Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***344***
Raspunsuri - Pagina 15
Nicky09 spune:
Eu m-am pricopsit cu o raceala puternica, ca abia respir, Nicho e un mofturos peste masura, nu a atins nimic din masa de pranz, babysitter-ul la fel de racita, mai ramane sotul si Katya....sper ca ei sa fie feriti.Acum beau un ceai de lamaie, nu stiu cat de bine face la lactatie...
Deci, nu v-ati intors inca niciuna de la scoala? Nicio poza, nimic? Intrati deseara, cand eu sunt mai ocupata...hmmmmm.
Floric, te-ai hotarat la vreun accesoriu pt cap in biserica?
Ilinca, ai ramas ultima mamica de ghiocei care inca mai alapteaza(ghiocei), ca si eu alaptez, dar nu ghiocei.Sau mai e vreo fata?
simonapro spune:
Buna!
Kea: felicitari, sa fiti sanatosi si fericiti toti patru
Novus:sunt cu gandul la voi, sa treceti repede peste perioada asta
Manuella: sunteti o familie tare frumoasa
Dodo:mult succes scolarelului si tie felicitari sincere pentru toate progresele.
Insanatosire grabnica tuturor bolnaviorilor!
La capitolul nervisori si cateodata dat in copii, ne incadram si noi, dar numai cu mine si cu mama,deci speculeaza, soacra-mea cica cu ea e exemplu
Noi de dimineata am intrat in priza, nu ati vrea sa vedeti ce e la noi in casa cand ne pregatim toti de plecare. Luc nu statea sa-l imbrac, nu intelegea de ce ne grabim, o tot tinea pe a lui ca nu merge la gradi, ca el vrea la munca Apoi ne-am impartit, eu am plecat cu el si cu mama la gradi si Dan cu Sebi la scoala in oras.
La gradi a stat el locului cateva minute la festivitate, a inceput sa smotocesca florile si ca vrea sa plece. Cu nu stiu cate explicatii am reusit sa-l conving sa mai stam, bine ca s-a terminat si am fost sa-i dam florile educatoarei si sa facem cunostinta, a pupat-o si a vorbit putin cu ea.
Sa vedem de maine cand incepem sa stam cate putin cum o sa fie si sunt si foarte multi copii, trebuie sa vorbesc cu ingrijitoarea sa mai stea dupa el, ca e cel mai mic din clasa.
La nunta a fost super si ieri s-a lungit ciorba de potroace, de am ajuns aseara pe la 7 acasa. Am adus si copiii putin, dar n-au rezistat prea mult, ca cica ii durea capul , era muzica foarte tare.
Va las cateva poze, de la mai multe evenimente:
https://picasaweb.google.com/102016585614674993416/AugustSeptembrie2011?authkey=Gv1sRgCI7M6Y6jlcnz9gE#5643396596525422162
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
Dodo-pui spune:
Buna dragele mele tufete,
am ajuns pe la 12,40 acasa...dar pana am hranit hunii,doborat zana...mi-a luat ceva timp...apoi am scris in blogul lui Bogdi.
A fost foarte cald la noi azi si a trebuit sa asteptam primarul,preotii si cine o fi mai fost(sigur salvarea si pompierii nu au aparut).Asa face in fiecare an turul tuturor gradinitelor ,scolilor si liceul.Dar si in fiecare an da un ghiozdan cu rechizite(un stilou,o rezerva,o sol de corectat,10 caiete de dictando,10 de matematica,acoarele ,un penar cu 3 fermoare echipat complet si ghiozdanul).
D-na invatatoare si-a strans copii langa dumneaiei...Bogdi a fost foarte incantat,a ascultat ce spunea dansa.La un moment dat copii se plictisisera,eu mai fugeam cu Isabella la umbra,iar el nu ma vedea.M-a strigat ,am aparut,i-am raspuns apoi d-na l-a rugat ca daca are vreo problema sa-i spuna caci de acum si dumneaei e mama lui.A fost un mic spectacol inanite de intrarea in clase.Binecuvantarea tuturor preotilor din oras,cuvantul primarului si cuvantul clasei1.O fetita de la Bogdan din clasa a citit un mic discurs.A citit perfect,am admirat-o tare mult caci nu era deloc emotiva.
Pentru prima data in viata mea l-am lasat pe Bogdi cu clasa lui si d-na sa se descurce si eu am urcat ca sa pot face 1-2 fotografii sus,caci in curtea scoli imi era aproape imposibil,caci si Isabella din cauza caldurii vroia doar in brate.Mi-a tremurat sufletul si m-am temut ca-l voi auzi plangand sau tipand ca el urca si coboara scari dar tinandu-se de balustrada,acum trebuia sa urce fara sa se tina de nimic caci colegii de clasa a 5 le facuse podul de flori pe scari.Dar spre bucuria mea il vad in capul scarilor cu D-na in spatele lui ,care-l sustinea urca....urca fara mine.Era foarte surprins/fericit/incantat....eu in faza de a plange sau rade de bucurie.
