Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***344***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Acum am vazut si pozele cu fotomodeii Simonei (mandra si ravnita soacra-i mai fi tu!) si cu Bogdi in uniforma trendy cu un pic de mov
Tufete, azi s-au repartizat dulapioarele la gradi. Sophia are dulapiorul nr...18! Asta fiind ziua de nastere a maica-mii, numar de care era foarte mandra, cand juca la loto 18 era primul pe lista. Acum o sa ziceti ca deh, coincidenta banala, dar din atatea dulapioare fix 18?! Orice s-ar spune pe mine ma linistesc chestiile astea, imi dau o stare de liniste si speranta ca legatura nu e pierduta, ca uite maica-mea mai imi transmite cate ceva prin intermediul numerelor, macar (v-am zis ca ea era extrem de pasionata de cifre, numere, peste tot gasea numere care-i spuneau ceva)

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Poate se bucura si mama ta ca Phiphilica e bine la gradinita si ii place

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Dodo-pui,

am avut pielea de gaina cand am citit ce ai pove mai sus... Minunat! Si cum l-ai vazut tu "in capul scarilor"...

Poze cu noi

Veronica-Elena 13 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Dodo- Felicitari! Ne auzim la facultate...
Simona- Ai niste baieti superbi.
Ina- Ma bucur ca incep sa se aseze lucrurile.

Novus- Cred ca-i mai dureros pentru tine momentul.
Eu am oprit ambele alaptari in conditii similare, asa ca inteleg ceea ce simti acum. Culmea e ca si eu mi-am zis de fiecare data ca tine: daca nu se intampla asa, nu as fi gasit in mine puterea sa spun stop.
Sfaturi practice nu prea am ca eu am luat-o usurel ca Floric, fara medic ajutatoare. Masaje si dusuri, cand ma deranjau sanii si cam atat. Cred ca vreo 3 zile era presiunea mai mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Am vazut poze cu Luc si Sebi, frumosi si delicati ca mamica lor....

Vazut, Bogdi emotionatul mov si cat de implicat in tot ce i se intampla era el! Dodo, emotionante cuvinte, bravo, fii mandra de minunea de azi!

Oli, daca i le dai prafurile alea intr-un program bine fixat in timp, mi se pare ok, daca nu....il compatimesc pe David...sper sa nu se plictiseasca de inghitit mereu.

Ilinca, de Tarzan zici ca era strigatul? Inseamna ca fifi se simte in largul ei acolo la gradi...deci e totul bine, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Kea, felicitari!!!

Dodo , felicitari si tie si Donului! Fiti mandri, ca meritati din plin!

Novus, multa sanatate Adei! Si intarcare usoara amandurora!

Am vazut poze cu Calin, cu Raducu-Blonducu' si Compania, cu Luc si Sebi, cu Bogdi si Isa, numai frumuseti!

Multa sanatate tuturor bolnaviorilor!

Drum bun Pisicoaselor frantuzesti!

Felicitari gradinareilor ca sunt din bine in mai bine! Ce bine ca se imbunatateste treaba si la Ian la gradi!

Noi am avut we mai lung (fiesta, normal ), ne-a trecut ieri pe la nas si circuitul de ciclism (a facut Mimi si niste poze amarate, dar nu le-am pus inca) si vin sa ma laud ca flacaul meu, dupa bunul sau obicei de a hotari singur (si a actiona ca atare) ce si cum, de trei zice face pipi la olita (se duce singur si se dezbraca, se aseaza, presteaza, se ridica si-si vede de treaba, eu ma prind abia cand il vad in fundul gol si imi confirm verificand olita). N-a avut niciun accident! E drept ca inca n-am scos scutecele de somn, insa noaptea se foieste cand face, simt ca daca il ajut si la partea asta, o sa avem succesuri. Doar ca-mi e cam lene , il las tot pe el sa conduca ostilitatile . Si de ieri, cel mai bun prieten al lui e scaunelul, pe care il cara cu el peste tot si pe care se urca si verifica toate chiuvetele, toate rafturile, toate ferestrele si toate ungherele mai ferite pana acum. Asa ca mai nou, sunt politist, il am sub urmarire .

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Nicky incearca ceva homeopate, am inteles ca sunt ok in sarcina si alaptare - multa sanatate Si legat de prafurile lui David, eu asa as vrea, sa ma tin de program. Oricum am mare incredere in ce ii dau si sper sa vina rezultatele cat mai repede. Multe dintre suplimente le ia cu placere, zice ca sunt bomboane, asa ca nu-l chinui mai deloc.

Simona m-am delectat cu pozele voastre Ma bucur ca o sa am si eu 2 baieti Tu arati tare, tare bine, ce sa mai cu totii sunteti frumosi foc. Felicitari pentru prima zi de gradi

Dodo pe mine m-ai impresionat tare cu ce ai povestit tu si cu pozele cu Bogdi...Cu siguranta va ramane o zi memorabila pentru tine

Ilinca ma bucur ca s-a adaptat Sophi asa repede Sper sa o tineti tot asa si sa stati departe de crocobauri

Olga, mamica lui David iepurasul si 16+

Mergi la inceput

Simply ce tare este Luca O sa scapati cu usurinta de acest capitol. Eu il tin pe David prin casa in chiloti. Ii uda, vine la mine ii schimb si tot asa. Nici o imbunatatire. Nu ii place deloc nici una dintre olite si nu vrea nici la reductor. I-am aratat si eu si taica-su cum se face la wc si cand ne mai prinde ca facem ceva vine si ne aplauda si ne lauda, dar el nimic Mai asteptam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Dodo, am uitat sa te felicit pentru asa mare realizare! Asa ca, felicitari! Olga, cum de ii dai produse naturiste? Stiu ca tu nu erai cu astea...Dar i le-a prescris strict lui David? Ca si eu caut un tratament pentru intarirea sistemului imunitar, auzisem lucruri ft bune despre First Defense, dar e al naibii de scump.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Tufete, la voi la gradi a fost deschidere festiva, cu discursuri, cu sobor de preoti binecuvantatori etc?...Ca tot de-astea citesc pe forum:)) Dileme de genul:"sa duc la educatoare numa buchet de flori sau si cafea?" Trist e invatamantul romanesc, incepand de la cresa! Mie nu mi-a traznit prin cap sa duc vreo "atentie" la educatoare, io de fapt n-am schimbat nicio vorba cu ea (ba, o data am apucat sa ne spunem "buna ziua":)))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Dodo, am uitat sa te felicit pentru asa mare realizare! Asa ca, felicitari!
Olga, cum de ii dai produse naturiste? Stiu ca tu nu erai cu astea...Dar i le-a prescris strict lui David? Ca si eu caut un tratament pentru intarirea sistemului imunitar, auzisem lucruri ft bune despre First Defense, dar e al naibii de scump.

Mie mi le-a recomandat fina mea , ea se ocupa cu asa ceva. Programul acesta i l-a facut un dr pediatru care foloseste aceste produse pentru ea si pt copiii ei.
Acum in sarcina la fel mi-au facut un program si iau fel si fel de suplimente, dar pt fiecare luna sunt diferite. Nu sunt cine stie ce produse de care sa nu fi auzit(am luat acid folic, omega 3, zinc, vitamina e, etc, etc) dar sunt de f buna calitate, f pure. Eu din farmacii nu mai iau nici un supliment.

Cum a reactionat Eva dupa prima zi la gradi? Mai vrea?

Mergi la inceput