Licurici de ianuarie-februarie 2009 (152)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui micola

ledi, cum mai e Davidut?

mamici si licurici

Am o din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!

Micola,sar'mana de intrebare..nu e bine,asadar concluzia e :antibiotic in aerosoli,antibiotic oral..si evident ture si ture de aerosoli,ca nah,intai faci acc/pulmozyme,apoi cureti plamanii cu vestuta,apoi bagi antibioticu..si uite asa ne lungim cu astea,dim si dupa-amiaza..tone si tone de medicamente,is satula de tot si de toate..si astept sa ne treaca la amandoi ca mi s-a luat deja.
Sapt asta nu serveste gradi si in functie de starea lui pana la sf sapt voi vedea dk il duc ori nu sapt viitoare..
cam atat..scriu greu k m-am taiat si la dejt.va pup.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Fetelor, la noi problema nu este atat plansul, cat comportamentul DUPA ce o iau de acolo.

Si azi era plansa, murdara de mancare, dar totusi, nu asa de plansa ca ieri.

INSA...

Am luat-o si am mers impreuna pana la o farmacie homeopata si la un magazin. Nu mai asculta de mine, urla, tzipa, orice spun, orice o rog, "NU, tu nu intelegi ca mie nu-mi place la gradinita???"

In magazin a fost rau, o daduse in tantrum de-a dreptul, imi luase portmoneul, scosese cardurile, le imprastiase pe jos, pe acolo, si cand s-a pus pe tzipat la mine...

S-au mai si bagat in seama doua madame, ca de ce nu pocnesc copilul, ca ce e circul asta, ca doua la fund si gata... Cand le-am zis ca acum nu mai e asa, acum intervine Politia, Codul Penal, au zis ca ce Cod Penal, ca pe vremea lor nu era asa, ca sunt prea permisiva si nu stiu sa ma impun in fatza copilului, ca asa se creste un copil, c-o sa vad ce probleme o sa am cu ea cand va fi mare... Bine ca au iesit din magazin, ca imi pregateam replicile...

Plus somnul agitat...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Off Ledi multa sanatate la amandoi, sa treceti repede peste.

Eu sunt zombi, inca nu am reusit sa le fac aproape acelasi program la amandoi, acum Stefan doarme si mandra se joaca cu o zornaitoare , Stefan cand ea doarme e mai cuminte.. plus ca la asta se adauga moftul Elenei de a manca, m-am saturat sa-i dau numai lapte cu branzica.. azi in parc am incercat sa-i dau banana, nici nu s-a uitat, ieri i-am dat 5 lingurite de iaurt..
Am zis ca dupa 3 oct cand incepe Stefan gradi, reincep diversificarea.. mie una nu mi se pare chiar normal ca un copil de 9 luni sa manance doar lapte cu mucilagiu de orez si branza de vaci+ cereale..
Roxana, Irina voi ce sfat imi dati?
Acum are cei 4 incisivi de sus iesiti cred ca nu se mai pune problema de eruptia dentara.. off o iau razna..

Selene eu zic ca trebuie sa ai rabdare, si sa-i explici ca si tati merge la servici etc, iar madamelor trebuia sa le-o tai scurt, nu suport asemenea interventii..

Mergi la inceput

micola, sunt lucruri facute ca sa imi arate ca NU ii place si ca sa NU o oblig sa mearga.

Si eu vorbesc cu ea, si seara, si dimineata, ca e frumos acolo, e o lume a copiilor de varsta ei, sunt desene pe pereti... Deocamdata, nu o incanta nimic, incepe sa matzaie cat ce ma vede ca ii pregatesc ghiozdanelul...

Si azi i s-au dat jucarii, nu o intereseaza nimic, nici ce fac copiii, nici ce jucarii sunt, nu, numai sa nu plec eu...

Daria inca nu doarme acolo.

Sunt destui copii care plang.

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Carmen, aia si fac, ii explic, vorbesc in permanenta cu ea, o alint, o mangai, o tin in brate (cand pot, ca o apuca fix cand car eu sacose :D), o dragalesc, nu strig la ea, nu o cert...

"Madamele" aveau vreo 35 de ani una, coafata si imbracata la 4 ace, cu tocuri subtiri, poseta, cealalta mai in varsta, vreo 45-50 de ani, asa...

Io am fost calma, le-am auzit iesind si am intrabat-o pe vanzatoare daca au plecat, ca, daca mai comentau mult, le "serveam" si eu una...

