Strumfi&prichindei iul-aug2011(4)SANATATE GABRIEL!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Dya, noi avem produse de la Bubchen. Ulei pt masaj, avem de la botez, luat de nasa, Jhonson's cu levantica.

Nici eu nu foloseam Jhonson's , dar daca din asta a luat si acum este sfintit, il folosim. Nu a avut nimic pana acum.

Servetele umede avem Nivea Bio si sa stii ca am vazut o mare diferenta intre astea si celelalte. Pe langa faptul ca au doar vreo 3-4 ingrediente, nici nu ramane pielea lui bebe alunecoasa/unsuroasa (nu stiu cum sa zic) .

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca-28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dya27

salutare mamici!

Felicia si eu sunt 100% de aceeasi parere ca si tine, nu ma lasa sufletul sa il las sa planga mai mult de 2 minute..Ce ziceam eu cu vreo doua zile in urma facea referire la cu totul altceva

Intrebare intrebatoare : voi ce produse pentru ingrijirea bebeilor (sampon, lotiune de corp, gel lavant) folositi? Noi am inceput cu produsele Galenco (caci am primit o trusa la maternitate) si acum voiam sa cumpar de la Mustela dar am gasit http://criticomamica.blogspot.com/2010/09/mitul-mustela.html ce m-a speriat. Ce parere aveti?
Eu am si un ulei pentru masaj de la johnsons baby si tot pe blogul respectiv am gasit si un articol despre el asemanator cu cel despre mustela.
sunt constienta ca-s chimicale dar totusi nu ma asteptam sa fie atat de nocive.

Iti multumesc Doamne pentru cel mai minunat cadou Ianis-Stefan (4 iulie 2011)

Dya interesant blogul. Eu Nataliei ii fac masaj dupa baita cu ulei de floare soarelui fiert in baie de aburi cam 10minute, asa ne-a recomandat pediatrul si are dreptate este cel mai putin nociv si foarte ieftin.

ANCA MAMI DE IUSTINA(6 ANI), STEFANIA(4ANI) SI NATALIA(6AUG2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca-28 spune:

La noi maine Iustina incepe scoala, am niste emotii...

ANCA MAMI DE IUSTINA(6 ANI), STEFANIA(4ANI) SI NATALIA(6AUG2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Dragele mele am creat un grup pentru noi pe FB unde ne putem admira piticii:D

plange ana...revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Buna fetelor,

Noi se pare ca incepem sa ne facem program si ziua. Stefan reuseste sa doarma o repriza de 3-4 ore de la 12 la ora 15, dupa care sta la tzitzi pana seara la ora 21 cand facem baita.Oricum, deja suntem mai bine. Noaptea doarme in 3 reprize a cate 4 ore, 2.5 ore si 3 ore, de la ora 21 pana dimineata la ora 9, asa ca nu ma plang.

Dya, noi folosim servetele de la Nivea primite (numai noaptea dupa caca), sapun lichid tot Nivea care este si sampon. Ziua, dupa caca spalat la chiuveta si dat cu ulei de masline fiert la bain marie in care am pus o fiola de vitamina A. Pana acum nu acum nu am avut probleme cu eritemul fesier. DUpa baie masaj cu acelasi ulei de masline (miroase ca un pui gata de pus la prajit )

Am si eu o intrebare pentru fetele care depoziteaza laptele in congelator: ce fel de recipiente folositi? Eu ma gandesc sa incep sa ma mulg si sa pastrez ceva la congelator, pentru zilele cand bbe va fi scos in parc de bunici. Are cateva ore pe zi cand cere papa din 15 in 15 minute, si sper si eu sa il mai predau din cand in cand bunicilor

Mamutz, foarte frumoase pozele de la botez.

Alexia, cand aveti botezul?

Felicia, bine ai revenit, ne era dor de tine.

Mami de Pusculeanu mic si foarte plangacios (24 aug 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

cateva poze de la botez

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui v_florina

Am si eu o intrebare pentru fetele care depoziteaza laptele in congelator: ce fel de recipiente folositi? Eu ma gandesc sa incep sa ma mulg si sa pastrez ceva la congelator, pentru zilele cand bbe va fi scos in parc de bunici. Are cateva ore pe zi cand cere papa din 15 in 15 minute, si sper si eu sa il mai predau din cand in cand bunicilor

Mami de Pusculeanu mic si foarte plangacios (24 aug 2011)

Pungute speciale pentru congelator www.baby-walz.nl/Eten-drinken/Borstvoeding/Borstvoedingsaccessoires/group/55205/product/2572428/L/3/Moedermelkzakjes.a833.0.html" target="_blank">genul asta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

cateva poze de la botez

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si Alexandru 01.07.2011

Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Sa iti traiasca micul crestin!!!...asa de mic si vulnerabil pare Alex!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna...eu sunt bine astazi,se pare ca mi-am revenit....ia spuneti-mi si mie poate sa aibe un puseu de crestere acum la o luna???
sa va descriu programul de ieri si azi:
ieri masa la 7,8,apoi la 10,apoi la 11 a reusit sa adoarma pana la 14(in reprize) apoi la 17,apoi la 18,la 19 juma (cand a stat cam o ora) apoi la 22:30,la 2 noaptea la 4 la 7 juma apoi la 10 a dormit de la 11 la 13,a mancat la 13 juma pana la 14,apoi la 15,si acum la 16 si tot agitat pare, nu va zic si cat a vomitat,pe masura la cat a mancat....ori nu se satura ori are puseu ori asa e normal si sunt eu dereglata la cap????mie nu mi se pare ok sa pape asa la o ora,pt ca de fiecare data da afara f mult...

off,sper ca s-a inteles ceva...

Mami de Razvan (09.05.2007) si Rares (12.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

anaemi ai pm.

Mami de Razvan (09.05.2007) si Rares (12.08.2011)

Mergi la inceput