Strugurasi S-O11-Hai Irinush,Andr@,Hayat (110)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Natalia, Ilinca este o dulceata, e scumpica foc! De fapt toate fetele tale sunt niste frumuseti. Ce mandru e tati de printesele lui

37+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Apropo, am si eu o colega la scoala care are trei fetite, trei minuni si acum se pregateste sa incerce al patrulea bebe, spera sa fie baiat

37+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

buna si de la noi

Datorez un raspuns....

Mai intii vreau sa o felicit pe Hayat pentru ca ajuns cu bine sa si vada minunea, poate Doamne Doamne o ajuta si mai sta bebe inca o zi asa cum ea isi doreste, Hayat iti doresc nastere usoara, bebe sanatos si papacios!!

Andr@ hai curaj, nastere usoara si bebe sanatos, refacere rapida

Andreea nastere usoara, bebe sanatos si papacios itit doresc, tie refacere rapida

Fetelor care urmati sa nasteti va doresc din suflet nasteri usoara si copilasi sanatos

May eu aveam dureri enorm de mari de articulatii si spre sf ma dureau tare picioarele de la genunchi in jos, dar vreau sa ti spun ca imediat dupa ce nasti nu mai ai dureri, deci iese si retinerile de apa, o sa faci pipi fr mult si durerile dispar

Eu am ramas cu par pe burta, adica un puf brrr negru si arsurile incontinuare le am chiar si dieta nu mi le amelioreaza asta e...

michaela multumesc de intrebare, am incercat sa caut produs homeopatic pu colici dar in MD inafara de produs Probiotic nu am gasit, inca nu il cumpar ca nu se stiu efectele e un produs nou din Franta.

Noi azi noaptea am fost mai mult de veghe, nu iese gazutele usor si se chinuie micuta, ii dau in continuare Sab la fiecare alaptat, face kk regulat si pipi dar nu o pot ajuita cu gazele nici cum, o tin si pe genunchi, si ii pun un scutecel incalzit cu fierul dar asa e apa de ploaie...assa ca suntem cu direri incontinuare tita o linisteste numai.

Cea mai fericita de Valeria, 17.08.2011

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

My angel says: "start moving, so I can start blessing"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Multumim fetele! Stiti voi cum e cu puiul ciorii e papagal...asa si eu le vad pe toate frumoase, insa de Ilinca m-am atasat cel mai repede, n-as putea sa spun de ce...poate pentru ca toata lumea ar fi vrut sa renunt la ea...Doamne, ce ma bucur ca n-am facut-o!!! Multumesc DD!!!

Mikka - la mine nu va mai fi o data viitoare, chiar daca as avea certitudinea ca e un baiat si tot n-as incerca nici de dragul sotului, care oricum se gandeste de pe acum ca va avea o multime de baieti

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 40 sapt cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NataliaS

Am revenit pe baricade!

Felicitari Theea si Zubi!!!! Refacere grabnica, laptic mult si rabdare cu carul! Bun venit pe lume printisorilor Lenard si Ayan! Sa fiti sanatosi, voiosi, papaciosi si fara colici!

Andra, Hayat, Andreea si Irinush! Haideti fetelor!!!Nasteri usoare si bbei sanatosi sa aveti!

Acum despre noi:

Am o printesa frumusica, sanatoasa, si pana aici cumintica foc! Sper sa spun intr-un ceas bun Ne puteti vedea aici:

http://family.webshots.com/album/580840291goMoyM

Dupa cum va spunea Sei am avut o nastere care parea sa fie ideala; ma si intrebau doamnele de la maternitate daca voi fi primul caz de nastere fara dureri Dilatarea de la 9-10, dupa ruperea membranelor, un dush din cap pana in picioare acordat medicului (meritat de altfel) si expulzia au durat vreo 1 ora si au fost singurele dureroase, bb a iesit rapid, fara epiziotomie, crapaturi, fisuri, hemoroizi, etc, cu circulara de cordon, dar fara pb...insa in expulzie am "beneficiat" de o apasare pe burta (strict interzisa in cazul meu) si apoi de o extractie manuala de placenta (brutala) care am convingerea ca au dus la desfacerea cicatricei cezariene cam de 2 degete...asa ca dupa nastere am primit bonus si o operatie
Partea buna e happy endul - ca suntem bine amandoua, faptul ca am stat doar 6 ore in terapie intensiva, apoi am mers in salon si d-na dr neonat de care v-am tot vb mi-a adus-o langa mine la alaptat; am stat 3 zile in spital si am venit acasa - Thanks God! Marele meu regret este ca n-a fost dr meu...nu ar fi fost nici o problema, as fi avut burta intacta, si as fi fost ca noua...dar si asa e bine. Ma enerveaza ca mi-a tras un colt al operatiei inauntru, mi l-a strans prea tare si voi avea o gaura la un capat.

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 40 sapt cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Scuze ca dau buzna aici, dar nu m-am putut abtine s-o vad pe Ilincuta! Superba pufosica! Sa-ti traiasca mami! Sunteti tare frumosi in formatie completa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui May3

asta-i incurajare?

36+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

mdaaaa

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Bujo ce dimensiuni ti-ai croit la wrap?

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Pai mi-am luat 2,5m de material de 1,5m latime. Am taiat in 2 pe lung si am cusut cap la cap, deci 5m x 0,75m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darisa spune:

hellooo fetele

may: la mine miscarile lui bb sunt asa de dureroase, cateodata simt ca si cum m-ar zgaria efectiv inauntru jos, cel mai des se intinde de-a latu cumva inspre coaste si impinge tare sa vada cat pot rezista...cateodata mi se taie rasuflarea asa simt.
corivio: si eu nasc la Gine 1, acu 3 ani conditiile erau naspa, nu am mai fost de cand au renovat, doar am auzit ca este ok (cum zice si Seidana).
Natalia: oamenii ca voi ar trebui sa faca 100 de copii, sunteti o familie cu adevarat frumoasa. Mi-ar placea sa am putere si sanatate sa mai fac si eu o fetitza peste 2-3 ani.

fetele care se pregatesc sa nasca va tin pumnii!

Noi suntem euforici! Am semnat azi actele pentru casa. in curand ne apucam de lucrari. Deja pot face planuri de cum o sa-mi amenajez gradina si camerele copiilor...abia astept!
Pupici!

35+

Mami de Alex ( 3 ani si 2 luni) si asteptandu-l pe Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

Natiiiii!!! Bine ai revenit! Ne-ai lipsit!

Daca se intreaba cineva vreodata ce este bogatia, ar trebui sa vada o poza cu voi 5!!!

Doamne, frumoase fete ai! Sa va traiasca minunile! Toate 3! Si sa va aduca numai bucurii!

mami de (30.06.2005) si 36+

Mergi la inceput