Bulgarasi de ian-feb 2012 (17) Alaturi de Chri70!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi23 spune:

Chris, sincer sunt fara cuvinte,imi pare rau pentru cele intamplate, nu imi vine sa cred,cat de nedrept..
Lady, ai grija de tine, relaxeazate si gandeste pozitiv...totul va fi bine...trebuie!!!
multumesc si eu fetelor care au postat listutele cu cele trebuincioase pentru bebe,imi sunt foarte utile...fiind primul bebe nu prea stiu ce avem nevoie.
altfel noi suntem bine,crestem si suntem foarte activi,gen"iepurasul Duracel", imi cer scuze ca nu am mai scris de ceva timp...lipsa de internet acasa la parinti mei.
va pupacesc si sa ne ajute Dumnezeu sa avem sarcini usoare si fara evenimente neplacute

+20 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Neata!

Da ce pot sa mai spun cuvintele sunt de prisos. Ieri am intrat sa recuperez paginile cat am fost in concediu si nu-mi venea sa cred ce scrie.

Chiri ne rugam pentru tine sa treci peste marea suferinta.

Desi sunt la a doua sarcina mi se parea de acum imposibil sa se mai intample ceva la noi in odisee. Imi era frica de perioada nasterilor cand se mai pot intampla necazuri dar asa devreme... Dumnezeu sa ne ajute odiseea.

Lady sper sa nu fie nimic grav sa treci peste micile probleme. Dumnezeu este mare nu te mai gandi la bani ca se rezolva din mers lucrurile. Am citit ca vii la Iasi poate ne intalnim, nu stiu cum lucrez pe 26 dar vedem ne auzim. Iti las pe privat numarul meu.

Da noi am fost la Geoagiu Bai, cam mica statiunea dar ne-am simtit bine. Baile termale sunt intr-adevar ceva inedit, Saruca mea nu mai iesea din apa. Au inceput mucii sa siroiasca noroc ca raspunde bine la leacurile mele. Problema era cand ieseam din apa pana la sezlong ca tremuram toti. Am vizitat Alba Iulia pe care am gasit-o mai frumoasa decat era cand eram copil, pacat de santier, Deva frumoasa si ea, Hunedoara m-a cam dezamagit orasul mi s-a parut trist si pustiu, poate e doar o impresie.

12 septembrie emotii mari, schimbam gradinita dar educatoarea si ingrijitoarea sunt aceleasi. Chiar nu stiu cum va reactiona ca as lasa-o la program lung dar parca mi-e mila de ea din prima zi sa o "parasesc". Nu am nici masina si e destul de departe gradi acum fac maraton cu carutul dar la iarna cu burtoiul mare si pe frig, poate imi aduc Matizul care se conserva la ai mei.

Felicitari pentru carucioare colorate . Nu am reusit sa ma programez inca pentru morfo

Plecam spre Botosani mai tarziu pentru o nunta , Va pup si numai vesti bune de acum incolo!

PS Faina listuta dar cam lunga .Eu mi-am luat totul pe parcurs. Am zis nu am nevoie de pompa am avut pana la urma din primele zile si am scapat de mastita, batista bebelusului am luat-o cand avea 9 luni, deci depinde de la caz la caz. Eu zic sa nu ne aruncam la prea multe dinainte

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte 18s+
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aneline spune:

Buna fetelor, imi cer scuze ca ma bag asa pe aici, dar am citit mesajul lui Lady si vroiam sa-i spun sa stea cat mai mult linistita (eventual in pat), fara niciun fel de efort si o sa se refaca dopul. Spun asta pentru ca si eu am trecut prin asta (am pierdut din dop la 14 si la 18 saptamani), si am reusit sa duc sarcina pana la 37 de sapt si 3 zile. Eu am avut si contractii aproape toata sarcina. Din cate am inteles de la dr, daca se pierde din dopul gelatinos pana la 30 de sapt, se poate reface.

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

M-am intors.

treaba sta asa:

-bebe e ok.cel mai important!are 300 gr.e fetitza 100%..i-am ascultat inima pe doppler!

-eu....nu prea

doc. nu stie daca s-a eliminat dopul gelatinos sau nu.daca da-pierd sarcina.secretia mea e un pic lipicioasa ca o gelatina..transparenta

sanage nu mi-a mai curs.decat niste vagi urme am vazut pe chilot!

ea spune,doc. ca e de la activitatea ..de aseara..deci pauza activitati din astea toooooata sarcina!

-tre' sa stau lata-n pat, n-am voie efort deloc!

