Club chic (47)
Raspunsuri - Pagina 12
manumanu spune:
Am fost azi sa incerc parfumuri in Douglas. Sa va spun:
1. M-am indragostit de Donna de Trussardi, mi-a dat asa o senzatie de vacanta, de bine... mmmm... poate, la primavara va fi al meu ![]()
2. Pentru cadou am optat pentru Lolita (au set cu lapte de corp), mi-a placut dar nu l-as purta.
3. Am (re)gasit parfumul pe care il cautam pentru toamna... nu stiu cum de am uitat de el
... Amarige! Da, clasicul Amarige, pe care l-am iubit acum 10 ani, l-am uitat si acum iata ca mi-a iesit in cale (tot in coffret cu lapte de corp si gel de baie)
.
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
rose_selavie spune:
Ti-ai luat Amarige, Manu? Miroase bine si laptele pt corp din gama? Coincidenta, si eu l-am retestat azi, mi-era dor de el. Imi place mult, am golit 2 sticle
. Donna tot nu apuc sa testez :(...
manumanu spune:
Da, Rose, l-am luat pe Amarige
N-am rezistat (plecasem sa-mi cumpar doar ghete pt mine
)... miroase foarte bine si laptele de corp, iar gelul de baie sper ca face spuma...
.
rose_selavie spune:
Sa-l porti cu mare placere Manu! Mi-ar placea si mie un Amarige reloaded...
A mai incercat cineva celebrul pe vremuri Magie Noire? L-am testat si pe asta ieri si mi s-a parut modificat fata de cum il tineam minte. In urma cu vreo 2 ani tot asa l-am testat si mi s-a parut altfel dar am dat vina pe sarcina. Apoi am si citit ca s-a redus mult din formula, l-au simplificat si acum zace uitat pe rafturi ca o cocota data uitarii
.
In anii `90 aveam o mostra din el si stiu ca doar o inspiram si pastram cu grija comoara, era foarte rafinat si elegant.
La multi ani tuturor de Ziua Romaniei!
BraveGirl spune:
Ma bucur ca am gasit subiectul asta. Eram in cautare de parfumuri si mi-am facut o lista cu ce sa incerc.
Citind ultimul mesaj al lui Rose, am regasit pe un raft uitat un Magie Noir. Clasic...vechi, de...nici nu mai stiu cati ani. asa ca acum m-am dat cu el...desi sunt in casa
Inca imi place...inainte mi se parea un parfum pt 'doamne' si cum eu il am de cand eram prin facultate, nu l-am terminat. il pastram doar pt evenimente speciale, apoi am uitat complet de el.
sali spune:
manu, tu ai asta?
http://ro.strawberrynet.com/perfume/guerlain/l-instant-secret-touch-parfum-gel/103828/?CatgId=76
cum este? are pensula? e gel, asa cum zice descrierea?
am inceput sa bantui dupa un cadou ....pt mine!
in privinta parfumurilor, eu sunt genul me, myself and I...![]()
din topurile de craciun de pe strawberry nu ma atrage nimic.....din ultima plimbare in sephora, iar nimic....
in schimb, am incercat din nou alien deliciosu', fara sa-l mai amestec prea mult cu altele. sigur ca mi-a placut mai mult de data asta, atat de mult incat....da, da, ma gandesc sa mi-l iau. pret decent la mine in oras, 220 lei.
geniest, ma incurajezi, nu? 
am testat si celebrul BODY Burberry...si le-am zis ca l-as lua daca imi dau si un trench coat burberry in acelasi pret. ![]()
am incercat edp si edp intense( nici nu stiam ca sunt deja 2 variante) ....nu mi-au placut deloc.
apoi am testat YELLOW DIAMOND-versace. de asta nu stiu ce sa zic, pe hartie parea placut dar culoarea ...nu ma atrage deloc , ma face sa ma gandesc la ficatzi sau alte organe( cred ca de la galbenul acela hepatic
).
sali spune:
daca are cineva pe lista de dorinte TOBACCO VANILLE/Tom Ford , cred ca as putea sa fac ceva in sensul asta. ![]()
ar mai fi vreo 20- 25 de ml.
mai mult nici nu cred ca trebuie.
manumanu spune:
Sali, da, il am de pe strawberry, din primavara. E un fel de gel roz, se aplica cu o pensula si are persistenta apei de parfum, cred. E tare draguta sticluta
, vine intr-un saculet de satin alb, foarte chic.
vl-ad spune:
Buna fetelor,
asi vrea sa fac o comanda pe fragrance si asi vrea sa imi ajunga pana in 17.12 . Credeti ca este posibil?Din experienta voasta care sunt mai repizi si mai seriosi fragrance sau strawberry .
multumesc frumos
anamariame spune:
Vl-ad, eu am facut comanda relativ recent pe fragrance si a ajuns in 4 zile lucratoare. Nu stiu daca acum, inainte de sarbatori, vor mai fi la fel de rapizi.Am si eu o intrebare pentru voi, fetelor: stiti ceva de site-ul laparfum.ro? Am auzit-o azi pe Maia M facand reclama si am vazut ca au preturi bune, mai bune la ce ma intereseaza pe mine decat aoro, dar nu stiu daca sa ma risc.