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Carmen, dar de ce mucilagiu de orez??? e inca cu scaune moi? despre faptul ca nu accepta altceva, ai incercat trucul cu pus in iaurt, sau in ce accepta, cate o lingurita de altceva? am mai zis eu, am avut o pretena care tot asa, maimuta nu ii accepta decat iaurt. ei bine, dupa 3 saptamani de iaurt a inceput sa puna in iaurt cate o lingurita de legume, cate una de fructe, cate una de carne.. a mancat iaurt cu de toate ceva timp si dupa aia i-a trecut pasa proasta. de cat timp vrea doar branza cu iaurt?
Selene, e normal sa faca asa, e doar de 3 zile acolo... da-i timp. si da-ti si tie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Fetelor, sunt tare trista si ingrijorata, ca nici nu ma pot concentra la ceea ce fac la birou. M-am saturat sa traiesc in incertitudine, simt nevoia de un raspuns, vreau sa aflu cauza si remediul pentru aceasta inapetenta/anorexie/sau ce o fi de care sufera Alexia. Copilul meu nu mananca, plange la vederea mancarii, nu cere mancare, deci nu isi satifsace o nevoie primara, de baza pentru existenta. Pe langa asta, a avut si o viroza foarte urata si, de la antibiotic, i-au aparut afte, ceea ce a accentuat lipsa poftei de mancare si scaderea ponderala.

Eu nu stiu ce sa mai fac, ii dau LIV 52, Cavit, de azi ii dau si Peritol, ii dau sa manance ceea ce vrea, cand vrea, cat vrea si nimic. Nu mai bea lapte, nu mai mananca iaurt, carne nu mai zic... Oare ce sa mai fac?

Luni ma duc la spital, oriunde vad cu ochii, si ii fac toate analizele posibile, de la simpla hemograma, la anticorpi pentru toate bolile infectioase, markeri tumorali, orice, indiferent cat ar costa si oricat ar zice lumea ca sunt exagerata. Cred ca m-a apucat disperarea...si imi vine sa plang si sa plec acasa la copil...

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Scuze ca va bat la cap, dar...

Daria adormise, v-am spus ca are somnul agitat, e a doua oara acum cand se trezeste...

S-a trezit plangand, s-a uitat la mine, a inceput sa planga si mai tare, am luat-o repede in bratze, ea s-a uitat iar la mine si... "mami, vreau la mami!", ca si cum nu m-ar fi recunoscut... Sunt cu ea in bratze acum, cand scriu, si ea ma intreaba "unde e mami?"

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Selene, Daria trece printr-o schimbare majora. E normal sa se comporte asa. Ea tot spera ca o vei tine acasa in continuare.
Aseara am vorbit cu ai mei acasa, ei sunt inca in Ro. Vor veni impreuna aici la final de septembrie. Tudor a incercat o juma de ora sa ma convinga sa vin eu in Ro si apoi sa plecam impreuna. Nu vroia cu nici un chip sa priceapa ca vin ei cu tati. Nu si nu, sa vin eu si sa plecam impreuna. Bineinteles ca el de fapt vroia ca eu sa ma intorc si sa nu mai plecam, dar nu spunea asta.
Deci, daca la 6 ani nu accepta schimbarile, ce sa mai vorbim de nici 3 ani.

Bee, Imi pare rau ca va confruntati cu asemenea probleme. Nu prea stiu ce sfat sa-ti dau. Stiu ca e greu sa accepti ca nu mananca, am trecut si eu prin asta cu Tudor.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Selene iti faci prea multe probleme, e normal sa treaca printr-o perioada de adaptare mai mult sau mai putin usoara, cu cat sunt mai mari in varsta cu atat percep despartirea mai greu, mai ales daca au stat izolati numai cu familia, nu au fost dusi la activitati cu alti copii, playdates/etc.

e o schimbare majora pe care unii o percep mai adanc altii nu.

pana si fi-miu care merge de la 12 luni la gradinita are zile in care iese urland pe usa si tipa la mine ca nu vrea la gradinita

acum Daria te si testeaza un pic, vrea sa vada daca treaba cu gradinita is for real sau nu:)), daca cedezi acum si o tii acasa cateva zile o sa primeasca un mesaj eronat cum ca gradinita e ceva optional unde mergem dupa toane si va continua cu scenele de o sa ti se acresca. si tu cum ai nervii subtiri nu te vad prea bine (glumesc, nu te supara).

daca tu crezi si vezi ca intr-adevar nu ii merge bine, atunci mai tine-o un an acasa...sau schimba gradinita, poate e ceva aolo care nu ii place, oricum dupa trei zile e prematur sa tragi concluzii

ce spui tu acolo cu scenele din magazin si acasa...pai al meu le face in mod constant, chiar ieri l-am luat cu fundu in sus de la gradi (a lovit un copil si a fost pedepsit), am mers cu el la cumparaturi si mi-a facut niste scene de toata frumusetea, voia neaparat o masinuta pe care nu am vrut sa i-o cumpar (Desi in mod normal i-as fi cumparat-o, acum a fost pedepsit pt ca a lovit copilasul acela destul de rau, i-a lasat o urma pe obraz). In magazin a urlat pana nu a mai putut, i-am explicat motivul pt care nu pot sa ii cumpar masinuta si l-am lasat sa se smiorcaie, se uita lumea ca la urs, el agatat de piciorul meu schimbase tactica: mommy i am being nice now:)), i want the car pleaseeeee

anyway...am divagat:)

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput