Licurici de ianuarie-februarie 2009 (152)
Raspunsuri - Pagina 6
Selene_Bunny spune:
Impresii:
La 12.30 m-am dus dupa ea, era inca la masa, cu ceilalti copii. Stie personalul ca noi nu mancam carne si m-au asigurat ca au avut grija de asta. Asistenta, cea tanara, mi-a spus ca Daria a stat numai cu ea, nu a vrut cu "doamna".
Cand a iesit de la masa, nu m-a vazut, a iesit incolonata si s-a dus la baie, cu ceilalti copii. Cand a iesit de la baie, plangea, rosie la fatza, cu mucii la nas si cu boabe de orez pe guritza. Am luat-o in brate, am linistit-o, "Sorana, unde ai fost fara mineee?"
Asistenta mi-a spus ca nu a plans deloc dimineata, ca s-au jucat. Nu stiu ce a mancat, ca nu a stiut sa imi spuna, banuiesc ca supa. Dimineata, ceva paine cu ceai.
A zis ca a dus-o "doamna" la baie, au WC normal, cu reductor.
Cica de maine ar trebui sa o las sa doarma acolo, mai vedem...
Ea zice ca nu mai vrea la gradinita.
Maine trebuie sa ii platesc integral si masa, 120 de lei.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
miereamara spune:
Ce emotii pe voi fetelor...vad ca e mai greu pentru copii si parinti cand merg copilasii mai tarziu la gradi, parca e despartirea mai grea!
La noi cand a inceput Aidan avea aproape 12 luni, nu prea stia el ce si cum.
Tiny baby gator
Baby gator
bpaula spune:
buna dimineata,
succes celor care merg la gradinita si celor care au inceput scoala. Ce emotionant!
Ma gandesc ca poate ca era mai usor si pentru Marius acum decat dupa ce o sa stau eu acasa cu ei cateva luni dar om vedea la primavara.
In week-end am tras o fuga scurta la Sibiu, a fost ziua fratelui meu. A fost tare entuziasmat ca mergem a "biu la unchiu Iie"
In rest sunt mai bine, n-am mai vomitat din fericire, am reinceput sa iau si fierul dar struguri mananc mai rar si mai fara coaja.
Vero nu stiu ce sa zic cu olita, voi aveti mocheta in casa sau covoare? Daca ai covoare ai putea sa le strangi pana se invata ea. Sau sa stea in casa in pantalonasi mai lungi, ii uda pe astia si nu mai ajunge atata la covor.
Marius s-a invatat cu pisu, cu caca in ultimele zile a facut la olita, dar mai mult pentru ca daca il simt cand vrea sa faca il mai las in funduletul gol prin casa si atunci se duce repede la olita daca il trece. Pe jos el nu prea a facut decat pisu de vreo 2-3 ori mai demult. La somn inca punem pampers, pe drum pe masina s-a cerut la pisu, deci sper sa reusim sa scapam anul asta
O zi buna sa aveti!
bebelusi spune:
Paula, ai fost in Sibiu si nu ai zis nimic???????????????????????????????????????????????????
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
alinuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui veronica75 Fetelor se dicuta despre comportamentul copiilor vizavi de venirea bb-ilor. Va povesteam ca Alice se comporta destul de bine (in aparenta) pentru ca eu cred ca in sufletelul ei totusi e ceva Intr-o dimineata se trezeste si vine la mine in camera unde eu dormeam cu bebe Leo in pat...Alice a deschis usa a facut un pas si cand a vazut ca dorm cu bb a dat cu spatele, a iesit si a inchis usa....degeaba am strigat eu dupa ea ca nu a mai venit... Astazi la amiaza dormeam cu ea si a inceput Leo sa planga. Alice s-a uitat cu tristete in ochii mei si ma apucat de mana parca incercand sa ma opreasca sa nu plec... " target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi |
Vero iti voi spune punctual cum procedam in situatii similare
Incercam sa fac pentru amandoi acelasi lucru. Il luam si pe cel mare in pat, daca dormeam cu bebe, Il puneam si pe Teo la san (se prefacea ca e bebe, deja intelegea ca ne jucam)... dar practic ii aratam disponibilitatea mea de a oferi la fel pentru amandoi.
Cand bebe plangea nu saream repede spre el. Daca ma jucam cu Teo il intrebam daca ma lasa sa merg sa vad ce are bebe, ba chiar il rugam sa mearga si el: "mergem impreuna sa vedem ce-i cu Andu?'
Nu e usor, dar incet incet se va adapta. E foarte important sa nu ii despartiti, sa ii tineti impreuna cu voi pe amandoi si sa incercati pe cat puteti sa le oferiti amandurora aceleasi 'atentii'..pe cat posibil (sau macar comparabile).
poate te ajuta cu ceva ce am scris acum cateva luni si aici:
http://meseriademama.blogspot.com/2011/04/adevar-sau-provocare.html
succes
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">timpul vacantei...
