Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(76)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Gabrieala Romt super linkul ala..am citit doar nr. 1 si l-am postat pe Fb, e superb.

Loutzy eu prefer hypermarketul, pt ca urasc sa scot de 100 de ori bani s aplatesc, sa ma invart in aglomeratie pt orice iaurt, carne, leguma si fruct. Asta ete! dar sunt produse romanesti si in alea, eu iau lactatele romanesti, carne romaneasca, legume, fructe cat de cat, vreau sa zic ca eu am o piata asa tampita in cartier, ca mai degraba gasesc fructe romanesti in carefour decat la piata aia cu fructe "de ceara". legume, da, mai gasesc, dar la capitolul fructe...

Mai, Ana are o julitura pe gingia aia super inflamata de sus, unde a spart un incisiv, de atata ros orice prinde... si prinde si chestii mai dure, gen sine de tren, e julita acolo, e rosie, brr, sper sa nu patim ceva, oare cate durere strangea ea mititica???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Neata!

Bai, ma dispera bubele astea...trecura alea vechi, dar iar are una noua pe fata. Ma enerveaza rau si nu stiu daca e de neglijat sau nu, apar in continuu. Iar dr asta ma scoate din sarite. E a treia oara in 8 luni cand vreau s-o sun si nu raspunde la tel. Pana mea, si noi cand suntem la consultatie raspunde la telefon in continuu....Hai ca o fi ea profesionista, dar parca vad ca mi se pune pata si pe asta!
MADA, nush ce sa zic cu piscinica, as vrea sa ne lamurim cu bubele astea, ca nu mi-e clar ce si cum. Si in al doilea rand suntem si in faliment maxim, joi luam salariul. Poate vineri daca suntem ok, mai vorbim.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Mda, deci am reusit sa vb cu dr, cica ii suna a alergie alimentara, dar sa le las in pace daca apar sporadic si dispar. Cica e mai nasol daca apar multe si in timp foarte scurt. Si sa ii dau in continuare un antihistaminic homeopat pe care oricum i-l dadeam. Ciudat e ca nu prea i-am introdus alimente noi si nici eu nu mananc in ultimul timp ceva ce nu am mai mancat...M-am gandit ca oi fi mancat ceva aiurea pe la nunta aia, dar i-ar fi aparut atunci imediat nu in fiecare zi...Dubioasa treaba.

_

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Roxx, asta vroiam sa-ti zic, sa insisti, ca nu raspunde de prima oara. Eu am sunat-o de doua ori si de fiecare data mi-a raspuns la al doilea telefon.

Lori, ma bucur ca iti place. Mi-a placut punctul ala in care iti zice sa-i scrii copilului la fiecare aniversare o scrisoare si sa i le dai pe toate cand pleaca la facultate. Mi se pare foarte misto, ma gandesc sa aplic. Si mai sunt si altele.

La mine in bloc se dau gauri... multe si de vreo trei zile. Aseara la 9 cand adormeam copilu astia se apucasera de gaurit. sper sa nu mai dureze mult.

Mergi la inceput

Da, da, e o chestie super, mie imi scria tata felicitari la fiecare aniversare, de la 1 an pana la aia de 14 ani (ca atat a apucat sa ma vada crescand) si le pastrez si le recitesc mereu cu mare drag. E chiar o idee draguta, care o sa insemne mult pt copil la un moment dat!

_

Roxana

Mergi la inceput

Ma duc sa ma apuc de blatul pt tort. Prestez asta. Si sa vad ce mai reusesc sa fac azi, ca maine idiotii astia opresc gazele de la 12 la 16 (ma gandeam la Mirela cum se chinuie de atatea luni fara gaze...horror!)

_

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Sa nu intelegeti ca eu nu cumpar din hipermarket, dar sunt mai mult decat sigura ca la capitolul legume fructe desi sscrie Romania sunt de import. Am luat eu niste mere sambata cica de Romania. Numai de Romaania nu erau ca nu aveau nici un gust si nici un miros.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
He's a little bit of sunshine, he's a smile to light your days,
he will steal your heart and keep it with his charming little ways-
He's yoar precious baby boy, he's a gift from up above
who will fill your years with laughter and your lives with lots of love.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Roxx ce tare e tortul! Nu mai stiu..care e ocazia? Si eu tre s ama apuc de unul dar am o stareeee...vreau s agasesc un tort light, light, light asa. Ma gandeam la cel cu pepene galben, sa vad, c anici ingrediente nu am.

Gabriela da, sunt superbe toate, prima mi s-a parut asa de plina de ... cum sa-i zic, importanta. Apoi, scrisorica, daaa si la nr. 50 m-a busit un plans...
50. Today she’s walking down the driveway to get on the school bus. Tomorrow she’s going off to college. Don’t blink.

Nu clipiti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Ma duc sa ma apuc de blatul pt tort. Prestez asta. Si sa vad ce mai reusesc sa fac azi, ca maine idiotii astia opresc gazele de la 12 la 16 (ma gandeam la Mirela cum se chinuie de atatea luni fara gaze...horror!)

_

Roxana

ma faci sa pe aici. Cred ca am sa fac si eu peste 2 luni, ca tot sunt 2 sarbotoriti in casa de 8 noiembrie.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
He's a little bit of sunshine, he's a smile to light your days,
he will steal your heart and keep it with his charming little ways-
He's yoar precious baby boy, he's a gift from up above
who will fill your years with laughter and your lives with lots of love.

Mergi la inceput

Hehe, LORI, maine implineste subsemnata o frumoasa varsta care inca incepe cu 2

_

Roxana

Mergi la inceput