am sunat rugandu-i sa mi le puna pe mail si cica din motive de confidentialitate nu le pot trimite pe email . Asa ca tre' sa le ridic de la clinica direct.
Mi se pare de desene animate faza .
adrianaady spune:
Balanta si eu am card Am facut si eu azi o lista mare de analize, sper sa nu am surprize neplacute
Tu ce mai faci? Cand e urmatoarea testare a estradiolului? ca si eu astept sa scada
Matilda78 spune:
Am disparut de pe forum pentru ca am fost la Viena. Ne-am intalnit cu profu' si am facut un plan de bataie. Bineinteles ca pana la urma tot la FIV ajungem, dar inainte trebuie sa fac histero si apoi tratament cu Zoladex. Acum trebuie sa ma decid unde fac histero: la Bucuresti sau la Viena (profu mi-a zis ca o sa fie cam scump, dar a ramas sa se intereseze si sa imi spuna exact cat).
A facut cineva histero la Viena?
Matilda