Strugurasi S-O11-Hai Irinush,Andr@,Hayat (110)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui darisa

hellooo fetele

Noi suntem euforici! Am semnat azi actele pentru casa. in curand ne apucam de lucrari. Deja pot face planuri de cum o sa-mi amenajez gradina si camerele copiilor...abia astept!
Pupici!

35+

Mami de Alex ( 3 ani si 2 luni) si asteptandu-l pe Radu

Sa fie intr-un ceas bun si sa va aduca noroc!

mami de (30.06.2005) si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

nici un semn de la fetele care nasc azi?!?

edit: uffff .... am emotii mari pt andreea... i-am dat mesaj si nici un raspuns. cred ca a nascut

mami de (30.06.2005) si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

fetele care nasc, tinem pumnii

HAYAT, draga de ea, de cand astepta...

AYAN doarme

sper sa am timp sa scriu cum am nascut, eu nu mai am timp de nimik, in timp ce doarme el, tre sa fac o gramada de lucruri

vineri dim stiti ca m-am trezit cu sangerare, apoi din ce in ce mai abundenta,si cu doua zile in urma, chilotii uzi, am fost la control pe la 12,dr mi-a zis sa ma duc direct la spital, ca o sa nasc,ca e colul sters,a sunatt la spital sa le spuna ca vin. Am ajuns pe la 13.30, dar nu aveam nici o durere,doar sangerarea aia.Dilatatia era vreo 6, nu mi-au dat nimik,au zis sa ma plimb vreo juma de ora. Apoi, dilatatie 8, mi-au pus o perfuzie,dar au tinut-o vreo 5 min,apoi au scos-o,si au inceput durerile alea mari, si stateam pe pat, dr zicea s aimping cand simt ca vine durerea, io impingeam, ma tineam cu mainile de spatarul ala de fier de la capul patului si doctora zicea ca nu imping...si eu ,cu cea mai maire putere..apoi m-a pus pe capra,ca a zis ca se vede parul, pe capra,cel mai mare chin, cele mai mari dureri, si nu erau numai astea, as fi suportat, dar doctora era in fata mea,cu mana bagata in mine, alte asistente ma tineau, si altele impingeau cu coatele pe burta,si atunci nu mai aveam nici aer si nu mai puteam sa imping...la 4.30, au zis cezariana...si asta a fost, cel mai important este ca AYU meu e bine si sanatos, cine stie ce se putea intampla. Acuma nu stiu,doctora zicea ca eu nu impingeam din fund.. cand impingeam,simteam asa ca imi plesneste capul,si am ochii rosii rosii de la vase de sange sparte. Poate oi fi pierdut lichidul inainte si d'aia nu iesea, nu mai stiu ce sa zic
Maria, in schimb,doctora mie mi s-a parut ca s-a chinuit foarte mult cu mine si ca a incercat sa ma ajute cat a putut ea de mult sa nasc normal, si apoi a venit in fiecare zi sa ma vada, mi-a dat drumul acasa intr-o dupa - amiaza si m-am intors seara la spital....adik a avut grija de mine.
Nu vroiam asa sa va descriu cum a fost,ca nu vreau sa sperii pe cineva, propabil ca sunt eu mai toanta si mai fara putere:)...

Va pup si sunteti cele mai dragi prietene si mamici

Zubi, mami cu AYAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

si vreau sa va spun ca nu am lapte:(
Vineri am nascut,si la bebe la alaptat am avut voie duminica dupa masa, pt ca dr mi-a dat un medicament ,a zis ca arata uterul meu nu stiu cum...si acum incerc, nu ma las,dar..cand il pun la san, trage ce trage si apoi se pune pe urlat si nu se mai opreste,si atunci ii pun bibe,ce sa fac..pe mine sanii nu ma dor deloc,nu sunt umflati,tari..deci nu cred ca am canale infundate, si ma mulg cu pompa, vreo ora la ambii sani si iese un lichid apos, in nici un caz laptele ala galbui si mai gros,si cam undeget de biberon. acuma mai incerc totusi,beau ceai,lapte...dar el cred ca deja s-a invatat la bibe...

Zubi, mami cu AYAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Zubi, probabil ai impins din piept. asta imi povestea soacra-mea, ca multe femei imping gresit. cica pe vremuri li se dadea la femei o sticla sa sufle in ea, ca asta te ajuta sa impingi din fund, cum a zis doctora ta.
dar lasa, bine ca a trecut si sunteti bine amandoi.

darisa, felicitari pentru casa.

pe mine chiar nu ma doare cand misca bibi. imi place de mor

36+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

A ajuns mama la mine!

mi a palpat burtica si zice ca bebelusa depaseste 2500 gr.probabil se va naste la un 2800. Doamne ajuta sa mai creasca un pic!

Mi a mai venit un pic inima la loc! Ma speria ideea de a fi mai mica de 2.500.

Oana 37+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

zubi, ma bucur ca sunteti bine :) ... lapte vei avea.. continua sa-l pui la san.. la inceput e apos si apoi va deveni din ce in ce mai gros in functie de nevoia lui bebe .. ii poti da completare, dar foarte putin :)
sa stii ca si eu l-am nascut greu pe Andy.. mie mi-au bagat oxigen in timpul nasterii pentru ca simteam ca ma sufoc.. ma apasau asistentele rau pe burta ca sa iasa... depinde si de organism.. e bine ca sunteti sanatosi, restul nu mai conteaza :)

38+ cu Albert si mami de Andy 3 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui bujo

Pai mi-am luat 2,5m de material de 1,5m latime. Am taiat in 2 pe lung si am cusut cap la cap, deci 5m x 0,75m.

bujo mami de Filip si Caterina

Na eu l-am facut de 4,6 pe 0,6 m.. si si cu 0,6 mi-i se pare tare lat.. insa poate putea fi mai lung

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Zubi.. important e ca sunteti bine , laptic o sa ai , si si colostru pot sa ii dai daca ai ca e plin de anticorpi..
Noroc ca sunteti acasa, ca bebe e cuminte...

Norocul meu e ca am reusit sa imi gasesc putere sa imping.. de unde? nu stiu dar expulzia a fost simpla, pe langa travaliu..

Darisa felicitari pt casuta ..

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Salut fetelor,

Zubi, Natalia, important este sunteti bine si voi si bebelusii .

Stefy, superbe pozele. Si eu mi-as fi dorit sa fac poze cand e burtica mai mare, dar nu aveam cum. Eu am facut la 23 saptamani, ca fotograful e din Rep. Moldova si nu prea putea veni in Ro.

May3, dulce burtica ai . Nu te gandi la ambalaj, ci la continut.

Si acum despre noi:

Am fost la doctor.
Bebe e bine. Are 2283 gr la 33w4d. A pus 400 gr in 2 saptamani.
Am vazut-o si 4d... era asa dulce cu manutele in fata se juca.
Azi sunt foarte fericita. Mi-a mai spus doctorul ca mai sunt bebelusi mai mici si sanatosi. Ca nu vede nici o malformatie, dar nu exclude ca ar fi, pentru ca nu poate garanta 100% (asta e evident).
Oricum, e bine ca a crescut si sta cu capul in jos, colul e ok. Deci daca o sa continue asa o sa avem liber la nastere naturala

Lena - 35+

!!! AMR un pic !!!

Mergi la inceput