FIV Europa(47)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Aristica tin pumnii pentru azi la eco, sa primesti vesti bune
Balanta desigur ca Dumnezeu ne iubeste pe fiecare, chiar daca uneori ne este foarte greu sa credem. Sunt sigura ca bebe Albert e mai bine acolo unde e acum
Ralu am o cunostiinta care are o finuta cu acest sindrom, si la fel ca fetita intilnita de tine este foarte dragalasa si lipicioasa. Din pacate cred ca si aceste 'exemple fericite" au momentele lor de neliniste, agitatie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Eu doar am vrut sa subliniez cat de crunt este acest sindrom, indiferent de forma, tot e ceva crunt.
Si Balanta, eu ti-am mai aspus, nu te ma gandi la alegere, ai facut ceea ce trebuia facut, si ca ai aflat, a fost pentru a alege ce ai ales, Dumnezeu a ales impreuna cu tine sa stii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Ma gandeam la intarzierea menstruatiei de luna asta. Cred ca are si legatura cu DHEA. Eu am luat dhea 6 luni, din febr pana in iulie, iar de atunci nu mai iau. Oare are vreo legatura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Da, eu cred ca are legatura cu DHEAul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

aadina de ce te-ai hotarat sa iei dhea??? ai fsh mare? sau asa ai primit indicatii de la viena?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Nu am avut niciodata probleme cu fsh, a fost micut mereu. Dupa esecul de fiv 1 mi l-au recomandat cei de la viena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

aadina ce-i drept nici nu stiu ce e cu dhea. aveam senzatia ca e bun pt fsh mare.
sper sa revii din dereglare repede si sa rezolvi toata problema asta cu infertilitatea si mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

DHEA e bun pentru Fsh marit si AMH redus si da are legatura cu intarzierea/grabirea menstruatiei. In cazul meu care iau de vreun an cu 1 luna pauza la fiecare 3 luni menstruatia imi vine la 3 saptamani. dar la ultimul Fiv am avut cele mai bune rezultate din ultimele 6 Fivuri. So, atata timp cat este facut la recomandarea doctorului si cu doza prescrisa de doctor (in cazul meu 100 mg una dimineatza una seara de DHEA time released)DHEA poate (dar nu cu siguranta) creste calitatea ovocitelor. Insa din pacate stiintza asta a invitro-ului un este una exacta si rezultatela/efectele difera de la o persoana la alta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Buna!

Oana,ti-am vazut ultima postare a ta si mi-a stat un pic inima in loc,credeam ca voi citi ceva frumos,ce mai faci?in ce stadiu mai esti?
Numai bine iti doresc!

Mergi la inceput