Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(76)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

neata ...

andrei s-a trezit cu muci...d'aia de se ineaca cu ei ! abia poate sa pape din titi, ca nu poate sa respire pe nas. a stranutat de vreo 3 ori si a tusit de vreo doua ori. are si diaree. am schimbat 5 pampersi de la 9 pana la 12. sunt in butooooooooooi ! nu stiu ce sa mai fac...imi vine sa ma duc la dr lui sa o dau de toti peretii ! daca e rinofaringita si eu nu il tratez ? e groaznic sa nu stii ce are copilul ... nu stiu incotro sa o iau

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

CARMEN, eu zic s-o mai suni o data pe tuta si sa-i explici cum s-a simtit azi Andrei. Si poate mai incerci totusi si la Stanciu.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

roxx nu pot sa o sun acum ca sunt super nervoasa pe ea si ma apuca plansul daca vb cu ea la tel... de nervi, nu pot sa ma stapanesc...asa e firea mea . stanciu p la 14 ajunge la cabinet, o sa sun incontinuu pana prind...sper
va , am plecat la mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

buna fetele

Suntem super bizi cu scoala,cu fifi..nu apuc sa fac nimic..

Ieri am fost numai intr-a 5-a..cu viteza toata ziua..dus fifi la Ciuc..s-a vindecat..am fost la ortoped. Toata ziua contra cronometru..tati m-a zapacit cu comentariile lui.."n-o sa ajungem la timp..din cauza mea.."..si tot am reusitDus tati la examen la politia judeteana..scoala la festivitate cu bunici cu caine cu pisica..dar a fost frumos..am plans..de emotii..Mariutz e bucuros..deocamdata..mai vedem mai incolo!

Roxx;am ridicat coletul..te pupppp..si sarumana!

ma duc sa mai citesc

Aaaaaaaa!!!!!!pup una bucata mamica obosita si suparata si una bucata cupilas mucios si bolnaviorCarmen si Andreiutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Carmen uite aici. Mi se pare f interesant ce se zice aici. Eu zic sa o tartezi ca pe o raceala daca nu mai face febra mare. Nu sunt medic, dar din ce stiu eu infectiile virale nu se trateaza cu antibiotice. mare sa se faca bine repede Andreiut.
Tunde ce ritm ai. Eu inca ma misc in reluare nu stiu cand o sa-mi intru in vechiul ritm de viata. POate dupa ce incep lucrul.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
He's a little bit of sunshine, he's a smile to light your days,
he will steal your heart and keep it with his charming little ways-
He's yoar precious baby boy, he's a gift from up above
who will fill your years with laughter and your lives with lots of love.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

..cineva implineste 19 ani maine..yupiii!sa ne faci tort!tu esti mare cofetareasa
Lori;moama!saracuta de tine..ce ai tras-o cu salata de rosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

sper ca ai reusit sa dai de Stanciu,daca nu fugi la cabinet ca baga si la urgenta
pup Andreiutu' dulce si te asteptam cu vesti bune

Citat:
citat din mesajul lui missmj

roxx nu pot sa o sun acum ca sunt super nervoasa pe ea si ma apuca plansul daca vb cu ea la tel... de nervi, nu pot sa ma stapanesc...asa e firea mea . stanciu p la 14 ajunge la cabinet, o sa sun incontinuu pana prind...sper
va , am plecat la mami

poze Tudor

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Tunde, chiar ma intrebam unde sunt mamicile de boboci! Bafta multa si scoala frumoasa!

Lori, offf, ce belea cu indigestia asta. Totusi, cand ai timp, daca crezi ca bila iti face probleme, n-ar strica sa-ti faci o ecografie, sa vezi cum stau lucrurile pe acolo.

missmj, offfff, ati trecut prin multe in ultimul timp! Vezi ce zice Stanciu. Raceala, ca raceala, nu e periculoasa daca n-are febra, dar de ce diareea? Pupam Andreiutz bolnavior!

Greu e sa fii mama de dintos, in brate si iar in brate. I-am luat un medicament de dinti care se numeste Pansoral, frantuzesc, care pare ca are ceva efect, dar limitat. Voi ati auzit de el?

In rest, facut papa foarte buna din tot felul de legume si pui bio, mancat ioc . Si a mea este mare fan borcanele, dar ma gandesc ca poate acum o dor si dintii. Voi cum faceti supa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Eu de cand stau acasa am devenit fan piata. Am gasit o tanti simpatica care imi zice ce e romanesc, ce e dulce, ce e acru, nu am luat niciodata ceva care sa nu imi placa de la ea. Incet-incet devin si fan macelarie. Mi s-a intamplat de cateva ori sa iau de la supermarket o caserola cu carne si acasa sa imi dau seama, dupa ce am scos carnea ca , caserola este foarte grea. Nu stiu daca vi s-a intamplat dar mie asta mi s-a parut jaf la drumul mare. Cred ca avea pe putin 100 grame.

Am luat azi biscuiti Organix. Scumpi neneeeeee! 14 lei 100 grame dar a papat piciu cu toate mainile. Chiar sunt foarte gustosi.

Lori incerc sa aflu cat e intrarea la piscina. Anul trecut a fost o prietena si cica era 30 ron.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Cata nu am auzit de Pansoral. Cum e, gel de dat pe gingii sau ceva ce trebuie inghitit?

Mergi la inceput