Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(76)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Zumzu ma bucur ca ati scapat cu bine, nici nu se putea altfel. Nu mai conteaza cum a fost, important este ca acum sunteti bine.
Bravo!

Carmen, ce face Andrei? Cate mai trageti si voi... Sanatate multa!

Lori, grija mare mami. Sanatate

Roxx, deci asa fetita cuminte ai tu? Bravo ei. Sa stii ca si eu am lasat-o pe Anais pt prima data noaptea cu altcineva fix cand am plecat saptamana trecuta in Franta. Nu am facut nicio alta incercare inainte. Si a dormit fata mea trei nopti cu mamaia si nu s-a trezit decat o data pe noapte in conditiile in care cand dorm eu cu ea a inceput sa se trezeasca de vreo 3-4 ori

Mirela
, felicitari amicei tale pt tripleti! Daca este vorba despre Camelia, o s-o felicit eu si personal.

Impresii despre prima zi de scoala?
Felicitari scolareilor si un an cat mai bun pentru ei

Noi suntem pro bona, de altfel tocmai ce-am apelat la serviciile uneia. Dupa aproape 2 sapt sunt foarte multumita. Nici nu am sa-i cer s-o invete trei limbi straine, n-spe cantece si poezii si chestii de genul
ma intereseaza sa aibe grija de ea cum ar avea cineva din familie, sa aiba rabdare cu mancarea sa nu ramana flamanda, s-o plimbe...

Noi la fel ca si voi cu o multime de jucarii in jurul nostru ne jucam cu parul lu` mami, cu cerceii, cu telecomenzile, cu telefoanele

Nu avem inca dintisori dar nici nu plang dupa ei

O zi frumoasa si stati la racoare, se anunta 34 de gr in capitala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui Wudy

Buna dimineata!!!

o cafelutza ceva? serviti va rog!

da, multumesc!!!

Iar n-am dormit, de data asta Robert!!!! S-a trezit nenicule de mii de ori ...nu stiu, cam o data la jum ora cred, toata noaptea!!! La un moment dat Ana nu-l mai baga in seama. Dimineata vad ca e cam ragusit si cam tusitor. Dupa doar o zi de gradi?? As zice ca nu, s-ar putea sa fie de la blestematele de gonflabile unde a tinut ta-su sa-l duca in weekend. Uoff...
L-am dus la gradi, pt ca nu are febra, a papat un laptic si o felie de paine cu unt.

Acum, eu ma cafelesc, Ana ii demonteaza sinele de tren , am pus supa de legume la facut, azi ii dau meniu facut de ma-sa, nu de nea Hipp, sa vad ce zice.

Mai am si un munte de calcat... de astea.

Carmen eu sincer cred ca aia o fo. lasa zyrtecu, nu e cazul, bubitele alea trec asa rapid ca abia ai timp s ale "pozezi". Zyrtecul se da si pana in 2 ani (pediatrii il dau), dar sincer merita daca e vreo alergie urata, vreo mancatorie de asta, nu asa niste bubite rapide si rapid trecatoare.

zumzu Pfuuuu!!!!! Bine ca s-a terminat!!!! Nu treb sa spui cum te-ai simtit atunci, noi toate ne putem imagina, desi nu ne dorim sa experimentam. Bine ca sunteti ok!!! Va pupam cu drag!!!

Catalina eu sincer nu stiu medicalmente ce problema am, ca n-am ajuns inca la dr. intr-o criza, desi puteam s ajur cand eram lata pe gresia la baie ca voi calatori cu nino-nino.
La mine se intampla f rar, o data la 1 an, la cativa ani, daca pap ceva cu pofta, eventual un mic abuz, anul trecut am patit de la salata de vinete, acum, salata de rosii, desi asta din urma a venit pe fondul unei zile cam ...aglomerate, fusesem la padure si am venit infometati, am mancat pe fuga cioba, salata beof si un pic de tort. Nu am avut nimic, am iesit iar in parc, totul ok, apoi seara, tot infometata am mancat o salata de rosii cu branza si incet-incet am simtit-o ca nu sta bine acolo in burtica. Pe la 12 noaptea asa, the hell broke loose. Mda, eu ii zic indigestie, nu stiu ce o fi.

