Strumfi&prichindei iul-aug2011(4)SANATATE GABRIEL!
Raspunsuri - Pagina 5
anca-28 spune:
Neata
Noi aseara am avut vreo 3 ore de "serenada" din cauza colicilor, dar pana la urma bebelina s-a linistit pe la 1 si a adormit in pat langa mine. Abia astept sa treaca perioada asta de colici. Natalia cred ca a inceput sa ne vada pt ca intoarce capul dupa noi si cand e linistita ne mai da si cate un zambet mic in coltul gurii.
Mady multa sanatate.
ANCA MAMI DE IUSTINA(6 ANI), STEFANIA(4ANI) SI NATALIA(6AUG2011)
anca-28 spune:
Cred ca lumea a iesit la plimbare, vor sa profite de ultimele zile cu soare di anul asta.
ANCA MAMI DE IUSTINA(6 ANI), STEFANIA(4ANI) SI NATALIA(6AUG2011)
anaemi spune:
Ce pustiu e pe aici
Cred ca fetele au fost la treaba, mancare , curatenie, iar apoi la somn sau pe afara cu piticii
Eu am facut pana mai devreme mancare si am strans dupa pitici .
Petru a dormit de azi noapte la 12 pana la 5, a papat apoi a dormit pana pe la 8 cand a papat iar si iar somn pana la 11 .Si de atunci e treaz.
Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
anaemi spune:
Oana hemoroizii astia sunt tare pacatosi
Alexia, eu pana sa-mi iau wrap si sling am avut un marsupiu cu 3 pozitii si unul baby Bjorn.
Dar eu m-am indragostit de astea si nu le-as mai da pe nici in marsupiu...poate pe vreun mei tai sau wrap tai, sau ceva asemanator. Dar pe alea "clasice" in nici un caz.
Link-ul pus de Adra este f bun, plus ca mai sunt o gramada de articole despre ele, pe net.
Mady multa sanatate! Cum te mai simti?
MihaelaV, pe asta cu nurofenul nu am mai auzit-o
Fosta noastra pediatra ne spunea sa le dam Perito copiilor ca sa doarma ...Nu m-ar mira ca mamica respectiva sa le dea nurofen copiilor tot "la sfatul medicului"
Mare e gradina lui Dumnezeu!!!
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Babylicious spune:
Haideti mai mamicilor, pe unde umblati?
Betty, voi sunteti bine?
Oana mamica super-fericita de Eliza Maria
adra_bell spune:
eu sunt la apel, ma dau pe net, Filip motaie pe picioarele mele si-l doare burta
amuzant despre alaptatul in public. Atentie, imagini socante:D
http://mamamojo.wordpress.com/2007/09/12/breastfeeding-in-public-warning-offensive-content/
blog
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
anaemi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adra_bell eu sunt la apel, ma dau pe net, Filip motaie pe picioarele mele si-l doare burta amuzant despre alaptatul in public. Atentie, imagini socante:D http://mamamojo.wordpress.com/2007/09/12/breastfeeding-in-public-warning-offensive-content/ blog The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world |
Babylicious spune:
Superb, Adra!! La multi ani pt ieri, si tie si lui Anamaria!!
Oana mamica super-fericita de Eliza Maria
adra_bell spune:
www.fromdatestodiapers.com/50-rules-for-dads-of-daughters" target="_blank">50 de reguli pentru tatii de fetite
blog
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world