Constipatia la bebe

Constipatia la bebe | Autor: adriioana

Link direct la acest mesaj

Imi cer scuze daca exista acest subiect si eu nu am observat,va rog sa ma ajutati cu un sfat.Baietelul meu de 2 luni si zece zile este hranit cu lapte formula.Avem o problema in sensul ca nu poate face kka singurel.Il las 1 zi dar a2-a zi este foarte rau..plinge rau si se screme intreaga zi.Intr-un final il ajut eu stimulindu-l cu supozitorul taiat..cu termometrul nu merge.Am incercat cu ceai de mustel,apa calduta si de 1 luna ii dau debridat si nimic...nu face kka niciodata singurel.Sunt disperata pt ca mai nou nu il mai pot ajuta nici cu supozitorul,plinge rau si mie tare mila de el.Doctora nu prea stie ca sa-mi zica..tot spera sa -si regleze scaunul cu debridat insa mie mi se pare inutil.Ajutati-ma cu un sfat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Ce rau imi pare ca mai aud un caz de asta......Cumatra mea s-a chinuit asa cu finuta mea pana la 5 luni..nu facea deloc singura..a incercat o gramada de metode si n-a functionat nimic, pur si simplu dupa 5 luni s-a reglat singura..pana atunci saraca de ea si de mamica s-au chinuit asa..supozitor si termometru..Sper sa o rezolvati cumva si asta cat mai curand...Auzisem ca supozitorul cu glicerina da dependenta, dar nu stiu sigur...
Multa bafta si sanatate copilasului tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarmai spune:

Eu am avut acum problema asta din nou,dar cand era mica nu pot sa zic ca problema nu exista,mai ales cand era pe formula ca a ta.Mare succes aveam cand era mica cu bioticsul ,dar nu mai stiu de la ce varsta ii dadeam.Intra putin pe net si vz tu prospect la biotics baby,e foarte bun ,acum eu ii dau duphalac,pt ca mi-a facut cu sange si acum vad ca cum am terminat tratamentul cum am luat-o de la capat,azi a fost a doua zi decand nu a facut ,o mai las pana maine,bafta stiu ce inseamna.Deci eu recomand cu caldura biotics baby.A mea are 3 ani dar de cand o stiu a facut mai tare.A era sa uit si i-am dat si debridat ,dar nu am avut noroc cu el,tot duphalacul m-a ajutat si biotics-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

of ce nasol e...stiu, de fapt...am trecut prin asta...cand era mic Eric am ajuns la spital ca abdomenul ii era f umflat de la gaze (meteorism abdominal)..kk facea la cateva zile, tot cu ajutor...se inrosea tot cand facea si se chinuia...am incercat atunci si noi Debridatul, fara mari rezultate...oricum s-a rezolvat mai tarziu, partial...asta pt ca la 2 ani mi-a reinceput cu o perioada de constipatie care a durat pana a inceput sa faca kk la olita...se chinuia f rau, urla de durere, facea kk tare si gros, ce sa mai zic, un chin....

poti incerca Humana Milchzucker in ceai sau lapte, sa ii dau un lapte praf care nu e imbogatit cu fier(fierul constipa), eventual daca bea apa, da-i sa bea ceva mai mult decat de obicei,si sa observi daca o ajuta, mai sunt siropele naturale bune si pt bebe: Lass baby, Duphalac ...vezi ca laptele praf NAN constipa f tare (nu stiu de care ii dai tu)...

sanatate multa va doresc!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriioana spune:

Baiatului ii dau Milumil pt ca si fetei care are acum 6 ani i-am dat si i-a mers foarte bine.Bebe asimileaza laptele insa ne confruntam cu aceasta problema -constipatia.In prima luna i-am dat niste picaturi cu probiotice tot pt reglarea tranzitului dar nu am avut succes nici cu alea.Ii dau zilnic apita si ceai,cred ca bea cam 50ml pe zi.Nu stiu ce sa incerc acum..la Biotics baby nu vad prospectul pt sugari,scrie ca e recomandat copiilor dar in ce cantitate(un plic intreg????)As incerca si Duphalac ...prospectul suna bine si la cat sunt eu de disperata nici nu stiu cu ce sa incep.Oare nu ii dau stomacelul peste cap daca ii tot schimb siropelele??AAA si inca ceva vreau sa intreb daca in acest moment ii dau debridat ,ii pot da si picaturile pt colici Expumisan???
Va pup si va multumesc pt raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Al meu are acum 2.4 ani si am avut probleme cu kk de la nastere. El de facut facea in fiecare zi, dar ff tare si numai bilute. Am incercat toate minunile. N-au mers. Periaoda de diversificare (la inceput - cu piureuri de fructe si sucuri) a fost mai ok, dar cu timpul a inceput incet-incet sa le refuze si acum a ajuns de nu mai bea nici un fel de suc si nu mananca nici o fructa . Nu stiu ce sa mai fac. De cateva ori am vazut ca a facut si cu firisore subtiri de sange. Am auzit si am citi prospectul de la ALINAN happy drink si kids solutie si ma gandesc sa le incercam si pe astea.
Intrebarea mea, le-a mai folosit cineva?? Au dat rezultate?
Sanatate multa puiutilor