La multe lunite sarbatoritilor zilei, NOAH si DORIAN!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Neatza fetele.
Azi ne-am trezit la fel ca in fiecare zi la 7, dar l-a pacalit mami cu o suzi si a mai dormit 45 de min pe ceas.
Sa va zic ceva ciudat in legatura cu al meu copilas. Cat am fost la tara imi facea capul mare cu: baba, bebe, bubu, tata, papa, dada, dai dai, mama. Acu nu vrea sa mai zica decat mama si asta la nevoie. O fi invatat de acu si nu mai vrea sa vorbeasca?

Lori daca azi te simti bine si nu iti mai e rau sigur a fost indigestie. Dupa cate ai mancat ieri si in ce combinatii....

Zumzu ma bucur ca sunteti bine.

Multam' de cafeluta Wudy

LA MULTI ANI!!!! sarbatoritilor de azi.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
He's a little bit of sunshine, he's a smile to light your days,
he will steal your heart and keep it with his charming little ways-
He's yoar precious baby boy, he's a gift from up above
who will fill your years with laughter and your lives with lots of love.

Mergi la inceput

Da, Loutzy azi sunt bine, obosita, de fapt de ieri mi-a trecut, dar inca eram slabita d ela oboseala si nemnacare, daca mi-ar fi zis cineva ca pot rezista o zi cu 2 felii de paine prajita si cina 2 cartofi copti..il luam la bataie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Neata fetelor, iau si eu o cafeluta de la voi

Roxx azi noapte i-am dat lapte special pentru diaree, ca la laptele normal nu renuntasem si am observat ca dimineata facea scaune mai multe si lichide, deci dupa ce bea laptele noaptea. Sa vedem in dimineata asta. Deocamdata doarme ca azi noapte a cam plans dupa laptele ei

Roxx tantar nu cred ca e pe burta, dar nu stiu ce o fi

Daca ieri a fost mai bine, azi l-am lasat pe vlad plangand la gradi

Lorich....aoleuuuuuuu, stiu cum e, soata mea facea de-astea.

Loutzy, Irina are 67 de cm.....asa or fi ei mai mici

Missmj si Irina a avut roseola infantum. Cand apesi cu degetul pe bubite dispar sub apasatura ta?Trece in cateva zile de la sine, nu tre sa faci nimic

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata

carmen, zyrtek e antialergic
au mancat si n au mancat, deh, mancare noua
mai incercam
piscotel, am mancat si eu ca era bun
wudy, de cami e vb, am vb cu ea dimineata e ok, am vazut si poze cu bbi, sunt tare frumusei

pupi si o zi buna

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Neata!!!
Fetele mi-a zis cineva ca la Clubul Diplomatilor e o piscina belea pt copii. In w-e au niste preturi de iti sta mintea in loc dar in timpul sapt e mult mai ieftin si e plin de mamici cu copii. Faza misto e ca piscina e in padure. Se baga cineva sapt asta, ca tot sunt 34 grade? Roxx, Lori e aproape de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Zumzu, Carmen bine ca sunt bebeii bine!!!

Ma gandeam si eu, apropos de ce zicea GabiV sapt trecuta, ca nu mai consumam produse romanesti, de ce trebuie sa dam la copii Vigantol si nu Vitamina D3 picaturi???

Mergi la inceput

Mada buna intrebare!
Cat despre piscina la Clubul diplomatilor, noi chiar am vrut s amergem acum 2 sapt si am aflat ca intrarea era 80 lei/pers in we. In timpul sapt cat costa? Chiar ar fi tare dragut sa ne strangem cateva mamici cu cateva buburuze.
Nu zic cat de aproae e de mine ca ma trezesccu rosii in cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Mada sunt unu si acelasi lucru numai ca in cazul vigantolului concentratia in vit d3 e de 10 ori mai mica.
De ce nu mai consumam produse romanesti? Pai nu noua ne place sa mergem la hiper-, super- market? Astea de aprovizioneaza mai mult din import ca sunt preturile mult mai mici. Imi povestea cineva ca 1 kg de mere in Austria se ia cu 50 centi, iar la noi depaseste cu mult 1 euro.
Eu imi fac saptamanal o zi de mers la piata sa ii cumpar lui Stef fructe si legume.

Stiati ca Romania e unul din cei mai mari exportatori de banane? Intrebarea mea(in gluma ce e grept) unde sunt bananierii aia?

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
He's a little bit of sunshine, he's a smile to light your days,
he will steal your heart and keep it with his charming little ways-
He's yoar precious baby boy, he's a gift from up above
who will fill your years with laughter and your lives with lots of love.

Mergi la inceput