Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***344***
Raspunsuri - Pagina 17
simplyana_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Simply ce tare este Luca O sa scapati cu usurinta de acest capitol. Eu il tin pe David prin casa in chiloti. Ii uda, vine la mine ii schimb si tot asa. Nici o imbunatatire. Nu ii place deloc nici una dintre olite si nu vrea nici la reductor. I-am aratat si eu si taica-su cum se face la wc si cand ne mai prinde ca facem ceva vine si ne aplauda si ne lauda, dar el nimic Mai asteptam... Olga, mamica lui David iepurasul si 16+ |
Exact in a acelasi stadiu eram si noi pana acum trei zile. Pana vineri, Luca a folosit olita de 5 ori in total, inclusiv evenimentul mult-sarbatorit de asta iarna, cand a facut prima data tot din proprie initiativa. El asa e in toate, deja m-am obisnuit, nu-i pot impune nimic, nici macar sugera, iar de negociere nici nu incape vorba! El stie mai bine ca mine ce poate, ce nu poate, ce vrea si ce nu vrea! Nu stiu mai nimic intr-ale mamicelii din aceasta cauza, nu stiu ce m-as face cu altfel de copil! Si nici ce s-ar face el cu alt fel de mamica, cel putin la capitolul rabdari .
Asa ca nu dispera, cand e timpul, e timpul!
http://www.lucamic.blogspot.com/
inapreda spune:
Dodo, impresionant ce-ai povestit tu acolo; parca l-am vazut si eu, cu emotie, pe Bogdan in capul scarilor, mindru, alaturi de invatatoarea lui. Te imbratisez cu drag!
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
inapreda spune:
Novus, nu-mi vine sa cred ca iar ati ajuns la Spital! Enterocolitele astea cum "se fac/se iau"?
Bine ca acum sinteti bine si, te rog, nu culpabiliza pentru intarcare; spune-mi si tu, citi copii se pot lauda ca au fost alaptati 2 ani si jumatate???
Eu lui Ian inca ii dau lapte praf.
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
inapreda spune:
Inainte sa mai scriu ceva, vreau sa va spun ca mi-e dor de PISIGRI!!!
Stie cineva ceva de ea?
Ultimul mesaj de la ea a fost, din cite imi amintesc, cel ca nu mai pot veni la Moeciu.
Nu stiti, sint sanatosi cu totii???
Pisigri, te rog, zi-ne ceva de..bine!
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
inapreda spune:
Simona, spun si eu ca si Olga ca esti frumusica foc si ca pari o fetishcana! De flacaii tai, nici nu mai vorbesc; are dreptate Ilinca, nu va fi usor sa manageriezi castingul de nurori!
pentru Eva mica, nu ma asteptam la altceva din partea ei! Felicitari pentru un inceput de gradinita exemplar! Sa o tineti tot asa!
Pupici si pentru nora mea cea vorbareata si isteata
Sint tare mindra de ea, da', las' ca nici cu Ian nu mi-e rusine, va povestesc io mintenash!
Ilincutzo, referitor la 18, io gindesc si simt ca tine, sa stii
Sanatate multa lui Vitamina si lui David.
Olga, a sosit Chitibush? Ca mi-e dor sa ne mai povestesti "intimplari" cu si despre ea.
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
olishka spune:
Ina si noua ne este tare dor de Chitibus, dar din fericire ajunge maine O asteptam cu totii cu nerabdare
Cum se mai simte tatal tau?
Olga, mamica lui David iepurasul si 16+
inapreda spune:
Dupa 4 zile de gradi si 3 zile libere, azi am avut o zi...buna!!!!
Cel mai bun indicator: faptul ca l-am gasit...in forma! Vesel. Pus pe shotii. Netimorat.
E adevarat ca era in curte singur -ma rog, cu insotitor/partener de joaca adult, evident!-pentru ca nu a mai vrut sa stea in sala de clasa.
Doamna directoare mi-a spus ca Ian cauta compania adultilor, nu a copiilor, lucru care ma ingrijoreaza nitzel. Mai sinteti vreuna "patzita"? Adica, in aceeasi oala cu noi?
Nu inteleg daca tine, cumva, de firea copilului sau de ceva ce am gresit eu. Ian a fost scos afara cel mai mult din citi copii cunosc eu. L-am scos de la 5 zile. Se intilneste cu copii si se joaca/interactioneaza cu ei. E drept ca cu cite unul o data si nu mi-am pus niciodata problema sa-l duc "in multime". La centrele de joaca "inchise" -si nu sint multe in urbea noastra- cind mergem, il duc sa se dea pe mashinuta/trenulet/calut etc. Nu mergem unde sint jucariile/copiii pentru ca mocheta e jegoasa, bilele ashisjderea iar copiii mai mereu cu muci La cele "deschise", Ian isi alege singur "companionul" si eram mindra de performanta lui.
In fine, va rog sa-mi spuneti ce parere aveti despre acest aspect.
Revenind la "integrare": educatoarea s-a comportat azi, asa cum ii e si vorba: omenos! Si m-am bucurat sa vad asta. E ciudat insa ca Ian o accepta daca nu are alta varianta. Adica, am vazut ca daca era si directoarea in incapere o prefera pe aceasta din urma care face tot ce poate ca sa-l ajute pe Ian sa devina gradinar cu vechime: il ia in brate, il duce in curte (mi-a spus ca Ian i-a cerut "afaia" dar ca nu stia ca "afaia"= afara DIN curte, nu IN curte ), ii da sa manince, il antreneaza in activitati, ii vorbeste etc.
Eu zic ca sintem pe drumul cel bun; sper sa fie atras cit mai repede si de copii pentru ca, desi e al meu, recunosc ca le este greu celor de acolo sa se plieze pe personalitatea lui.
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Ina si noua ne este tare dor de Chitibus, dar din fericire ajunge maine O asteptam cu totii cu nerabdare Cum se mai simte tatal tau? Olga, mamica lui David iepurasul si 16+ |
Multumesc de intrebare, Olga.
Tata s-a internat pentru ca vrea sa se opereze de/la hernie. Insa are probleme vechi cu inima (face zilnic tratament cu anticoagulante) si nu-l vor opera decit, cel mai probabil, joi, pina atunci, urmind un alt tratament care sa impiedice o eventuala hemoragie.
Nu stiu cit e de nashpa operatia asta; mi-e groaza sa citesc pe internet si incerc sa ramin optimista.
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
Bianca2503 spune:
INA, cred ca la varsta asta copiiisunt atrasi de copii mai mari. Vad asta la Vladimir...daca are de ales il alege pe cel mai mare.
Nu cred ca dupa 4 zile in care a stat mai mult la perete se poate trage concluzia ca ii plac adultii si nu ii plac copiii. Cred doar ca e in perioada de tatonare si pentru ca un adul il preia dimineata, tot el este cel care il initiaza in diversele activitati de peste zi. Deci, io zic sa mai avetii rabdare vreo 3 zile si se va juca si cu ceilalti copii.
inapreda spune:
Simpli, sa stii ca si Ian e ca si Luca: el stie cind "e momentul", cind e pregatit pentru ceva iar eu am incredere in el
Oricum, bravo Luca!
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani