Strugurasi S-O11-Hai Irinush,Andr@,Hayat (110)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Sei si cum ti se pare wrapu? Usor de folosit? Ai gasit greu material?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Lena, bravo pt vesti!!! E bine bebelusa si inca are timp de crescut!

si eu am fost azi la medic si la moasa personala si recunosc...m am linistit mult. we viitor im vad printesa!!!

Oana 37+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Lena, bravo pt vesti!!! E bine bebelusa si inca are timp de crescut!

si eu am fost azi la medic si la moasa personala si recunosc...m am linistit mult. we viitor im vad printesa!!!

Oana 37+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Ce bine imi pare Oana
Cum adica moasa personala?
Mai e atat de putin. Tin pumnii

Oana ai pm de la mine

Lena - 35+

!!! AMR un pic !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Oana, mai ai putinel

mama Oanei e moasa.

>Bravo Lena pt rezultate

www.zebraroz.ro/new-products.php" target="_blank">marfa noua

36+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Multumesc fetelor pt aprecierea pozelor. De la 20s ma chinui sa fac pozele ... insa cica numai de la 35s ies frumoase ...asa ca am asteptat mult si bine ... dar in cele din urma am reusit.

Ce mai face Jade cu bebe Tudor ? A mai vb cineva cu ea ?

va

+ 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Hello gagici!!!

La multi ani Marii mari si mici,sa fiti iubite si MAica Domnului sa aiba grija de voi in fiecare secunda a vietii !

Zubi lichidul ala apos e colostru mamicule,la mine o saptamana numai de ala a fost,si daca puneam pompa exact ca la tine iesea,un deget,atat. Nu mai renunta cand pui pe Ayan la san,chiar daca plange. Il pui la san, il lasi sa suga,ai grijas a il pui corect ca sa suga usor si tot ce e in san. Cand a terminat cu unul,pune-l la celalalt , nu renunta la primul plans. Noi dupa doua saptamani si tot cand ii vine laptele mai gros,mai greu de scos mai plange uneori,si se arcuieste pe spate,si tiiipa,si eu ii bag sfarcul inapoi in gurita si in primul rand ma calmez eu si incerc sa nu disper si nu las gandul ca s-a terminat laptele din sanul ala,sa imi treaca prin cap. Of,de as fi langa tine as veni sa te ajut , ma doare inima cand aud mamici ca nu au lapte,sau ca e apos . E apos dar lipicios,ia pune intre buricele la degete sa vezi ce lipicios este! Si in plus,nu are bebelusul decat zile,cat laptic crezi ca mananca? Exact alea doua degete pe care le mulgi tu intr-o ora. Cu pompa nu tragi la fel de bine ca Ayan,el e mai expert la scos laptic decat cea mai performanta pompa fde muls. Nu mai mulge cu pompa in primul rand,lasa-i tot lapticul lui . Si nu e musai sa fie sanii pietroi ca sa ai laptic in ei,din cate stiu eu mare parte din lapte "se produce" in timp ce suge bebele ( Ionela,help,daca gresesc da-mi una dupa ceafa), de acolo si moliciunea sanului. Daca e moale e mai usor de prins mamelonul de bebe.

Natalia sunteti o familie superba . Ce sportiva e Ilinca de micuta!

Ce produs homeopat este pentru colici? Ca eu am uitat sa o intreb azi pe dr-ita de familie . Cammomilla este musetel, am vazut parca intr-un mesaj anterior ca despre asta a spus cineva, de cammomilla ch5. Eu pentru calmarea durerilor la eruptia dentara a lui Paul am folosit tot ccammomilla ,dae ch 30 , pe unele persoane le-am auzit de ch200. Dilutia parca trebuie stabilita de medic,nu? Ce trebuie retinut la produsele homeopatice : cu 20 de minute inainte si dupa ce se iau nu se bea si mananca nimic, pentru un efect mai bun; nu se ating cu mana,nici cu metal,ci se foloseste capacelul tubului la bilute,si o lingurita/seringa de plastic la siropuri ; efectul nu este imediat,dureaza ceva timp; de cele mai multe ori intai persoana se simte mai rau,apoi incepe sa fie mai bine.

Darisa felicitari pentru semnarea actelor,mult spor la facut planuri si la indeplinit . Mai ai putin si tu si iti tii comoara in brate.

Elly legat de medicul de familie , eu in ea am incredere, si stiu ca daca ceva nu e de competenta ei ma trimite unde trebuie . Nu am si pediatru tocmai pentru ca nu vreau sa "ma iau dupa mai multe capete" ,imi place metoda ei. Daca as gasi si un pediatru care sa se arunce la antibiotic pentru cea mai mica tuse , care sa nu imi dea medicamente daca nu este nevoie,sau care sa recomande un anumit medicament doar pentru ca au contract cu acea firma, care sa nu ma repeada cand pun o intrebare, care sa nu imi spuna " da ce,te crezi dr de imi pui asemenea intrebari?" , mi-as inscrie copiii la el fara sa ma gandesc de doua ori,si la anumite probleme m-as duce la el,dar pana il gasesc merg pe mana acestei femei.

In legatura cu zodiile ,fetita mea in unii ani o sa fie leu,in altii fecioara,in functie de ce spun astrologii. Si eu am vazut trasaturi comune la oameni din aceeasi zodie,dar am vazut si oameni care isi stiu defectele si incearca sa le transforme in atuuri. Eu de exemplu stiu ca sunt incapatinata si fara sa vreau dau ordine,am un ton mai rigid uneori,si "rag" foarte tare daca sunt calcata pe coada,intocmai ca un leu adevarat. Dar,totodata am invatat sa recunosc ca gresesc si sa imi incalc orgoliul si mandria, nu im,i mai zbarlesc coama si coada din orice. Asa ca da,conteaza mult trasaturile definitorii ale zodiei,ne influenteaza oricat am vrea noi sa spunem ca nu-i asa,dar le putem si stapani pe cele care nu ne fac prea mandri de noi.

Oanaiasi deci asa,ai moasa personala,a ? Mi-as fi dorit si eu sa fie mama mea langa mine,sa ma invete ce stia ,sau macar sa ma mangaie,dar asta este, m-a mangaiat si privit din cer,sunt sigura.

Zubi nu ti-au explicat bine cum sa impingi , ai impins gresit,exact cum iti spuneam si la telefon.
Asa ca fetelor care urmeaza sa nasteti,nu impingeti din piept/gat,sa simtiti cum va ies ochii din orbite ( la Paul am avut ochii ingrozitori timp de o luna ,cred,cu vase inca sparte de sange de la impins gresit) , impingeti din fund,ca la caca , fara jena,fara rusine,nu iese decat copilul,atat. Cu cat impingeti mai bine,mai organizat,exact cand impinge uterul singur, voi doar sa il ajutati,nu sa impingeti in locul lui, cu atat va epuizati mai putin.
Ce nu inteleg eu, ti se vedea capul copilului si ti-au facut cezariana? Se mai poate face daca e copilul angajat de nastere? Nu e periculos? Intreb si eu ,nu dati cu rosii/parul.

Sei si Bujo ca sa intariti cusatura de pe mijlocul wrapului si ca sa o ascundeti,sa se vada mai frumos,puteti coase un buzunar din alt material,sau unul alta culoare,cu un imprimeu frumos , peste cusatura.

Eu am mancat ceapa cruda pentru prima data dupa ce am nascut, am mancat si in timpul sarcinii asa ca sper eu sa nu schimbe gustul laptelui,nici nu am mancat multa. Am observat ca seara imi plange si se strange putin de burtica,intre 10 -12 noaptea ,indiferent ce as manca ,dar ca trage partulete cum spunea si Sei(sau Camady ,nu mai stiu,inca sunt setata pe neuronul de gravi),parturi de om mare ,cand ii dau sa suga. Asa ca nu mai beau apa ziua,beau ceai de anason,chimion,si fenicul,plus ceaiul de colici care are anason,menta,musetel, si inca vre-o trei plante.

Va pupic, ma apuc de strans prin casa,a imprastiat Paul creta colorata peste tot.

Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Maine o sa vb cu Jade. Mi-a raspuns doar cu un mesaj ca au avut multe probleme si ca spera sa treaca toate cat mai repede si ca o sa ma sune maine. :(
Sper sa nu fie nimic grav.
O sa va tin la curent, daca e si ea de acord.

36+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Lali ce dor mi-a fost de povestile tale, cat ai fost absenta de aici te-am cautat si pe la buburuze, ma gandeam ca ai scris pe acolo, vroiam sa vad ce faci

oana esti o norocoasa cu mamica moasa. Eu ma gandesc deja cu groaza ca vine maica-mea, cred ca o sa ma cert cu ea non-stop, o sa imi vina cu teorii din alea de acum 100 de ani de ma va scoate din minti. Nu am ce sa fac, trebuie sa suport ( sa vad cum) pentru ca am nevoie de ea, sotul meu iar e plecat si va fi plecat toata luna septembrie, tocmai cand am mai mare nevoie de el

darisa felicitari si din partea mea pentru casa, cum ii spuneam si lui elly, visul meu e sa am o casa...cat de mica , dar sa fie casa.

may nici pe mine nu ma mai doare asa tare cand misca bebelina, e drept ca acum nici nu mai misca prea mult , cred ca nu mai are loc, doar isi mai scoate funduletul in sus si se mai fataie asa , cu totul, dar nu e dureros decat cand mai atinge ficatul...

zubi ma bucur ca esti bine, pe mine recunosc ca m-a speriat un pic ce povestesti tu acolo Ayan e un copil foarte, foarte frumos. Cu siguranta ai lapte, asculta ce iti spune lali, poate intra si ionela si sunt convinsa ca iti va spune acelasi lucru.

Felicitari Lena pentru vestile bune de la eco!

37+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui bujo

Sei si cum ti se pare wrapu? Usor de folosit? Ai gasit greu material?

bujo mami de Filip si Caterina

Am luat , cred ca am mai zis, ceva din bbc si licra, materialul e elastic cam ca si un tricou, e f usor de purtat si f fain, desi mama face cu nervii cand ma vede , inca nu m-am obisnuit cat de strans sa il leg (mi-i se pare ca se cam lasa in jos sub curustetu piticii), insa o sa il leg tot mai strans pana gasim noi solutia si pozitia ideala..
La bb Elena ii place mult , doarme ca valiza in el, mai ales ca e si la mami in brate si calurica este, si sta si in pozitia de broasca..
Materialul l-am gasitt din greseala oarecum, am cautat tercot(inelastic) si jerse ( prea gros), si doamna imi zicea ca nu are ce sa imi dea... si pun mana pe un sul de material si e perfect.. poate putin mai elastic, dar mai bine asa ecat rigid..
Voi cum va simtit in el?

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Sei poti sa mai explici o data, dar asa, ca pentru prosti cum l-ai facut si ce material ai folosit si ce dimensiuni? Ca as ruga si eu pe soacra mea sa imi faca insa nu stiu deloc sa ii explic ce vreau, nici ce material imi trebuie...
Tu ai iesit si cu fata afara in wrap? Eu cred ca o sa am mare nevoie de asa ceva, cu sotul plecat mereu, stau la et 4 ...imi va fi foarte greu cu carutul...

37+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput