Constipatia la bebe

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriioana spune:

Nimic nu functioneaza...am incercat si masaj si gimnastica..nici pe burtica mea nu vrea sa stea asa cum auzisem la alte mamici ca l-ar linisti.Astept sa faca 3 luni si sa-i introduc suculetul dar pana atunci intr-adevar rabdare.Doamneee ce mi-a plins si astazi abia l-am linistit...acum doarme sper sa ma lase si pe mine sa fac asta.Va pup si nopate buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelaideA spune:

Oooof, ce rau imi pare ca aveti probleme cu constipatia! Si noi am avut, inca mai avem, dar foarte rar.

Tot de pe la o luna si ceva-doua luni au inceput. I-am pus supozitor cand a fost nevoie, pentru ca e o prostie cu dependenta. Nu cred ca ati vazut copii dependenti de supozitoare! Sa nu lasi puiul sa se chinuie si sa ii pui supozitor, daca trebuie.

Noi am scapat dupa ce am trecut pe laptic de vaca si am inceput sa diversificam. Acum are obiceiul sa faca in fiecare dimineata caca si e foarte bine. Ii mai dau debridat cand vad ca se screme intre mese. Pe noi nu ne-a ajutat dulphalacul.

Ar trebui sa vezi daca nu se chinuie si din cauza colicilor. Noi am incercat o gramada de picaturi, dar au avut efect sab simplex si gripe water, luate alternativ. Oricum, aici nu e nicio regula: trebuie sa incerci mai multe pana vezi ce ii prieste puiului tau.

Pe la 3 luni i-am dat si suc de portocale de vreo doua ori si facea dupa el, dar era destul de acid pentru burtica si se vedea ca il doare burtica dupa aia.

Sucul de mere iar e acid pentru stomac, deci nu insist cu el, plus ca am auzit si ca poate constipa. Din nou, cred ca tine de burtica bebelusului.

Humana Milchzucker si eu am inteles ca e bun, dar cred ca nu se mai produce ca noi nu am gasit niciunde. Evetual, daca ai ceva cunostinte in Germania, poate te-ar ajuta.

Daca tu simti ca merita sa incerci un remediu sa ajuti copilul, nu ezita. Ei ne au doar pe noi si e datoria noastra sa facem orice ca sa le fie lor bine!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui adriioana

Nimic nu functioneaza...am incercat si masaj si gimnastica..nici pe burtica mea nu vrea sa stea asa cum auzisem la alte mamici ca l-ar linisti.Astept sa faca 3 luni si sa-i introduc suculetul dar pana atunci intr-adevar rabdare.Doamneee ce mi-a plins si astazi abia l-am linistit...acum doarme sper sa ma lase si pe mine sa fac asta.Va pup si nopate buna!

stamatin

Vai, te rog, nu: sa-i introduci sucul la 3 luni e criminal, stomacelul nu e pregatit, n-o sa rezolvi nimic, ba mai mult, veti da in alte cele, ii va face numai rau. Sucurile se recomanda sa se introduca hat dupa 10-12 luni, inainte se introduc fructele intregi fiindca ele au fibre care sa ajute la digestie, sucurile sunt doar pline de zaharuri, fara proprietatile curative ale fructului propriu-zis. Dar oricum, nici fructele nu se dau inainte de minimum-minimorum 5 luni

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Noi am avut aceleasi probleme cu laptele NAN.L-am schimbat cu Aptamil si i-a mers foarte bine dupa aceea.Eu zic sa te sfatuiesti cu medicul de familie.Cred ca debridatul il poate ajuta la scaun.
Si eu zic ca ea prea repede la 3 luni sa incepi diversificarea chiar si numai cu suc.Mai asteapta cel putin o luna daca nu chiar 2. In ultimul timp sunt discutii ca si cei care nu sunt alaptati sa inceapa diversificarea la 5-6 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui adelaideA

Humana Milchzucker si eu am inteles ca e bun, dar cred ca nu se mai produce ca noi nu am gasit niciunde. Evetual, daca ai ceva cunostinte in Germania, poate te-ar ajuta.

Am vazut eu acum 2-3 saptamani la Mega Image parca. Il recomandasem si eu tot aici pe forum la un subiect similar si cineva scrisese ca nu mai exista. De aceea am fost suprinsa sa-l vad in magazin si mi-a atras atentia.

Suc de fructe la asa varsta mica, eu nu i-as da. Stomacelul este nepregatit pentru asa ceva.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

f bun si Lass baby, cum a scris si ela, si intreaba pediatrul despre DUPHALAC, sau orice alt remediu homeopat, sau ok ptr varsta lui,daca Debridatul nu are succes, dar NU il diversifica asa micut.
este clar ca el s-a invatat asa, stimulat, dar solutia nu o sa fie sucul de la 3 luni, NU.

Mergi la inceput