Licurici de ianuarie-februarie 2009 (152)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ledi sanatate multa

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Ledi sanatate multa

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Multumesc.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Nadia e foarte trista ... umbla intr-una s-o acute pe Ioana. In vacanata au stat non-stop impreuna si acum nu o vede decat la 6 seara ...
Ieri cica a batut cu bona tot cartierul, cautau scoala. Azi i s-a facut mila lui tata si a luat-o cu el cand s-a dus sa o ia pe Ioana de la scoala.

Pe de alta parte Ioana e in culmea fericirii, e tare incantata de scoala, de doamna, de colegi, de abia asteapta sa mearga.

vero offf mi se rupe sufletul cand povestesti de Alice, parca o vad pe Ioana mea cand a aparut Nadi.
Nu stiu ce sfat sa iti dau (cred ca deja le sti pe alea cu "stai cu amandoi", "implic-o in cresterea lui bebe").
Cand va creste Leo si nu va mai fi asa dependent de tine va fi mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ledi, multa sanatate piticului!

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Ledi multa sanatate lui David!

Si noi am mers ieri la gradi, a fost deschiderea oficiala, Stefan a fost incantat, a plans putin, dar apoi s-a luat cu joaca si a uitat ca nu sunt acolo. El v-a incepe din 3 octombrie, atunci vom vedea ce va fi.
Trebuie sa-i fac niste analize si ma gandesc de acum cum va reactiona.. .

Elena e tare nazdravana, se ridica cat poate de des in picioare, merge de-a busilea.
Inca nu si-a schimbat meniul suntem tot la lapte cu branzica de vaci, cateodata putin fruct.. eu de multe ori cred ca o iau razna..

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Ledi sanatate multa la amandoi!

Naty ce draguta e NAdia, ce o fi in sufletelul ei cand se vede singura. Bine macar ca e Ioana fericita.

Bebelusi habar n-am avut ca mergem la Sibiu. Am ajuns vineri pe la 23 si am plecat duminica pe la 9.30. Iar sambata pana am mers sa ii iau un cadou fratelui (nu eram pregatiti de acasa), pana i-am facut un tort, apoi m-a durut burta.
Cu ocazia asta mi-am dat seama iarasi ca nu am numere de telefon de la voi si ca daca ma nimeresc printr-un oras asa pe fuga nu pot da de nimeni.
Si am mai realizat ca situatia de gravida nu imi mai permite sa fac drumuri cu masina lungi de 4-5 ore.

Crisspy eu cred ca e bine 450 gr in 2 saptamani. Off ce emotii am si eu cand ma gandesc ca apare si bebe 2 iar Marius o sa ma vrea pentru el.

Eu am cateva zile mai pline la munca si nu am mai apucat sa plec la program de 6 ore. Si Marius o pune pe mami sa ma sune si imi zice "hai acasa mami".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Ledi sanatate multa

ufff, gelozia asta, e tare grea. Ana face lucruri ciudate, ieri am fost la plaja si a facut caca in lacul Michigan, ea care nu a mai facut de 6 luni cel putin. Sa m a fi vazut pe mine cum i-am luat galeata, i-am curatat chilotii si am mers la dusuri sa o spal. Nu imi venea sa cred, eu cred ca toate astea le face sa ne atraga atentia.
Seara se culca tare greu, imi spune:"mami nu pleca" si asa o tine vreo 30 de min. a intevrnit Cristi si merge el numai la ea. Mi se rupe inima,se vede cat sufera in ea, chiar daca cu Filip nu are nimic si il iubeste. Vrea f mult in brate, sa o alintam, pupam...sa ne jucam, cea ce nu ma/ne deranjeaza.

L-a luat pe NU in brate si il tine f strans

aaa si normal ca TUSIM
nici nu ma mai stresez, macar isis face imunitate.

va

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna, tuturor.

Ledi, sanatate multa. Are si gradinita rolul ei in privinta bolilor, din pacate.
Veronica, uf, imi pare rau ca Alice resimte schimbarea asa tare. Poate reusesc sa ajung la voi intr-o zi. Inca mai am niste probleme de rezolvat care nu-mi dau pace.

Succes in noul an tuturor gradinarilor si scolareilor.

Eu nu stiu ce sa fac. Am fost de dimineata sa il inscriu pe Tudor la scoala. Aici legea spune ca copilul trebuie inscris in clasa I in anul in care implineste 6 ani. Cu toate astea mi s-a spus ca, avand in vedere ca nu a facut decat 2 ani de gradinita si ca nu stie deloc franceza, am putea sa il inscriem la gradinita. Nu stiu ce sa fac. Ar fi poate mai bine sa fie inca un an la gradi pana invata ceva franceza, dar pe de alta parte va avea numai colegi mai mici ca el pana la 1 an jumate, nici unul de varsta lui.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaq spune:

Ledi, multa sanatate! Ca sa ma alatur clubului: si Luca reactioneaza la fel de cand am nascut. Clar are nevoie de mai multa atentie. In primele saptamani il alaptam pe Felix in fotoliu si il leganam pe Luca pe un picior in acelasi timp. Acum e mai independent, tati se joaca foarte mult cu el. De fapt, tot timpul liber pe care il are Tavi il petrece cu Luca. Dar suntem mult timp si impreuna. De exemplu seara, la ritualul de culcare participa toata lumea. Luca face baie in vana, Felix in vanita de bebe. Luca bea lapte, Felix e alaptat in acelasi timp. Luca se spala pe dinti si se schimba in pijama, Felix si el (mai putin spalatul pe dinti :). Dupa care toata lumea cu mic cu mare in patul nostru la povesti. 2-3 povesti...Felix asculta si el cum povesteste tati :). Pe urma, toata lumea la culcare. Atunci vrea sa stau cu el, si stau pana adoarme...abia astept sa treaca peste faza asta.Luca face pipi pe olita daca ii spunem noi sa faca, nu din proprie initiativa. Stiu ca e pregatit pentru ca noaptea nu mai face pipi in scutec de vreo 5 saptamani si nici la nani de dupa masa. Dar nu se intrerupe din joc sau alta activitate ca sa mearga la toaleta. Caca ce sa mai zic, a facut o data o urma de caca in olita. Faza comica: aseara chiar si-a amintit cum a facut mini-caca in olita si mi-a zis: "Luca facut caca mic la olita. Nu poate caca la olita, nu merge...nu functioneaza fesele, n-are baterie". Am ras de numa. Daca nu merge ceva e pentru ca n-are baterie. E clar constient ca are un blocaj cu caca. Las ca gasim noi baterie si o sa mearga.mami de Luca nazdravan 02.02.2009 +41

Mergi la inceput