-medicamente...duphaston la greu..toata sarcina...el mi-a omorat ficatul si sarcina trecuta.

cam atat.ma rog sa nu mai am contractii si nici sangerari...si cel mai important:sa nu fi pierdut dopul!

*Blackmoon Lady 18+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubitRebecca
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Doneaza online si ajuta la strangerea celor 100.000 euro necesari pt reamenajarea sectiei de pediatrie a Spitalului Fundeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi23 spune:

Buna dimineata burtici si un week end linistit tuturor, la noi se pare ca se intoarce vara dupa cateva zile innorate...avem timp numai bun de shopping...
as avea si eu o intrebare pentru cunoscatoare, ce este aceasta "batistuta a bebelusului"...este vorba de acel aspirator nazal,chiar nu ma pricep...
Din listuta am inceput si noi sa achizitionam, cei drept multe le primim de la prieteni ai caror bebe au crescut deja de ex:carucior, patut,marsupiu, tarc de joaca,scaunel de masa....Sincera sa fiu sunt un pic trista ca nu imi pot permite sa le iau de noi, nu ne asteptam la atata cheltuiala iar inainte de sarcina imi doream si visam la ce e mai bun si mai frumos pentru micutul nostru...

+21 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

buna fetelor!
am intrat sa va povestesc patania mea de astazi... facand curatenie prin casa am observat eu cum cada din baie este cam ingalbenita si, de ce... i-am dat un frecus serios cu domestos... deabia la sfarsit mi-am dat seama ca s-ar putea ca bebe sa fie afectat de vaporii de clor, dar cam tarziu ... bineinteles ca ochii ma usturau si in gat inca mai simt vaporii de clor si acum imi pare rau ca din exces de zel as putea sa-l afectez.... mi-am incalzit o cana de lapte, poate nu e nimik... voi ce spuneti?

Mergi la inceput

mai ales ca astazi am intrat in 18 sapt si inca nu-l simt pe bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

raluca stai linistita o sa-l simti in urmatoarele zile.

Cat despre clor si substate chimice stiu ca nu e indicat sa umblam cu ele eu ma feresc cat pot,umblu cu ele foarte rar m-am invatat sa frec toate cele cu un gel de dus care nu prea imi place .

Lasa-le incolo de treburi ca nu ne cauta nimeni cateva luni bebe e cel mai important nu va mai expuneti la daunatori.

22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

kraluca, stai linistita ca nu a patit nimic bebe. Zilele astea si eu am lustruit toata baia si dupa ma ardea gatul de atata clor
Data viitoare o sa folosesc mai putin.
Fiind la prima sarcina normal ca nu l-ai simtit pana acum pe bebe, unele gravidute simt prima oara chiar si la 20 sapt

de baietel mare si 22+ cu zburdalnica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Silvi, da, batista bebelusului e un fel de tub care se ataseaza la aspirator si trage mucisorii. Stiu ca sunt cam horror dar sa stii ca forta cu care trage nu e asa de mare cum s-ar putea crede, adica mie mi se pare ok pt nasucul mic-mic al bebelusilor.
Mady, parca tu intrebai la ce e bun un monitor pt. bebe. Daca ai o casa mare, daca bebe doarme in alta camera decat voi sau chiar la alt etaj, sau, daca pur si simplu doarme iar tu esti la baie sau la bucatarie, monitorul asta te ajuta sa-l auzi/vezi pe bebe. E ca un fel de walkie-talkie, o parte o iei cu tine si o parte o lasi in camera unde e bebe. Il auzi daca incepe sa planga, iar la cele cu video poti vedea daca, de exemplu, vomita lapticul. Cum bebe e mic si nu se poate intoarce de pe o parte pe alta singurel, momentele astea cand vomita lapticul sunt foarte periculoase. Eu am patit-o la Maria, noroc ca eram cu ea in camera. Nu am auzit decat un icnit si cand m-am uitat, era tot patul pliiin de lapte iar ea era deja cu privirea fixa...Daca nu eram in camera putea muri prin asfixie. Nu pot sa descriu groaza care m-a incercat in primele momente pana cand si-a revenit. Asa ca acum sunt hotarata sa iau monitor cu camera video.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 21+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

multumesc fetele pentru raspunsuri, deja m-am mai linistit...
mi se pare ca de cand sunt insarcinata sunt mai sensibila. din punct de vedere psihic e normal, dar eu si fizic ma simt mai fragila: sare un pic de ulei si ma frig si fac o tragedie din asta... eu eram mai tare inainte! asta nu ar fi o problema, dar ma gandesc numai la momentul nasterii; daca eu acum exagerez niste dureri normale atunci ce-o sa fac ???

Mergi la inceput