Bulgarasi de ian-feb 2012 (17) Alaturi de Chri70!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

vai Iaura ce poza clara si frumoasa cu bebelina ta !!! Are deja trasaturi f frumoase.
Cat de scumpi sunt bebeii nostri !!!

gravidutza 20+ de bebitza Gruitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

lady - stai linistita si menajeaza-te, caci va fi bine! si cand spun menajeaza-te, aste insemna si psihic, nu numai fizic. in acest moment contezi doar tu si bebelina ta. la faza cu sexatul chiar nu m-am gandit... noi oricum avem interdictie (ne mai iubim din cand in cand, dar fara sa-l deranjam pe bebe)
ideea este ca suntem toate afectate de pierderea lui sebastian si ne lasam insluentate de aceasta stare!
multa sanatate toturor gravidutelor si bebeilor.... iar lui Chri si sotului le doresc multa putere si intelegere, deoarece toate in viata se intampla cu un rost. poate noi nu ne dam seama, insa este un motiv pentru care sebastian este acum ingeras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Lady, ma innebuneste si povestea asta cu tine...Si, sincer, ma revolta sa ti se spuna "nu stiu daca ai pierdut dopul". Ce naiba, frate, ca mergem la medic nu la frizer.Si daca exista pericolul pierderii sarcinii, de ce nu te-a internat, sa te monitorizeze non-stop, sa te ajute cu tot ce e omeneste posibil...Stiu ca sunt paranoica, dar nu te tenteaza sa mai ceri o parere?Sa te mai vada un medic?Iarta-ma, ma impac greu cu gandul ca cineva iti spune "poti pierde sarcina" dar te lasa sa iesi pe usa cabinetului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

off fetelor cata tristete..numai ce am citit primele fraze de la chris si m-a izbit plansu instant...CHRIS-suntem alaturi de tine...nici nu am cuvinte, sunt de prisos...ma bucur ca ati reusit sa-l botezati, acum este un ingerash care sta langa Doamne Doamne si are grija de el .....ne rugam sa fie bine si sa ne dai vesti bune in curand...in sensu ca poate poate o sa va dea Dumnezeu alt copilas
- MY LADY, draga mea..sper sa fiti bine amandoi si tu si copilasul...stai relaxata, nu face eforturi...si roaga-te la Maica Domnului sa fie bine in continuare...vreau sa spun ca si eu am avut tot asha sangerari foarte putin...intr-o zi de luni m-am trezit cu o picatura de sange..am sunat medicu si mi-a zis sa fac imediat injectie cu no spa si scobutil...dupa aia am mai sangerat exact dupa o saptamana tot intr-o luni, la fel o picatura...si iau no spa cat pot...si evident Utrogestanu ala pe care nu-l pot lasa, tre sa iau 2 ovule pe zi inca o luna de-acum inainte...si eu azi am avut niste dureri mai mari dupa ce am iesit de la perfuzie....si medicu nu mai raspunde la telefon...stau asa in asteptare..si cuminte..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Lady, gandeste pozitiv! Nasa Rebecai a avut probleme asemanatoare la 20-22 sapt si uite ca a ajuns acum 32 sapt si e bine.

mar_ysa, eu inca am greturi zilnic, dar mi le declanseaza iaurtul Rebecai. Pur si simplu nu il suport nici sa ma gandesc la el, dar nu am ce sa fac, copilul trebuie sa manance.

mady, relax. Cuminte in patut.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si o juma de maseluta
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Lady, Ma rog sa fiti bine, tu si bebelina ta Poate ca ai facut prea mult efort zilele astea...

Alina 21+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

of, ce veste groaznica, nu stiu ce sa mai spun

lady, ai grija de tine, stai cumintica in pat si nu te mai gandi la prostii. aerlilian are dreptate despre o a doua parere avizata, daca dr credea ca e vreun risc de ce nu te-a tinut sub observatie si te-a trimis acasa?
scuze,nu vreau sa te necajesc

de baietel mare si 22+ cu zburdalnica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

M-a trimis acasa pentru ca nu se impunea internarea din perspectiva sa.

Nu am hemoragie..decat sangerare izolata..nu am contractii in uter ci pe vagin...iar dopul gelatinos nu-l poate verifica pentru ca ar insemna sa ma puna in pericol!

Ma rog la D-zeu sa aiba grija de noi..atat!Si sa se opreasca contractiile de pe vagin si usoarele dureri de ovare.Ma bucur ca nu mai sangerez.E un semn bun!BB era ok..si asta e bine!Daca era nevoie de o a doua parere sau internare...nu cred ca nu ma trimitea...mai ales ca mi-a sugerat morfologia fetala la Iasi..cand foarte bine putea sa o faca chiar ea!
Merg pe mana ei...ca si in cazul lui Chri..daca nu e sa fie..nu e!Nu totul depinde de doctori..mai depinde si de D-zeu!

*Blackmoon Lady 18+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubitRebecca
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Lady, sufletul meu e alaturi de tine.
Matza sta si ea pe bara, s-a dus cheful de nebunii,da rau de tot. Cand ai un pepenas miscator in tine nu-ti mai arde de hata-hata. Cel putin la mine asa este. Sotul si el ingrijorat de mine pe langa ca adormim imediat ce ajungem acasa.
Am intrat doua minute sa va citesc.
Va pup pe toate, sa fie maine o zi mai buna, sa ne auzim cu vesti mai bune ca prea multa tristete ne-a incercat.

Lady, oricum felicitari pentru pitica. Se echilibreaza situatia acum. Cred ca e numar egal intre fetite si baietei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubbles21 spune:

Nu stiu ce sa zic.
Chri multa putere sa va dea DD sa puteti trece peste asta.
Lady odihna ,odihna si iar odihna.Va fi bine cu siguranta

16+

Mergi la inceput