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
micola spune:
neata
Selene, nu inteleg de ce va cer banii asa devreme..Aici ii dam la sfarsitul lunii. Si e 6 lei pe zi. Dar nu e step by step, e cresa obisnuita.
Azi au fost mai putini plangaciosi, chiar i-am zis "pa" si nici nu s-a intors la mine..
La 10 ma duc sa-si dea o tipa examen pe capul meu...adica sa ma tunda+aranjat Wish me luck!
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui micola neata Selene, nu inteleg de ce va cer banii asa devreme..Aici ii dam la sfarsitul lunii. Si e 6 lei pe zi. Dar nu e step by step, e cresa obisnuita. Azi au fost mai putini plangaciosi, chiar i-am zis "pa" si nici nu s-a intors la mine.. La 10 ma duc sa-si dea o tipa examen pe capul meu...adica sa ma tunda+aranjat Wish me luck! mamici si licurici Am o din 21.01.2009 ! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !! |
Furnizorii i-au rugat sa le dea banii acum.
Am vazut si meniul de ieri:
8:30 - paine cu sunca de Praga + ceai cu lamaie
12 - supa de zarzavat, pilaf cu carne de pui, salata de rosii si castraveti, mar
16 - minicroissant
Multumesc pentru retete, micola!
Lucrusoare de vanzare...
crisspy spune:
'Neata,
Vad ca prima zi de gradi a fost cu emotii mai mari pt mamici decat pt cei mici.
Noi am avut noroc ca l-am dus pe Razvi in mijlocul anului si a fost singurul care a plans. Daca erau mai multi plangaciosi cred ca dura mai mult acomodarea.
Cristi felicitari pt bulina...si la Razvi la gradi se practica tipul asta de recompense si cica functioneaza. Am incercat si eu acasa sa-l fac sa faca diverse spunandu-i ca ii dau bulina insa ciuciu...nu vrea si pace. dar daca o primeste de la gradi e foarte bucuros.
Vero sanatate multa lui Alice si tie. Sa stii ca si eu simt uneori ca il tradez pe Razvi, ca nu-i mai pot acorda toata atentia mea. Si simt uneori gelozie fata de Adi cand vad ca Razvi il prefera clar pe el.
Si eu ma duc mereu cu matza mica la Razvi si ii zic ca a venit surioara la el ca toata ziua i-a fost dor de el si o lipesc de obrazul lui ca si cand l-ar pupa. Si este foarte fericit si o pupa si el. Insa are momente in care vrea sa ma duc cu el si se nimereste chiar cand o alaptez pe cea mica si atunci mi se rupe sufletul ca nu stiu pe cine sa las si la cine sa merg.
Patri ce frumos ca vorbeste atata Vladut asa afli ce se intampla cu el...noi din pacate trebuie sa ne bazam pe ce ne spun educatoarele ca Razvi nu povesteste nimic. Irina cum mai e?
Selene e o schimbare destul de mare si ia ceva timp sa se obisnuiasca cu gradi...depinde acum de la copil la copil, cat de independenti sunt fata de parinti. Noi am fost sfatuiti de la gradi sa-l lasam din prima la program prelungit, acum tu faci cum crezi de cuviinta.
Razvi a inceput sa mai zica si el cateva cuvinte, pocite, dar macar mai zice cate ceva. Sper sa-si dea drumul incet, incet. Oricum este foarte atent, daca nu i se pare lui ca suna cum trebuie nu mai zice deloc.
Andra e Ok, doarme mult si ziua si noaptea, nu plange, e foarte cuminte. Mancam asa si asa, am cantarit-o ieri si la 2 saptamani de la iesirea din spital a luat 450gr cu tot cu scaderea fiziologica. Sper ca e bine asa. Azi incercam sa mergem sa repetam testarea auditiva si sa luam rezultatele de la testele genetice pe care i le-am facut in maternitate.
O zi usoara tututor si multi
Crisspy, fericita de Razvi si Andra - Maria
Leditia spune:
Neatza..
Eu dau din una in alta si parca nu se mai termina..David tuseste de rupe,insa nu are muci,doar ca de la 6 la 7 si ceva a tusit intr-una de-mi venea sa plec in lume..M-as fi dus cu el la dr,dar efectiv nu ma pot misca din casa...
Micola si la stat difera preturile..Vorbeam cu o bunica in parc ca in zona e o gradi si mi-a zis ca o costa 300 lei/luna..evident fara rechizite si ce se mai cere pe la gradi.
Selene,usor,usor se va obisnui si veti intra intr-una ritm..iar tu vei avea timp pt treburile tale.
O zi frumoasa tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
Selene_Bunny spune:
crisspy, inca n-avem "trusoul" de gradinita, suntem "in constructie". Plus ca de-abia saptamana viitoare va fi sedinta cu parintii, sa ni se mai dea indicatii.
Azi primesc actele medicale, nu m-au trimis sa-i fac niciun exudat, niciun coproparazitologic.
Lucrusoare de vanzare...