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Al meu are aproape 2 ani, si ne-am chinuit cu kk pana pe la 5 luni,cand am inceput diversificarea. Alaptat, nu a consumat niciodata lapte formula si totusi nu facea. Experienta mea a fost: supozitoare(solide sau lichide - se numesc microclisme, si contin tot glicerina, dar lichida). Dupa diversificare, facea intai de la fructe, dupa aia de la iaurt...dar noi consumam si acum, o cana cu fructe pasate zilnic si iaurt zilnic, asta pentru mamica cu puiutul de peste 2 ani.
La noi nu au provocat dependenta (supozitoarele), si chiar le-am folosit des. Debridat i-am dat putin pentru colici, Alinan Baby tot pentru colici, Duphalac am luat eu si mi-a provocat niste crampe foarte puternice, deci lui bebe nu i-am mai dat, ceai de musetel am auzit ca ar mai fi un remediu, laptele ceva mai diluat facut..
Sfatul meu:rabdare, va trece, cand va incepe sa pape solide te vei satura de sters funduletul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Al meu are aproape 2 ani, si ne-am chinuit cu kk pana pe la 5 luni,cand am inceput diversificarea. Alaptat, nu a consumat niciodata lapte formula si totusi nu facea. Experienta mea a fost: supozitoare(solide sau lichide - se numesc microclisme, si contin tot glicerina, dar lichida). Dupa diversificare, facea intai de la fructe, dupa aia de la iaurt...dar noi consumam si acum, o cana cu fructe pasate zilnic si iaurt zilnic, asta pentru mamica cu puiutul de peste 2 ani.
La noi nu au provocat dependenta (supozitoarele), si chiar le-am folosit des. Debridat i-am dat putin pentru colici, Alinan Baby tot pentru colici, Duphalac am luat eu si mi-a provocat niste crampe foarte puternice, deci lui bebe nu i-am mai dat, ceai de musetel am auzit ca ar mai fi un remediu, laptele ceva mai diluat facut..
Sfatul meu:rabdare, va trece, cand va incepe sa pape solide te vei satura de sters funduletul.

--------------------------------------------
Rares-Costin 4 oct 2009

Si al meu manaca iaurt la greu, dar nu fructe. Rar cand il vezi ca-si ia din gradina cate 2-3 capsuni (avem un soi care rodeste toata vara, asa ca are din belsug dar nu vrea), rar cate putin pepene rosu si cam atat. Restul fructelor sune ca nu-i plac sau ca sunt acre .
Mai astept pareri despre produsul ALINAN.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Si Eva a avut probleme..doamne...cat se chinuia..odata a facut o fisura la anus de cat se chinuia....nic` nu a functionat decat masaj circular pe burtica si de pe la trei luni jumate..sucul de mar si morcov.In paralel i-am dat enterolactis duo picaturi si s-a reglat bine de tot.Dar pana pe la patru luni.....ea mananca fructe foarte multe,adora portocalele si din legume "molcovul" si nu mai are probleme.Humana milkzucker a fost bani aruncati in vant...

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

La noi a mers Lass baby. Nu il foloseam regulat, il lasam mereu cel putin o zi. daca a doua zi pana seara nu facea nimic ii dadeam numai stiu cat... 2,5 ml parca.
Apoi o vecina mi-a spus de zeama de portocala. Cand am intrebat dr a zis ca la 4 luni e prea mic pt portocala ca e acidulata rau.
Ne-am chinuit cu drebridat luni multe fara nici un efect, dupa diversificare pe la 6 luni cand am putut sa-i dau portocala intradevar chiar si cu un sfert de portocala stoarsa si adaugata peste marulet dimineata a dat rezultate bune.
Am incercat cu suc de de mere, pere, piersici nimic.
La 2 luni nu prea ai ce face...rabdare...masaj la burtica, bicicleta mult, supozitor si iar rabdare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

-masaj abdominal
-bicicleta cu piciorusele
-pune-i putin mai multa apa in laptele praf. Sa zic, inca 10-20ml

La copiii de san, se accepta si pana la 1 sapt sa faca mai rar, dar la lapte praf nu stiu care e limita acceptata. La noi a reglat diversificarea: la 5 luni juma, cand am inceput cu suc de morcov crud apoi suc de mere - a reglat tot. Dar la asa pui mic... mai insista cu supozitorul, tot asa, 1 data la 2 zile.

Mergi la inceput