In clasa totul era/este totul viu plin de viata mi-a placut enorm si lor,copiilor.Pe bancuta era un pliant superb cu un citat,un balon asortat cu uniforma lor si primele manuale.Pe scaunel era ghiozdanelul de la primarie.Am facut cateva fotografii apoi d-na ne-a rugat sa-i lasam 45 de min singuri.In aceste minute i-a fotografiat pe fiecare in parte si s-au intretinut putin.
In acest timp ,eu am ajuns cu fata acasa de am schimbat-o ...si ne-am intors sa-l recuperam pe Donu'.Cat de incantat a fost?!Foarte foarte incantat ...deja mi-a cerut sa facem ghiozdanul pentru maine.
O zi plina de emotii. va multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase pe care mi le-ati scris si pentru faptul ca ne sunteti alaturi.De cele mai multe ori o vorba buna face ffff mult.
all
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamariame Olga, ce prafuri ia David pentru imunitate? |
Ii dau 21 de zile acestea
http://www.coralclub.com.ro/node/130
apoi 21 de zile acesta
http://www.coralclub.com.ro/node/175
apoi iar 21 din zile primu, apoi iar 21 de zile al doilea si inca o data tot asa.
la acestea o sa introduc la un moment dat inca ceva...inca nu stiu cum se numeste, trebuie sa-mi vina produsul.
Si ii mai dau asta:
http://www.coralclub.com.ro/node/112
http://www.coralclub.com.ro/node/121
http://www.coralclub.com.ro/node/174
http://www.coralclub.com.ro/node/109
Toate acestea nu le iau de capul meu, mi le-a recomandat cineva
Olga, mamica lui David iepurasul si 16+
simonapro spune:
Dodo: cu lacrimi in ochi am citit mesajul tau, ma bucur tare mult pentru voi
Nu va spun cand am ajuns la gradi, am plans putin, ma uitam la Luc si nu-mi venea sa cred ca a crescut mare si cel de al doilea baiat al meu, parca trece extrem de repede timpul
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
Gina2008 spune:
DODO ce emotionant! Aproape ca mi-au dat lacrimile. Dar cred ca stiai ce luptator si ce ambitios ai, nu?
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
Gina2008 spune:
NOVUS bafta la intarcare! Imi pare rau de nenorocita de enterocolita ca te-a facut sa rupi legatura asta atat de frumoasa cu Ada, in felul acesta, asa brusc. Curaj!
Acum doua luni a avut si Calin enterocolita. De unde, nu se stie... si una virala inca! E mult mai complicat dupa. Regim, alimente introduse treptat... da' cred ca ti-a zis doctorita!
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
Ilinca_M. spune:
Sunt foarte happy, asa fericita si relaxata am gasit-o azi pe Phiphi de numa, am stat vreo 10 minute si m-am uitat fara sa ma vada, cum tropaia si ea prin curte (in legea ei, nu impreuna cu ceilalti:)), mai lua o gura de apa, mai arata ceva cu degetul...Apoi m-a vazut, a tras racnetul de Tarzan si s-a repezit la mine, dar nu s-a smiorcait deloc, dimpotriva tot radea la patroana, la ceva parinti veniti si ei dupa copii, imi arata chestii de pe-acolo... Cica nu mai plange deloc dupa ce-o las, mananca foarte bine, educatoarele se mirau ce multe cuvinte turuie, haha, mutulica mea:))) Bine-nteles ca nu e totul lapte si miere, adica 2 lucruri nu reuseste nimeni acolo: s-o culce si s-o faca sa stea pe olitza, daca ziceau ca si pe astea le face o retrageam pe motiv de minciuni nerusinate:)))
Habar n-am cu alaptatu', am ramas ultimu' mohican? De Adee nu-mi mai amintesc nicicum de a intarcat au ba.
Dodo, ce emotionant ai povestit de prima zi!! Ce bine ca-i place!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Ilinca_M. spune:
Acum am vazut si pozele cu fotomodeii Simonei (mandra si ravnita soacra-i mai fi tu!) si cu Bogdi in uniforma trendy cu un pic de mov
Tufete, azi s-au repartizat dulapioarele la gradi. Sophia are dulapiorul nr...18! Asta fiind ziua de nastere a maica-mii, numar de care era foarte mandra, cand juca la loto 18 era primul pe lista. Acum o sa ziceti ca deh, coincidenta banala, dar din atatea dulapioare fix 18?! Orice s-ar spune pe mine ma linistesc chestiile astea, imi dau o stare de liniste si speranta ca legatura nu e pierduta, ca uite maica-mea mai imi transmite cate ceva prin intermediul numerelor, macar (v-am zis ca ea era extrem de pasionata de cifre, numere, peste tot gasea numere care-i spuneau ceva)
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.